Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@lenkajh4 Ahoj.uz má to láka testovať,len sa bojím že ostanem sklamaná.ty si už skúšala?
baby, kedže moj ET bol neúspešný, chcela by som sa opýtať, čo ste brali v príprave? myslím niečo na podporu. dnes som začala 1dc, v ďalšom by som chcela ísť na KET, ešte mi ostali 2 mrazáčikovia. kyselinu listovú a vit. D beriem, mám aj gynex, objednala som si inofolic a alchemilku. vďaka za rady
@sofinkasarah Noo to by som aj ja rada vedela .
Ja som dnes 11 den po KET a ciarka jedna ... Ale si myslim ze je to lepsie vediet uz teraz ze to asi nevislo nez dufať az do odberu krvy a vtedy bummmm . Bohuzial nie ste tehotna je mi to luto.
Vtedy bi to bolo premna urcite zdrvujucejsie nez teraz.
@sirka9 ja som brala kys.listovu a vit.D.
Bylinky mi hned zatrhli, ze pocas stimulacie a pripravy na vklad nie.
Skus pripadne polozit otazku v poradni ktore z toho mozes
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
@sofinkasarah neskúšala veru,keď nemám príznaky som z toho taká nesvoja,aj keď píšu že niekedy je to skoro,niekedy nemusia byť vôbec. Akurát som rada že nemám vedlajsie účinky z toho Prolutexu
@lenkajh4 mňa pichalo včera v pupku,ale som bola na nákupe a vody brala a niekedy tlaky na prsia.furt mám nutkanie cvrkat,mokré nohavicky
@sofinkasarah mňa zase v noci bolelo bruško ako na krámy,až som sa bála ísť na wc že čo to tam nájdem,dneska mám trošku teplotu 37,niekde som čítala že to môžete byť tiež znamenie (topiaci sa slamky chytá). S tými nohavičkami to ak ja tak mám,akoby viac hlienu (?). Dnes som chcela ísť kúpiť test,no je vonku hnusne,takže ešte to počká :D

@alica54321 aha ja do Helios Kosice