Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ja som si ten liek minule normalne v lekarni objednala a stal 15,30....
Ja som nasla len niekolko vyzkumov,kde porovnavali vysledky pluska a nepkuska. Plusko ako take u nas este nie je. Ale ako som pisala,staci si k neplusku dat 3 mg melatoninu a mas davku plyska
Sorry za preklepy,pisem z tlf. 🙂
@gerdusha Ahoj..diky takže som to vyriešila ako ty..objednala som si obyčajný a plus ten melatonín 🙂
@vafinka Papas aj ten melatonín???
@tinkatinulka ahoj mojko, no ja som se ani k tomu este nedostal ,ale urcite budem, verim tomu, ze to ma ucinky, ale ja to budem asi dlhodobo+infolic, nech sa tie moje vajcusa napravia
tinki prosim rozpis mi, ze kolko si presne platila v cr, konkretne kolko za co
@vafinka IVF soft 13000, icsi pre dve vajka 2000, vysetrenie krvy na inf. choroby-povinne v CR 4000, a lieky cca 3500 CK.Maju to aj presne v cenníku.Ja budem mat lieky v pondelok tak hned na to nabehnem plus vsetky vitaminy co papam teraz a už mam pocit že sa z toho aj naranajkujem,a ešte som si nasadila dietku lebo ževraj to velmi pomahy pri liečbe ☹ no nepotešili ma ale skusime, už len pobyt v nemocke ma zbavil 3 kíl, este tak 20 a bude to oki..tolko som pribrala od operacie cysty.
@tinkatinulka vdaka ti moc, aj mne s a protivi uz kyselina listova a vapnik, ale podaktore dni to zanedbavam, lebo mi to tiez lezie hore krkom. aj ja sa musim zbavit toho co som nabrala pocas stimulky. ach jaj, mame to tazke
@vafinka Ja mam teraz:kys.listova, vapnik, magnezium,Ecko, Zinok, Selen a este koenzímQ10, obcas k tomu dam aj tabletky pre tehotne kde je tiež všetko možne aj nemožné..šak hadam ta spravna kombinácia zaberie 🙂
@tinkatinulka ahojcek , no ja to zredukujem len na infolic a melatonin, a kedze mam heterozygota tak obcas kys. listovu, aby moje telo nepovedalo, ze som lakomec 😀
@vafinka No pekne hetero som aj ja a dokonca 2 mutacie 🙂 by som sa čudovala keby sme my dve nieco nemali huihi inak ten melatonin som si objednala aj ja ale naco to je ani srnka netusii..sak moja pecen sa asi potesi
@tinkatinulka no pekne, este aj po mne opakuj, aj ja mam 2 mutacie, tu A a C, ten melantonin skvalitnuje folikuly a aj vajicka, folikularnu tekutinu, ja som tu aj davala asi 3 stranky dozadu na take odborne clanky link, tak si to pozri, myslim ze je to velmi zaujimave. 😀 😀 😀
@vafinka Myslíš C677T a A1298C, hihi to mam aj ja.Mne bolo povedané , že to nevadí a mám užívať iba kys.listonu ale že ak potratím tak sa to bude riešiť..no smutné to riešenie, čakám teda či budem brat anopyrín alebo aj fraxiparín.
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no tak nejak, prosim ta, a to si od koho dostala taku vrelu odpoved, no nemam slov. mne pani kooordinatorka hned povedala ze fraxik to isti, 😀 😀 😀 , len ci sa aj dockam toho ci budem mat preco pichat fraxik, no nneviem
@vafinka to mi povedali na hematologii
@tinkatinulka fakt lasky plna odpoved, ja tomuto nerozumiem. to mysleli tak ,potrat si a potom pridi, uz sati to stalo ,a teraz co??? ved nie si pokusny kralik, ci?? ci len skusaju kolko znesies, a co vydrzis?
@vafinka asi tak..ze k ním chodia pacientky az ked 2-3 krát potratia..odpoved hodna titulu mudr ☹
@tinkatinulka skor mgr-magor
@vafinka smutne ked ti toto povedia v narodnom hematologickom ustave
@tinkatinulka este smutnejsie, nemam slov
@vafinka a ty si bola na hemato alebo to vies z genetiky?
@tinkatinulka ja som bola na genetike, po prvom pokuse a vcul ma ani nikam neposlali, ziadny pokus o zistenie priciny, ved naco, rovno darcovske a tu nam vycaluj kooopec prachov
@vafinka a ani na imunologii si nebola?
@tinkatinulka nebola ale asi ich aj navstivim, bo chceme nast pricinu
@vafinka No ja dufam že daco tiež zistime v pondelok na tej imunologii lebo ked tak čítam tu na nete čo všetko može byť príčina, začnem si asi vyškrtávať čo ešte..samozrejme vsetky vysetrenia na vlastne vyžiadanie
@tinkatinulka ved aj ja tak, zacnem laparkou, potom imuno, chcem este amh, este raz hormonalny profil, vratane prolaktinu, na stitnu zlazu a odbery na inzulinovu rezistenciu. ak aspon vacsina veci bude ok, tak uz sanatorium nechcem vidiet, radsej budem po mandzulikovy za den 10 krat skakat a skusat prirodzene
@vafinka Uha toto sme skusali aj my doma a nezabralo, draheho podpriemerne spermose potrebuju 48 hodín na obnovenie ☹
@vafinka Nerozmýšlala si nad IUI???
@tinkatinulka no ja uz neviem co ine, a este si vyhladam nejakeho ineho lekara, pretoze chcem nezavisly posudok a nozor niekoho ineho. vies, ako som najedovana na helios?? ked ti tvrdia, ze hysteroskopiou zistia priechodnost vajcovodov, klamstvo ako hrom, kontroluju iba dutinu maternice a vidia vstupy do vajcovodov, a mne tvrdili, ze to vedia na o100 percent, a atd, klamari jedny, vcera som to vsetko studovala na nete, hlavu mam ako balon, ale ak by sa mi pri laparrke podarilo, ze aspon jedna strana oki, a druha ciastocne, tak uz neriesim nikdy viac martin, a ty vlastne preco si musela do čr, ked v mt vas odmietli

@wifina ... no v lekarni neviem...link http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...