Idete na IVF v júli-auguste 2020?
Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??
@banu01 ja by som tiez mala zmiesane pocity. Stale som chcela dvojicky, ale u nas to nebude mozne. V Heliose mi rovno povedali, ze 2 vkladat nebudu. Iba jedno. Som aj po konizacii, mam polovicny krcok, tak by som dve asi neudrzala. Tebe velmi prajem dvojcata.. Bude sranda 😅. Mamina tvoja asi mala nejaky citak, ked ti dve odporucila.
@smeja1981 ano vcera bol vklad 🙂 nervozna som bola jak slak 😀 len jedno vajko sme mali asi ani nebude co mrazit :-/
@lapaloma1987 ja som v pohode,problem je v manzelovi :-/ davali sme ICSI nemali sme na vyber
@banu01 tak nevedela som ci je alebo nieje 😀
@fedorovamirka nam po repro imuno odporucili picsi 🤷♀️ tak meviem ... este som tam nebola... naberam odvahu a energiu do toho vsetkeho 🥰
@fedorovamirka joj verim ti, psychika hraje svoju rolu. ja som dmes 8 den stimulacie a zial narastli iba 2 vajicka. Je ich 7 ale ostatne mini. Kolko si mala ty ??drz sa
@smeja1981 ja som mala 18 vajicok....pouzitelnych 14...
@lapaloma1987 vyskusaj za pokus nic nedas
@fedorovamirka ten pokus bude pekne drahy 😂 citala som aj o magnetickej separacii spermii (metoda macs) skonzultujeme aj to 🤷♀️ ty si mala teda len 1 vajko? Mala si cerstvy transfer?
Ahojte Dievčatá tak vám všetkým držím palce ❤️ ja som už po odbere vajíčok tiež sme v Heliose a tiež som zvažovala dať si dva ale viem že v Heliose to nerobia 😕
@lapaloma1987 kvalitne som mala len jedno na mrazenie nam neostalo nic....mala som PK
Stalo sa Vám baby, že aj keď ste brali Duphaston a pichali Diphereline, nedostali ste MS? Včera som bola na kontrole, MS na spadnutie, kontrola v piatok. Myslím si, že mi dajú injekciu na vyvolanie, lebo nie a nie dostať 🙄 Bojím sa, že problémy budú cez celú stimulku...
Ahojte dievčence, ja som mala pôvodne začať stimulovať na prelome júla a augusta, ale moje telo sa rozhodlo protestovať a rozhádzal sa mi menštruačný cyklus, tak si počkám ešte na ďalšiu mrkšku. Ste tu prosím niektorá s PCOs? U nás s manželom je všetko OK, len mám úplne banálne zvýšené AMH, mám mať 4.4 a mám 4.5 Môj Dr. mi dal dosť vysoké davkovanie injekcíí a bojím sa hyperstimulácie, keďže je to naše prvé IVF. Ďakujem a všetkým držím palce😉!
@danilabe Ahoj, dakujem krasne za povzbudzujuce slova. Ja len aby to chlapci z Brna trochu neprepiskli, lebo ja som uz samoplatca a jedno balenie stoji 430 EUR a mam vybrat az 3 balenia. Kamaratka čo je farmaceutka a zistovala mi dostupnost u nas a za hlavu chytila, ze to uz je pomaly dovolenka na Bali😲 A tebe sa ako darí?
@janie7 nebojte sa ja som absolvovala stimuláciu v júli tiež mám stredný stupeň PCO a oni podľa výsledkov krvi budú dávkovanie zvyšovať alebo znižovať. Nakoniec som mala 30 folikulov, 25 zrelých 16 sme dali oplodniť a 7 embryí zamraziť. Bála som sa trocha hyperstimulačného ale len mierne príznaky som mala takže v pohode,len treba dosť veľa piť a bielkoviny.

@smeja1981 pravdu povediac den pred vkladom som mala zmiesane pocity bola som trosku sklamana ze len dve ale tesila som sa aj ze su aspon dve ...a stale som rozmyslala dve alebo jedno zmrazit ked bude vhodne na mrazenie....mamina mi hovorila ze mam si dat dve ...a doktora som sa pytala ze co teda a povedal ze nachystali nam obydve...ze je to namne a ja ze dobre...tak som si dala dve🙂