Idete na IVF v júli-auguste 2020?
Dievcata, chystate sa na IVF v juli ? Auguste?
Ja zacinam stimulaciu v juli po menzese v Helios Kosice.
Pocitam okolo 7.7. Bude to moje 3 IVF.
Mam nizke AMH 0,64.
Nejake rady a tipy ? Ako sa pripravujete ?? Co beriete ??
Kočky ako sa mate? Vyslo to niektorej? Pochvalte sa 🙂
@fedorovamirka áno mne to vyšlo vklad som mala 15.7.2020 a som v 7 týždni
@gabinka03 supeeer gratulujem 🙂
@fedorovamirka ahoj, ja zajtra volam, je piaty den a uvidim, ci embrijka vydrzali..Mam prvy krat v zivote 4 vajka a uz teraz sa bojim teefonatu. Vraj je 4 den najkritickejsi..
@smeja1981 drzim prsty a myslim na teba 🙂 nam to nevyslo...
Ahojte! Dnes som bola na kontrole, 6.deň stimulácie. "Našli" sme foliky 10, 9,13, tri malé... A už sa modliť, aby rástli a pribudli nejaké. Akurát je problém u mňa, na predoperačnom vyšetrení mi zistili, že mám hraničné hodnoty zrážanlivosti krvi. Takže som absolvovala ďalší odber krvi na kontrolu. Vy ste na tom ako?
ahooojte, tak idem sa aj ja pochváliť, ... včera som mala odber ... vybrali 11 vajičok... čo úspech lebo 1.IVF boli 4 a druhé 5... takže včera 11 čo je nesmierný úspech... 😉 9 z nich boli úplne zdravé a dnes mi volali, že 4 vajíčka už sa krásne oplodnili 🙏🙏🙏 vyzerá to nádejne, pevne verím, že to aj tak bude... vo štvrtok si mám prevolať, či ideme vkladať hneď alebo až v sobotu a mám si rozmyslieť či jedno alebo dve...ak vydržia ostatné zmrazíme a ak pán Boh dá, po 2 rokoch si pôjdeme po súrodenca 😍 môj skeptický pohľad po dvoch neúspešných IVF sa trošku zmenil a som nesmierne šťastná 🥰
@linda279 toto sa velmi dobre cita, mame to podobne.. Minuly tyzden prvy krat uspesna punkcia , tiez sa oplodnili 4 a dobojovali do blasty 2. Isli na genetiku a do mrazaku😉.. Je to tiez 3 IVF , ako sa hovori, do tretice vsetko naaj. Aspon u nas to tak vizera. Velmi drzim palce a pis ako sa budu vo stvrtok drzat vajka 🍀
@smeja1981 ahoj, tak už máme dnes vklad za sebou 😍 už sme dvaja, dúfam, že to aj takto 9 mesiacov vydrží 🙏 bohužiaľ z 11 vajíčok sa oplodnili 4, jedno mi dnes na 3 deň vkladali, jedno zaniklo a dve ešte bojujú, v sobotu si mám prevolať 😉 či budeme mať ešte 2 mrazačikoch, čo by som bola šťastná 🙏😍🥰 pekne sa oddeľovalo, bolo vhodné na transfer, tak sme skúsili fazuľku vložiť, tak už si len dávať pozor, modliť sa a veriť v to najkrajšie 💗
@smeja1981 Ahoj, tak dnes som 10.deň stimulácie... Mám za sebou strašný deň. Začalo sa to s vysokým tlakom, točila sa mi hlava, napínalo ma, 4vpichy a jeden úspešný odber krvi. Praskla žilka, rýchlo ľad na ruku, ventilátor fúkal do ksichtu, len aby som neodpadla. S pomocou sestričky sme sa dopracovali do vyšetrovacej miestnosti. Že vraj na 10.deň stimulky nejako je ich málo a pomaly rastú. Takže zvýšili dávku Menopuru na 300 a v utorok kontrola. Myslíš si, že to pomôže? Som z toho zúfalá, beriem vitamíny, veľa bielkovín, pijem veľa, no už som bezradná. A aj predoperačné, výsledky zrážanlivosti krvi také, že mám navštíviť hematológiu, lebo ani druhý odber krvi sa im nepozdáva. Takže samé zlé správy...tak dúfam, že v utorok len dobré správy budú.
@kecalkova ahoj, naozaj den prd. Si viem predstavit ako sa teraz citis. Zvysenie davky je bezne a urcite ucinne a ak budes pichat 2-3 dni dlhsie tak to iba prospeje. Presne takto som sa ja dopracovala k 2 blastocystam a to tiez az na 3 IVF. Dovtedy nic. Takze neboj, bude dobre. Musis pit 4 litre vody. Viem, ze ti to uz pojde krkom, ale snaz sa dat citron alebo pomaranc do vody aby mala aku taku chutInac ty nemas vysetrenia pred IVF? Hametologia, imuno , genetika ...?

@janie7 no popravde mne ostalo jedno neotvorene balenie gonalu,lebo ma nalakali,ze sa mi moze stat,ze potom nezozeniem.ked mas kamosku farmaceutku tak by ti mohla 'postrazit' a ked budes potrebovat vtedy kupis.