Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
No žienky tam mna to nakoniec čiká teraz 19.2 a je to naše posledné emryjko tak duuuufam ež sa podari 🙂
@miskam333 Ďakujem pekne, určite pozdielam nech to dopadne akokoľvek. A dohodneme nieco6na tvojich 14 dní 😉 Minule som sa o tom bavila s kamoškou. Ona bola na 2 IVF, a testovala skoro. Nechápala, že prečo nestresujem a neteztujem. Ja to beriem, že 14 dní stresu do testu. 12 týždňov stresu či sa udrží, pár mesiacov či porodím zdravé a potom 20 rokov, či a ako to vychovam. No nasrať, užijem si ja pokoj, kým sa dá 😂
1089 HCG ❤️
@lenkajh4 ahojkaj.ako si dnes dopadla.Bola si ráno v mt
ahojte, môžem sa opýtať? Sú aj nejaké hranice výšky hcg v konkrétnych dňoch? alebo, čo má na to všetko vplyv? Ďakujem
@mikasz Ďakujem pekne, ono to bolo 5 dňová hatchovaná blastocysta a na kontrole som bola 13. deň po KET, na sone už doktorka niečo videla, ale ešte to nebol úplne vačok, brali mi krv a doktorka povedala, že sa nemám zľaknúť keď bude hcg okolo 1000, len keď mi volali výsledky povedali, že je to 2000, čo mi prišlo ako doť veľký rozdiel, tak ma napadlo, či nemôže byť niekde problém.

@amia87 juu tak to je krasne, drzim palce ✊🍀