icon

Idete na IVF v júli-auguste 2020?

smeja1981
3. júl 2020

Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??

lapaloma1987
18. júl 2020

@evaachesa super chystame sa do heliosu ❤ uz na druhe ivf... v prvom sme mali 4 neuspechy preto teraz hladam co najviac informacii 🙏🙏🙏

evaachesa
18. júl 2020

@lapaloma1987 u nas pri 1ivf 3 vklady ani len tuk, vobec sa neuchytilo..pri druhom sme dali aj macs a hned 1vklad vysiel...mame este 3 blastocysty 🙂 a davali sme aj hatching kedze zakazdym boli obaly velmi tvrde a pevne a embryjko by z neho pravdepodobne same nevedelo vyjst, cize s laserom urobili jemnucky zarez a embryjko sa z neho hned tahalo von 😊 a okrem toho aj embryo glue nech sa pekne prilepi a nepohne 🤣 dali sme vsetko co zvysovalo uspech ... ja som ale chodila aj na infuzie intralipidov pred vkladom a potom az do 14tt...zistili mi zvysene nk bunky na reprodukcnej imunologii..pred 2ivf som uz nic nenechala na nahodu a bola som na vysetreni na repro imuno aj hematologii... silno drzim palceky, kedy idete? 🙂

butterfly333
18. júl 2020

@evaachesa pomohli intralipidy? Ja idem na tretiu infúziu mám zvyšene cytokyni.

evaachesa
18. júl 2020

@butterfly333 ano pomohli, upravila sa mi hodnota a verim tomu ze aj preto sa nam to podarilo 🙂 drzim palceky 🙂

butterfly333
18. júl 2020

@evaachesa to je super gratulujem. Ja dúfam že to aj mne pomôže. Len ja som mala vysoké cytokin tak dúfam že to pomôže tie intralipidy aj mne.🙏🙏🙏

lulynka
18. júl 2020

Ahojte dievčatá. Idem zajtra na moj druhy vklad. Tesim sa aj som nervozna. Drzte mi palce. ✊🏻

lapaloma1987
18. júl 2020

@evaachesa presne aj mne odporucili pred vkladom a po intralipidy tak som zvedava, tiez asi vsetko dame preto aby sa podarilo.... tvoj muz mal aky spermiogram? Alebo ty si mala problem? Urcite aj my dame macs a popremyslam aj nad hachtingom.... chceme ist v auguste na konzultaciu ( na konci jula mam mat ms tak po pojdeme) a pak od nasledujucej ms zacat stimulku... kam chodis do car? Ja do helios bystrica 😊😊

gabinka03
19. júl 2020

idem sa vám pochváliť nevydržala som a urobila som test aj dnes 4dpt a je pozitívny ciarka je slabá ale je videl ju aj manžel.... A pregnyl to určite nie je ten mam odkontrolovany testami.... Takže moja bublinka sa zahryzla hneď po vklade par hodín preto som tušila ze na teste to už bude

andyy6689
19. júl 2020

Ahojte babi ak by niektorá potrebovala mám na predaj nové ešte nerozbalené balenie Meriofert Kit 75IU. Ozvite sa.

linda279
19. júl 2020

@gabinka03 gratulujeeem... 🥰 pevne verím, že malá bublinka ti o 9 mesiacov bude ležkať v náruči 😘 nečitala som tvoj príbeh si po IVF?

gabinka03
19. júl 2020

@linda279 áno po prvom ivf a ET ale ja som ani nebrala inú možnosť ako to ze to vynde od samého začiatku som mu verila nakoľko to bol jediný bojovník ktorý so siestych embryí prežil nič nám neostalo na mrazenie a našťastie ani netreba

linda279
21. júl 2020

@gabinka03 tak to supeeeer 🙃 držím palčeky 🙏🙏 veľa zdravíčka 🥰 pre takéto úspechy sa oplatí bojovať ďalej, ja idem na 3 IVF, tak dúfam, že aj ja sa ti budem mocť pochváliť 😉

janadaniel
25. júl 2020

Ak by mal niekto zaujem mam zvysne 3 balenia Gonal 900 expiracia jul 2020 za polovicnu cenu

evaachesa
26. júl 2020

@butterfly333 dakujem 🙂 drzim palceky nech sa vam tiez podari ♥️

butterfly333
26. júl 2020

@evaachesa a.mala si moc vysoké tie cytokyni lebo ja áno.asi preto sa teraz nezadarilo.

evaachesa
26. júl 2020

@lapaloma1987 no tak treba nakombinovat vsetko co by mohlo zvysit sance. Moj muz mal horsi spermiogram a ja zase zvyssne nk bunky. Chodila som do Repromedica v BA. Drzim palceky 🙂

evaachesa
26. júl 2020

@butterfly333 juj to mi je luto :( nebrala si aj.medrol? Ten sa vacsinou dava na cytokiny. Ja som mala len tie nk bunky zvysene. Cytokiny som mala.v norme.

butterfly333
26. júl 2020

@evaachesa áno medrol beriem už od februára

smeja1981
autor
26. júl 2020

baby, stimulujem uz 6-ty den, boli ma hlava aj zle na zaludku. Mate to niekto ? Je to moje 3 IVF, snad uz dojde ku vkladu konecne. Mam iba 7 vajka, kolko mate vy?

evaachesa
26. júl 2020

@butterfly333 a v pohode ho znasas? Hlavne aby pomohol 🍀

butterfly333
26. júl 2020

@evaachesa áno úplne v pohode len co keď nič nepomáha k tehu

banu01
26. júl 2020

@smeja1981 aj mna bolela strasne hlava prve dni...ale mozes to mat z tlaku z pocasia... zima... teplo ... ja som stimulovala od 12.7.moje prve ivf...v piatok som mala vklad...uz len cakam...drzim palce🙂

smeja1981
autor
26. júl 2020

@banu01 takze iba prve dni, mne to zacalo dost dnes na 6 -ty den.Inac ma nikdy hlava neboli. Stimulovala si kolko dni? Ja budem asi 10. Kolko vajka si mala ?? Super, ze mas uz po vklade. Kedy sa chystas testovat ?, velmi drzim palce🍀

kecalkova
26. júl 2020

@smeja1981 Ahoj! Tiež chodíme do Heliosu do KE. Čakám, či dostanem do utorka ms. A potom ideme na kombináciu Diphereline a Menopur. Koľko sa platí na kontrole za krv a sono?

fedorovamirka
26. júl 2020

My ideme zajtra na ET....dufam ze z tych vajicok aj nieco bude kedze manzel ma veeelmi zly spermiogram...embryologicka sa vraj az zapotila 😀 drzte palce

banu01
27. júl 2020

@smeja1981 na sone som mala 14 folikulov odobrali mi len 7 a s toho iba 4 boli zrele a dve sa oplodnili...vlozili nam obydve🙂 za dva dni od punkcie bol vklad...stimulovala som 9 dni...

banu01
27. júl 2020

@fedorovamirka ked idete na ET tak asi nejake embrijko je nie?dali ste si isci?drzim palce🙂

lapaloma1987
27. júl 2020

@fedorovamirka a ty si podla dr v poriadku? Davali ste si aku metodu oplodnenia? Drzim palce🥰

smeja1981
autor
27. júl 2020

@banu01 presne tak to vnimam , zo 14 si mala 2. A ja mam celkovo iba 7, tak som z toho dost hotova.A vy ste nechceli vlozit jedno a druhe na KET keby to nevyslo?? Ako to s vami vizera?

smeja1981
autor
27. júl 2020

@fedorovamirka dnes mas vklad ? pozeram, ze si nemohla spat😀, asi z nervozity co ?? Davali ste si ICSI?Staji jedna pekna spermijka😝. S vajkami je to horsie, viac je lepsie,aby bolo aj par mrazacikov na pripadne KET. Velmi drzim palce