Idete na IVF v júli-auguste 2020?
Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??
@lapaloma1987 u nas pri 1ivf 3 vklady ani len tuk, vobec sa neuchytilo..pri druhom sme dali aj macs a hned 1vklad vysiel...mame este 3 blastocysty 🙂 a davali sme aj hatching kedze zakazdym boli obaly velmi tvrde a pevne a embryjko by z neho pravdepodobne same nevedelo vyjst, cize s laserom urobili jemnucky zarez a embryjko sa z neho hned tahalo von 😊 a okrem toho aj embryo glue nech sa pekne prilepi a nepohne 🤣 dali sme vsetko co zvysovalo uspech ... ja som ale chodila aj na infuzie intralipidov pred vkladom a potom az do 14tt...zistili mi zvysene nk bunky na reprodukcnej imunologii..pred 2ivf som uz nic nenechala na nahodu a bola som na vysetreni na repro imuno aj hematologii... silno drzim palceky, kedy idete? 🙂
@evaachesa pomohli intralipidy? Ja idem na tretiu infúziu mám zvyšene cytokyni.
@butterfly333 ano pomohli, upravila sa mi hodnota a verim tomu ze aj preto sa nam to podarilo 🙂 drzim palceky 🙂
@evaachesa to je super gratulujem. Ja dúfam že to aj mne pomôže. Len ja som mala vysoké cytokin tak dúfam že to pomôže tie intralipidy aj mne.🙏🙏🙏
Ahojte dievčatá. Idem zajtra na moj druhy vklad. Tesim sa aj som nervozna. Drzte mi palce. ✊🏻
@evaachesa presne aj mne odporucili pred vkladom a po intralipidy tak som zvedava, tiez asi vsetko dame preto aby sa podarilo.... tvoj muz mal aky spermiogram? Alebo ty si mala problem? Urcite aj my dame macs a popremyslam aj nad hachtingom.... chceme ist v auguste na konzultaciu ( na konci jula mam mat ms tak po pojdeme) a pak od nasledujucej ms zacat stimulku... kam chodis do car? Ja do helios bystrica 😊😊
idem sa vám pochváliť nevydržala som a urobila som test aj dnes 4dpt a je pozitívny ciarka je slabá ale je videl ju aj manžel.... A pregnyl to určite nie je ten mam odkontrolovany testami.... Takže moja bublinka sa zahryzla hneď po vklade par hodín preto som tušila ze na teste to už bude
Ahojte babi ak by niektorá potrebovala mám na predaj nové ešte nerozbalené balenie Meriofert Kit 75IU. Ozvite sa.
Ak by mal niekto zaujem mam zvysne 3 balenia Gonal 900 expiracia jul 2020 za polovicnu cenu
@butterfly333 dakujem 🙂 drzim palceky nech sa vam tiez podari ♥️
@evaachesa a.mala si moc vysoké tie cytokyni lebo ja áno.asi preto sa teraz nezadarilo.
@lapaloma1987 no tak treba nakombinovat vsetko co by mohlo zvysit sance. Moj muz mal horsi spermiogram a ja zase zvyssne nk bunky. Chodila som do Repromedica v BA. Drzim palceky 🙂
@butterfly333 juj to mi je luto :( nebrala si aj.medrol? Ten sa vacsinou dava na cytokiny. Ja som mala len tie nk bunky zvysene. Cytokiny som mala.v norme.
@evaachesa áno medrol beriem už od februára
baby, stimulujem uz 6-ty den, boli ma hlava aj zle na zaludku. Mate to niekto ? Je to moje 3 IVF, snad uz dojde ku vkladu konecne. Mam iba 7 vajka, kolko mate vy?
@butterfly333 a v pohode ho znasas? Hlavne aby pomohol 🍀
@evaachesa áno úplne v pohode len co keď nič nepomáha k tehu
My ideme zajtra na ET....dufam ze z tych vajicok aj nieco bude kedze manzel ma veeelmi zly spermiogram...embryologicka sa vraj az zapotila 😀 drzte palce
@fedorovamirka ked idete na ET tak asi nejake embrijko je nie?dali ste si isci?drzim palce🙂
@fedorovamirka a ty si podla dr v poriadku? Davali ste si aku metodu oplodnenia? Drzim palce🥰
@fedorovamirka dnes mas vklad ? pozeram, ze si nemohla spat😀, asi z nervozity co ?? Davali ste si ICSI?Staji jedna pekna spermijka😝. S vajkami je to horsie, viac je lepsie,aby bolo aj par mrazacikov na pripadne KET. Velmi drzim palce

@evaachesa super chystame sa do heliosu ❤ uz na druhe ivf... v prvom sme mali 4 neuspechy preto teraz hladam co najviac informacii 🙏🙏🙏