Idete na IVF v júli-auguste 2020?
Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??
@gabinka03 ahoj mala si aj nejaké príznaky keď Ti to vkladali mala si nejaké pocity z toho po vklade ?
@smejulinko áno 5 hodín po vklade som mala pichanie vľavo dole v brušku a aj nasledujúci celý deň a to bolo uhniezdovanie
@farbarka ahoj
Ja som bola tiež na Ket a na 11 deň už bol duch vidieť ale žiaľ v 8tt sa to prestalo vyvíjať
@smejulinko Hmm tak to ma veľmi mrzí a koľkou dňové embryo ti vkladali...
Ja som mala 5 dňové a si mislym že sa asi neuhniezdilo aj keď mam bolesti v podbrusku a v krížoch no proste cítim sa ako na menzes ale zatiaľ nedorazil a to už meškám osem dní. Možno to bude tým ze beriem progesteron. Preto nemám menzes.
Baby prosím vás chodíte alebo boli ste v Helios Martin na ivf?
@farbarka mala som 5 dňové aj som cítila trošku kríze, aj pichanie hneď po vklade, všetko dobre prebiehalo len žiaľ to že sa začalo vyvíjať zle nik neovplyvní, pokiaľ nemaš genetiku urobenú na embria. Ja som tiež užívala progestenalle na vkladanie.
Ešte máme jedno embrio 6 dňové. Ale žiaľ nechávame to tak čakáme na výsledky od reprodukcnej imunologii...opakovane som si dala vyšetriť štítnu žľazu
@farbarka vždy je nejaká šanca, všetko aj záleží akú máš HCG hormón každému to inak ukazuje. Počkaj na krv
Držím palce
@luiana ja chodím do Heliosu MT
@smejulinko Ďakujem ti
Štítnu som si dala vyšetriť. Všetko je ôk.
Ale Dr povedal ze keď také embryo sa neujme aké mi dávali tak jediný problém bi mohol bit že genetika zla... Ale tak potom nechápem to pichanie v podbrusku a kríze ma tiež bolia
@farbarka daj tomu ešte čas alebo si urob zajtra test raného mocu. Ale viem že mne to už ukázalo na 12 deň len takú slabučký čiarku.
Presne ako povedal že zla genetika embria a to neovplyvníme to sa bežne stáva aj pri prirodzenom tehotenstve
@smejulinko Dnes ráno mi visiel takýto test asi negat... Abo co ja neviem jaké cudne mínus to je cez to sa vlečie ešte dačo...
Dr povedal ze embryo je výborné tak už tomu nechápem ze fakt asi len ta genetika je taka aká je a preto sa možno neuhniezdilo aj keď som mala hnedý výtok..
@farbarka to aj mne povedali že sme mali kvalitne embrio čo mi vkladali ale napriek tomu vývoj sa pozdravil. Krásne s uhniezdilo žiaľ tlkot srdiečko neprišie. Tiež som si dával sám sebe otázky že prečo.
Boli ste prvý krát na Ket
@smejulinko Hm je mi to ľúto veľmi... Je to náše druhé Ivf raz ET a druhy krát terás KET
Snáď sa nám to ešte niekedy podarí.
@farbarka a máte len jedno embrio vždy ?
@smejulinko Áno stále len jedno... A ešte jedno mame za mrazené. A vy
@farbarka no my sme mali prvé IVF a mali sme dve embria jedno 5 dňové a druhé 6 dňové ale aký je rozdiel medzi neviem.
Ak chceš môžeme si radšej napísať správu súkromnú
Ahojte, dovolim si pridat sa k vam baby. Mna tiez caka 1. IVF a som plna ocakavani aj strachu, tak si prosim vase pozitivne pribehy 🙂 Zacala som si pichat injekcie par dni dozadu, v stredu mam ist na predoperacne testy a dozviem sa tiez termin odberu. Ako dokazete mysliet na nieco ine? Lebo ja zo stresu a ocakavania uz ani poriadne nespim 🙂
@hmmm71 ahoj
Hlavne buď vklude. Samo o sebe stimulácia je v poriadku. Potom budeš v očakávaní po vklade či to vyjde či nie.
Ja som stimuláciu brala úplne v pohode práveže som sa tešila z toho že som sa niekde posunula aj na vklade sme boli aj sa to pekne uhniezdilo len žiaľ v 7tt sa to prestalo vyvíjať-zamlčaný potrat
Treba byt hlavne psychickej pohode, žiadne stresy
@smejulinko Si zlata, dakujem. Ja sa naozaj snazim byt v pohode, len mi to ide tazsie. Kazdopadne je skvele, ze sa tu takto podporujete navzajom a posuvate si skusenosti, je skvele vediet, ze v tom clovek nie je sam. Mrzi ma, ze to nevyslo :-/ Nabuduce ale uz musi!
@hmmm71 Ahoj, ja som tiež začala moje prvé IVF a momentálne som po punkcii aj po predlženej kultivácii. Chodím do Brna a až na to, že majú trošku divotvorne nastavený cennik, som maximálne spokojná. Len teraz som zistila na akej úrovni je zdravotníctvo tam a tu, na Slovensku. Ani neviem, že som na nieakej punkcii bola, bola tam maximálna pohoda a platonicky som sa zamilovala do anesteziologových modrých očí (ani anestézu mi nemusel dávať 🙂), takže keby som to nemusela platiť, idem ešte raz🙂 Z predľženej kultivácie mám dve zamrazené embryjka. Teraz mám mesiac pauzu - mám PCOS a po stimulke sa mi narobili cysty a potom si s doktorom voláme, že čo ďalej.
Viem, že je to ťažke ostať v pohode, ale verím, že to dotiahneme do víťazného konca.🍀
Ty si sa rozhodla absolvovať IVF tu na Slovensku?

@smeja1981 Pijem, pijem a pijem. No vieš, už sme boli v procese IVF, a keďže korona došla a aj je, tak ma všade odbili, aj keď som súrila vyšetrenia. No a na hematológiu mi dali termín v septembri. Internistka mi dala 2 doktorky, ktoré skúsim v pondelok poprosiť. Oooo tak pijem citrónovú vodu, veľa mlieka, čaj, sirupovú vodu..Tak ti poviem, suseda je zo mňa už mimo, chodí mi pichať injekcie a hláška: Čoraz horšie to ide do teba a aj zle vyzeráš :D No jasné, som nafúknutá, sem-tam ma napína...ale ja neznášam teplo, som októbrová a večne v lete sa snažím byť v "chlade", lebo ma potom bolí hlava atď...takže teraz pridaj nevoľnosť z hormónov, no jak za trest. V utorok ma už manžel samú nepustí k lekárovi, darmo som tvrdohlavá, teraz vyhráva on a lekári, nechcú riskovať, že náhodou odpadnem a skončím na pohotovosti. Je to naša prvá a posledná šanca, tak musíme veriť 🙂