icon

Idete na KET v Januári/Februári 2021?

miskam333
6. jan 2021

Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂

alica54321
3. feb 2021

@sofinkasarah áno mali sme to teraz to pozerám v papieroch lebo sme si dali všetko čo sa dalo... na tomto som rozhodnuta nešetrit 🙂

ewridika11
3. feb 2021

@alica54321 je mi ľúto, ja som na tom rovnako. Dnes sme sa dozvedeli to isté. Ideme riešiť ďalší pokus, zajta volam do car.

ewridika11
3. feb 2021

Napriek tomu, že som po prvom neúspechu Ket, kde sme sa výsledok dozvedeli dnes, tak žienkam blahoželám k prvému malému úspechu s hodnotami HCG. 🍾🍹

alica54321
3. feb 2021

@ewridika11 aj mne je to lúto ale neboj sa ja verím sa dočkáme 🙏Držím palce

sofinkasarah
3. feb 2021

Baby čo ste po Ket ste Pn alebo chodíte do práce

sirka9
4. feb 2021

ja tiež chcem ísť hneď na druhé po mesiaci, tentoraz chcem tiež skúsiť aj embryoglue aj ten hatching. uvidím čo mi povie doktor na konzultácii. nie je to až taká položka oproti celkovej cene, tak skúsime. prvý ET nevyšiel, ešte ostali 2 mrazáčiky, tak skúsime čo to dá.

lenkajh4
4. feb 2021

@sofinkasarah ja mám dovolenku teraz na 14dni (do kontroly) a potom by som mala ísť do práce

sofinkasarah
4. feb 2021

@lenkajh4 a čo robkas.kde

lenkajh4
4. feb 2021

@sofinkasarah ja pracujem na reklamáciách v jednej firme s kuchynami,ale ako tak počúvam vládu,tak bude homeoffice opäť.a ty?si PN alebo čo budeš robiť?

farbarka
4. feb 2021

U mna sa ro dnes potvrdilo ten negativny test s 10 dna . krv potvrdila ze niesom tehotna ..... Ze vraj 0 hcg .
Vam vsetkym prajem vela stastia . 😘

sirka9
4. feb 2021

@farbarka to ma mrzí. ale treba mysliet pozitivne do buducna. drzim palce

sofinkasarah
4. feb 2021

@lenkajh4 my máme z drahým pizzeria,ale teraz som doma.ale asi budem sa musieť pomaličky zas zapájať,opatrne pozor dávať,keďže my máme frmol.vela

miskam333
autor
5. feb 2021

Gratulujem ku pozitívnym testom dáva to aj nám nádej že to ma zmysel ! 🙂 U mna teda bol tento vklad neuspešný. Na další sa chytáme už tento cyklus buduci tyžden v piatok kontrola a naplanovanie KET . Je to naše posledné embryo verím že do dalšieho IVF budeme musiet ist iba ak pre súrodenca :D 🙂

sofinkasarah
5. feb 2021

@miskam 333 ahoj aj si ideš dať hatching.jevto super.ja som si to dala

miskam333
autor
5. feb 2021

@sofinkasarah vôbec netuším 😬v tomto sa naozaj nevyznám a nebolo mi to ani ponúknuté ale určite chcem čo najviac zvýšiť šancu tak sa v centre opýtam či je možné 🙂

sofinkasarah
7. feb 2021

@lenkajh4 Ahoj.Uz sa tesis na zajtra na krv? Ako sa inak cítiš?

lenkajh4
7. feb 2021

@sofinkasarah ahoj mám sa fajn,robila som test po dvoch dňoch a opäť po dvoch a silnie,už sú tam koľaje,tak som kludnejsia a jasné teším sa! Nech pekne zajtra sono ukáže že je drobec tam kde má byť a hcg nech ma peknú hodnotu❤️to samozrejme želám aj tebe😉 cítim sa asi stále rovnako,len som viacej výbušná 😆😆😆 a ty ako?do ktorého centra chodíš?

sofinkasarah
7. feb 2021

@lenkajh4 ja chodím do mt ja som od vkladu do včera vkusne hnackovala.ved som volala aj z dr.ze si mám dať hylák,probiotiká,aby som neskončila dehydrovaná,tak snáď to už zabralo,ale mám aj zlatú žilu z toho preháňania.tiez som výbušná.ties som robila piatok ešte test a pekne silné paličky.

lenkajh4
7. feb 2021

@sofinkasarah chudatko a to prečo sa ti udialo??aj ja chodím do mt

sofinkasarah
7. feb 2021

@lenkajh4 to vazne

sofinkasarah
7. feb 2021

@sofinkasarah a veď sme mali ten istý deň vklad,o kolkej si ty mala vklad.ci sme sa tam aj nestretli.o kolkej budeš ráno v mt

sofinkasarah
7. feb 2021

@lenkajh4 o kolkej budeš ráno v mt

lenkajh4
7. feb 2021

@sofinkasarah no hlavne v Martine su 2 centrá,ja chodím do Heliosu a mala som vklad o 10tej,ale brali má tuším o kúsok skôr,chcem tam byť okolo 7:30-8.00,ja idem TN

sofinkasarah
7. feb 2021

@lenkajh4
@lenkajh4 Ježiš ja som zabudla že ty si v heliose.ja v iscare

lenkajh4
7. feb 2021

@sofinkasarah nevadí 😉 daj potom vedieť ako si dopadla ;)

lenkajh4
8. feb 2021

@sofinkasarah no čo ako si dopadla?žalúdok už lepšie?

sofinkasarah
8. feb 2021

@lenkajh4 ahoj.ano už lepšie.davam si linex probiotiká.tehu nám potvrdili a 23 idem na sono.a ty si ako dopadla

lenkajh4
8. feb 2021

@sofinkasarah tiež tak,na sone mal drobec 3,3mm a hcg som mala 1800 takže všetko je tak ako má byť 🙏 23. tiež idem na sono,na potvrdenie srdiečka

lenkajh4
8. feb 2021

@sofinkasarah mimochodom gratulujem ❤️

sofinkasarah
8. feb 2021

@lenkajh4 aj ja tebe