icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

mili78
14. nov 2012
kraskanz1
14. nov 2012

ja som si ten liek minule normalne v lekarni objednala a stal 15,30....

gerdusha
15. nov 2012

@tinkatinulka

Ja som nasla len niekolko vyzkumov,kde porovnavali vysledky pluska a nepkuska. Plusko ako take u nas este nie je. Ale ako som pisala,staci si k neplusku dat 3 mg melatoninu a mas davku plyska

gerdusha
15. nov 2012

Sorry za preklepy,pisem z tlf. 🙂

tinkatinulka
15. nov 2012

@gerdusha Ahoj..diky takže som to vyriešila ako ty..objednala som si obyčajný a plus ten melatonín 🙂

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Papas aj ten melatonín???

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ahoj mojko, no ja som se ani k tomu este nedostal ,ale urcite budem, verim tomu, ze to ma ucinky, ale ja to budem asi dlhodobo+infolic, nech sa tie moje vajcusa napravia
tinki prosim rozpis mi, ze kolko si presne platila v cr, konkretne kolko za co

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka IVF soft 13000, icsi pre dve vajka 2000, vysetrenie krvy na inf. choroby-povinne v CR 4000, a lieky cca 3500 CK.Maju to aj presne v cenníku.Ja budem mat lieky v pondelok tak hned na to nabehnem plus vsetky vitaminy co papam teraz a už mam pocit že sa z toho aj naranajkujem,a ešte som si nasadila dietku lebo ževraj to velmi pomahy pri liečbe ☹ no nepotešili ma ale skusime, už len pobyt v nemocke ma zbavil 3 kíl, este tak 20 a bude to oki..tolko som pribrala od operacie cysty.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka vdaka ti moc, aj mne s a protivi uz kyselina listova a vapnik, ale podaktore dni to zanedbavam, lebo mi to tiez lezie hore krkom. aj ja sa musim zbavit toho co som nabrala pocas stimulky. ach jaj, mame to tazke

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Ja mam teraz:kys.listova, vapnik, magnezium,Ecko, Zinok, Selen a este koenzímQ10, obcas k tomu dam aj tabletky pre tehotne kde je tiež všetko možne aj nemožné..šak hadam ta spravna kombinácia zaberie 🙂

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ahojcek , no ja to zredukujem len na infolic a melatonin, a kedze mam heterozygota tak obcas kys. listovu, aby moje telo nepovedalo, ze som lakomec 😀

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka No pekne hetero som aj ja a dokonca 2 mutacie 🙂 by som sa čudovala keby sme my dve nieco nemali huihi inak ten melatonin som si objednala aj ja ale naco to je ani srnka netusii..sak moja pecen sa asi potesi

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka no pekne, este aj po mne opakuj, aj ja mam 2 mutacie, tu A a C, ten melantonin skvalitnuje folikuly a aj vajicka, folikularnu tekutinu, ja som tu aj davala asi 3 stranky dozadu na take odborne clanky link, tak si to pozri, myslim ze je to velmi zaujimave. 😀 😀 😀

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Myslíš C677T a A1298C, hihi to mam aj ja.Mne bolo povedané , že to nevadí a mám užívať iba kys.listonu ale že ak potratím tak sa to bude riešiť..no smutné to riešenie, čakám teda či budem brat anopyrín alebo aj fraxiparín.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no tak nejak, prosim ta, a to si od koho dostala taku vrelu odpoved, no nemam slov. mne pani kooordinatorka hned povedala ze fraxik to isti, 😀 😀 😀 , len ci sa aj dockam toho ci budem mat preco pichat fraxik, no nneviem

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka to mi povedali na hematologii

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka fakt lasky plna odpoved, ja tomuto nerozumiem. to mysleli tak ,potrat si a potom pridi, uz sati to stalo ,a teraz co??? ved nie si pokusny kralik, ci?? ci len skusaju kolko znesies, a co vydrzis?

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka asi tak..ze k ním chodia pacientky az ked 2-3 krát potratia..odpoved hodna titulu mudr ☹

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka skor mgr-magor

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka smutne ked ti toto povedia v narodnom hematologickom ustave

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka este smutnejsie, nemam slov

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka a ty si bola na hemato alebo to vies z genetiky?

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ja som bola na genetike, po prvom pokuse a vcul ma ani nikam neposlali, ziadny pokus o zistenie priciny, ved naco, rovno darcovske a tu nam vycaluj kooopec prachov

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka a ani na imunologii si nebola?

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka nebola ale asi ich aj navstivim, bo chceme nast pricinu

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka No ja dufam že daco tiež zistime v pondelok na tej imunologii lebo ked tak čítam tu na nete čo všetko može byť príčina, začnem si asi vyškrtávať čo ešte..samozrejme vsetky vysetrenia na vlastne vyžiadanie

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ved aj ja tak, zacnem laparkou, potom imuno, chcem este amh, este raz hormonalny profil, vratane prolaktinu, na stitnu zlazu a odbery na inzulinovu rezistenciu. ak aspon vacsina veci bude ok, tak uz sanatorium nechcem vidiet, radsej budem po mandzulikovy za den 10 krat skakat a skusat prirodzene

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Uha toto sme skusali aj my doma a nezabralo, draheho podpriemerne spermose potrebuju 48 hodín na obnovenie ☹

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Nerozmýšlala si nad IUI???

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka no ja uz neviem co ine, a este si vyhladam nejakeho ineho lekara, pretoze chcem nezavisly posudok a nozor niekoho ineho. vies, ako som najedovana na helios?? ked ti tvrdia, ze hysteroskopiou zistia priechodnost vajcovodov, klamstvo ako hrom, kontroluju iba dutinu maternice a vidia vstupy do vajcovodov, a mne tvrdili, ze to vedia na o100 percent, a atd, klamari jedny, vcera som to vsetko studovala na nete, hlavu mam ako balon, ale ak by sa mi pri laparrke podarilo, ze aspon jedna strana oki, a druha ciastocne, tak uz neriesim nikdy viac martin, a ty vlastne preco si musela do čr, ked v mt vas odmietli