Idete na KET v Januári/Februári 2021?
Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
@sofinkasarah tak super moja, je fajn že takto zavolali,tak mi budeš rozprávať 😉
@sofinkaasarah držím dneska palce,daj vedieť ✊❤️
@lenkajh4 zlatik mňa prehodili na 23.3 tak ty ideš zajtra,my napíšeš.co a ako
@sofinkasarah jaaaj a ja tu od rána čakám čo napíšeš :D aj sa cítiš nejako inak?
@lenkajh4 chrbát má strašne bolí.
@sofinkasarah tak ja mám po kontrole,všetko je v poriadku 🙏 drobec hýbal rucickami, nožičkami ❤️ mám sa objednať na ďalšie 2 vyšetrenia a kontrolu mám až 21.4
@lenkajh4 super teskam sa.ja idem na tie vyšetrenia 12.4 v mt.skrining
@sofinkasarah držím palce 💓
@lenkajh4 tak aj my máme vyšetrenie za sebou.všetko je O.K..Babatko sa prevalovalo,termín pôrodu my dali už na 11.10 podľa menzesu.A ty ako sa cítiš? Mňa dosť často zaha páli,ale to som mala aj pri dcérke keď som bola tehotná.dr.my odporúčal mliečne výrobky,aby zaha nepálila
@sofinkasarah ahoj som rada že je všetko ok,aj na nejaké dodatočne vyšetrenia ideš či ti to podrobili teraz? Ja nemám až tak zahu,sem tam ťažky žalúdok
@lenkajh4 idem 12.4 v mt na ten scriining pánovi docentov Tomasovi a potom im nesiem správy z tade a za 4 tyz.mam ďalšiu poradňu.uz mám konečne aj tehotenskú knizku
@sofinkasarah Ja som tak rada, že Vám to vychádza ✊🏿 A že sa tu aj naďalej delite. Držím obom palce, nech len a len prospievate.
mohli by ste ma nakazit 🙂 ja dnes 4 DPT. to čakanie je otras 🙂
@rj123 @sirka9 Ani po tom bijucom srdci to nieje úplná pohoda 😅 Ale povzbudzuje ma tato stranka: https://datayze.com/miscarriage-reassurer
@bororka ďakujem a tebe všetko dobre prajem.ved ty nás dobiehaš
@sofinkasarah ďakujem pekne 🙂
@sofinkasarah ja mám nejaké vyšetrenie 1.4 meranie šije, a potom idem 9.4 na meranie cukru, poradňa až 21.4. gratulujem ku knižke 😉
@lenkajh4 to už 9.4 máš meranie cukru.preco sa my zdalo že to bolo neskôr.a ten scriining,máš kedy.to je pozeranie bábätká,či má všetko vyvinuté a či nemá dáku vrodenú vadu.ja mám to 12.4 a potom sa zastavujeme v centre ešte.

@lenkajh4 Ahojkaj.tak mne volal dr.z MT,že ako sa cítim a že by radi urobili kontrolné sono,odber krvi,tak mám prísť 16.3 o 8:00 do mt a na 23.3 som objednaná k docentov Tomášovi na skrining o 10:30. Tak nakoniec idem ešte skôr o deň.