Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@sofinkasarah waaaaau blahozelam ti.
Je to urcite krasny pocit vydiet taketo ciarocky .
Krasneee ajj jaaa chcemmmmmmm 😭😭😭
@sofinkasarah krasa 🤗🤞
@farbarka ďakujem,aj tebe prajem.
@sofinkasarah gratulujeeem, nech sa udrží a pekne rastieeee 🙂 o 9mesiacov prosime foto babatka sem 🙂
@sirka9 aj tebe prajem.
@sofinkasarah zlatik daj aj ty
@lenkajh4 zlatik zo srdiečka ti to prejdem.az mám husacinku
@sofinkasarah gratulujem ❤️
@sofinkasarah ďakujem držíme Spolu 😉
@lenkajh4 budeme to spolu prežívať.ja som túžila ze sa ti ujalo
@sofinkasarah ďakujem ❤️ je to paráda,máš pravdu budeme to prežívať spolu 😉
@lenkajh4 ale ja sa úplne inak cítim ako pri mojich 2 bambulach čo mám domka.
Gratulujem obom 🙂✊🏿 Nech pekne rastú, bábätká ❤️
@sofinkasarah hej?a v čom?
Ahojte ,gratulujem Vam všetkým a teším sa s vami 😘🍀🙏
Nám prvé Ket nevyšlo.... prerevala som 4 dni ale už s tym bohužial nič nespravím....
Mame este 3 embrya zamrazena ale teraz neviem či máme hneď ísť na druhý pokus 😏nemáte s tým niekto skúsenosti ?
@alica54321 Hlavu hore,my ženy sme silné,všetko dáme.A není tam treba pauza,či môžeš hneď ďalšiu menštruáciu.ja som si tiež vytrpela,2 mimomaternicové,2 krát otrava krvi,samovoľne potrat ale na ivf,aj vklad som šla stým že budem tehu.inu možnosť som ani si nepripúšťala.hlavne je byť vnútorné o.k
@alica54321 a mala si aj hatching?
@alica54321 ahoj nám tiež prvý KET nevyšiel,hlavu hore! Mne doporucili 1mesial kľud a že na ďalší môžeme,to ale vyšlo na Vianoce,tak som išla ako y po 2 cykloch a teraz to vyzerá veľmi veľmi nádejne 😉 silno držím palce
@sofinkasarah aj ja mám 2 mimomaternicové za sebou, to boli moje jediné 2 tehotenstvá
@sofinkasarah nie nemali sme to a teraz som ai o tom prvy krát prečítala....
Bolo to prvé KET tak uvidím skúsim sa na to opýtať v centre .
Dám si asi mesiac pauzu a po dalšom menzese som odhodlaná ísť na to 🙂ďakujem
@alica54321 podľana to je super.lebo ja somala tvrdú blanu na Tom embryjku a samé by sa von nedoatalo a keď mu toto ráno spravili,tak kým my dali vklad tak bolo už pomali do polovice embryjko vonku.hned sa mohlo uhniezdit.stoji to 160€ ale ja som bolo odhodlaná zaplatiť toľko koľko bude treba.nehladela som na €.
@sofinkasarah ja sa idem pozriet do papaierov či sme to nemali lebo sa mi nieco zda

@alica54321 držím palce