icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

misula4660
15. jún 2013

@zora256 my sme boli asi pred 10 rokmi v Iscare v Bratislave, ale jako keď sme videli koľko stoja všetky zákroky, tak nás to aj hneď odradilo, mm mal vtedy horšie výsledky lebo mal malú pohyblivosť a teraz si dával robiť spermiogram pred cca 1/2 rokom a mal super výsledky, až sa lekár, ktorý mu dával papier s výsledkami čudoval ako je možné, že tie predošlé mal zlé a tieto boli na jednotku, tak uvidíme...No ja som nejak vnútorne presvedčená, že nový lekár a teraz aj nové bývanie nám pomôžu a už príde aj to naše biobábo... 🙂

@sarafortuna to som inak zvedavá, čo mi nový dr. povie.... 😉

jajka1980
15. jún 2013

@krisruska Ale ved teplotka sa ti pekne drží nad 37....tak čo?? A to je dobré znamenie ešte k tomu,ak si mala už dostať mrchu...lebo ked rpichádza ta pliaga, teplota klesne... 😉

jajka1980
15. jún 2013

@krisruska Tento graf je môj...a teplota pred mrchou klesla.. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jajka1980/gr...
A to som sa tešila, že je teplota hore..no pred mrchou mrchovitou klesá a klesá...pod 37°C..

krisruska
15. jún 2013

@zora256 No naša malá jazdila na tej motorke, trojkolesovom odrážadle a to milovala, bola ako strela, ale teraz mala 2 roky a kúpila som jej dvojkolesové a tak sa na tom naučila krásne chodiť, odrazí sa, nohy hore a krásne udrží rovnováhu, alebo ja tlačím a potom ju tak vypustím 😀 , páči sa jej to, už vie i krásne pedálovať, takže už sa teším keď príde na radu ozajstný bicykel. 😀
Ja som sa po pôrode ani nevážila (čo mi je teraz ľúto, zaujímalo by ma to 😅 ), malá mala 3,8 kg. A Tvoj malý má teda peknú váhu a ako teraz moja v 2 rokoch 😀
Bábätiek mi je ľúto, ale je super, že to tak berieš, i ja hovorím lepšie, keď sa to stane na začiatku, ako už vo vyššom štádiu. No v mojom prípade, chcem byť radšej realista a ak by sa predsa podarilo, budem milo prekvapená.

krisruska
15. jún 2013

@jajka1980 Pliaga-to sa mi páči, presne to na ňu sedí 😀 No ja chvíľu počkám a uvidíme, čo z toho bude. Ale grafík máš veľmi pekný. Ja dostávam ms tak okolo 36,7, uvidíme zajtra 😅

jajka1980
15. jún 2013

@krisruska áno pliaga..ja mám pri nej totiž neskutočné bolesti, zvraciam...no nie každý cyklus..preto ju tak volám...kedže vie rozhádzať človeka..
No grafík je v poho, len ked mi klesla teplota pod 37, vedela som, že je koniec..a dorazí.. 😖
Verím, že zajtra budeš mať zasa vyššiu teplotku....držím palce.. 😉 A daj hned vedieť..
Inak dnes sa ako cítiš?? Stále pretrvávajú tie stavy a chuť kovová v ústach ??

krisruska
15. jún 2013

@jajka1980 Fúha, ja mám tiež veľmi silné bolesti, ale našťastie nezvraciam, tak si s ňou teda užiješ 😝 Ja som dosť často mávala také priepastné páda teplou, jedného dňa 37,2 a na druhý 36,7, človek aspoň vie na čom je 😠
No dnes sa práveže cítiim dobre, bolesti ustúpili, občas ma bolia kríže a je mi trošku nevoľno, ale inak nič, asi ticho pred búrkou, nechápem, ale som rada, že mi nie je tak strašne.

jajka1980
15. jún 2013

@krisruska Ja som jeden čas chodila ku gyndoške, skúšala všetko možné, aby ustúpili tie stavy, no sem tam to fakt zabralo..no aj tento cyklus bol v pohode, skoro žiadna bolesť, žiadne zvracanie, žiadne krče...ale to asi pomohla maca, ktorú užívam od minulého cyklu..
Ja mávam teploty rôzne...kolísavé..ale pred mrchou vždy klesne..
Takže podľa BT viem, kedy mám ovuláciu...pravidelne každý mesiac. 🙂

krisruska
15. jún 2013

@jajka1980 No mne odporučil lekár na tieto bolesti práve Inofolic, no na mňa zaberá asi inak 😀 Bazálka je super, dá sa krásne zistiť, čo bude nasledovať- ovulka, či mrška. Ja mám tiež také teploty ako na hojdačke, ale vždy tam vidieť tie dve fázy. Pre snažilky je to vynikajúca metóda a ak si ju spojíš s inými, napr. ovu testami, je to ešte presnejšie....

jajka1980
15. jún 2013

@krisruska Mne Dr. inofolic odporúčala kvôli otehotneniu. Vraj by mal zabrať...verí tomu..tak skúšame.Preto som od tohto cyklu začala s 1.sáčkom denne..
Som zvedavá, ako to všetko dopadne.A v utorok ide mm k urologovi, tak uvidíme, čo zistí, aj ked viem, že nebude robiť tak rozsiahli rozbor..

bipa
15. jún 2013

Ahojte baby, mam PCO a skusala som Inofolic v prvom dni cyklu v januari tohto roku a uzivala som jeden sacok denne ( mala som ich 40) a potom mi uz minul, chcela som objednat dalsie ale nejak som to odkladala a v aprili som zazrakom otehotnela, myslim ze inofolic pomohol 🙂
Na baby sme snazili skoro dva roky, na zaciatku snazilkovania som usilovne merala BT, ovu testy, to bolo sialene na psychiku a tak som to uplne vzdala, nerobilo mi to dobre na psychiku a aj na konika som uz prestala chodit, uplne som sa vypla. A ani sme sa nesnazili, mali sme sex len ked sa nam chcelo a nie z povinnosti a zabralo to 😉

jajka1980
16. jún 2013

@bipa Krása..Gratulujem a miminko nech pekne rastie a priberá...Držím palce do úspešného konca.. 😉

bipa
16. jún 2013

@jajka1980 Dakujem 🙂 a teba prajem coskoro dve ciarocky 😉

krisruska
16. jún 2013

@jajka1980
@zora256 Ahojte, tak a už je vymaľované 😝 Teplota klesla a mrška sa ohlásila hneď ráno. Úprimne som aj rada, aspoň sa to neťahalo dlho a môžme začať na novo 🙂 Ešte mám nejakých 5-6 sáčkov inofolicu, keď skončí ešte ho doberiem a asi si dám s ním pauzu, uvidím, ako bude telo potom reagovať, som na to zvedavá. Baby ďakujem Vám, že ste ma podržali, veľmi si to cením. Hurá do nového cyklus, to bude asi posledný s aktívny snažením, potom to necháme voľne bežať. Dúfam, že ste mali krásny víkend?!

jajka1980
16. jún 2013

@b Vdaka.. 😉

jajka1980
16. jún 2013

@krisruska Ahoj..tak to je mi ľúto, no som rada, že sa k tomu staviaš takto...verím, že další cyklus budú //...Držím palce..a víkend??Bol super..horúci , v záhrade.. 🙂

jajka1980
16. jún 2013

@bipa Vdaka.. 😉

jajka1980
16. jún 2013

@krisruska No verila som, že je to jasne pozitívne, kedže si mala tie príznaky.. 😢 ☹

krisruska
16. jún 2013

@jajka1980 Ja som tiež verila a preto ma to tak dostalo. Ak to tento nevíde, začnem asi uvažovať o skoršom návrate do práce a potom sa uvidí.
My sme v sobotu betónovali, zohratá dvojka ja a môj muž, zrobená som ako kôň 🙄

jajka1980
17. jún 2013

@krisruska To ti verím..No netreba sa len tak vzdávať, treba bojovať-..Ved sme silné ženy , nie?
Ja robim tiež všetko s drahým, či omietky...a pod. práce.. 😀 Tiež sme zohratá dvojka...ešte že ich máme, tých našich drahých... 😅

miakubko
17. jún 2013

Ahojte prvykrat po vysadeni antikoncepcie (v maji 2012 ) som predvcerom dostala menstruaciu pekne na 29 den cyklu, prvykrat bez uzitia akýchkolvek liekov, duphastonu a vyvolavaciek... myslim si ze za to vdacim inofolicu, toto je pre mna maly uspech s inofolicom, tento mesiac som mala dokonca ukazkovu ovulaciu asi vdaka inofolicu, tak sa tesim z toho....nic ine som si neuzivala...tak predsa pomaly na nieco ma pozitivny vplyv..🙂))

krisruska
17. jún 2013

@jajka1980 Vzdávať to nevzdávam, len tomu nechám potom už voľný priebeh. Tým, že mi konči o pár mesiacov materská, tak by sa mi moje potencionálne tehotenstvo prelínalo s nástupom do práce (cesta do práce mi vlakom trvá, tak 1a pol hodinky a viac), takže nebudem na to tlačiť a uvidíme. Ja som chcela druhé hlavne kvôli našej malej, aby mala takého parťáka, ešte relatívne s dobrým vekovým rozdielom 3 rokov, to sa dá, aby si rozumeli. 😀
Vy ste tiež takí pracanti, my už 6 rok ťaháme prerábku domu (je to skôr dvojdom, hebeňa jedna 😀 ) a okolia, ale už mám toho plné zuby 😅 Tento rok sme všetko rozorali, tak dúfam, že sa nám podarí zasadiť trávu, dúúúfam 🤐
Ale ešte, že majú oni nás, nie 😉

krisruska
17. jún 2013

@miakubko To je super, krásne Ti zabral, len tak ďalej 😉

jajka1980
17. jún 2013

@krisruska Presne tak...Páči sa mi tvoj prístup...musíme bojovať a ono sa to podarí..
Ja s mojim sme dvojka na všetko...Tiež dávame dom do poriadkum kedže sme sa z mesta prisťahovali na dedinu pred 3.rokmi.. 😅 😝

jajka1980
17. jún 2013

@miakubko Super..vždy ma potešia pozitívne správičky.. 😵

kika112
17. jún 2013

@jajka1980 ahooj 🙂 Po dlhsom case sem nazeram... ako sa mas, bylinky si uz skusala?

jajka1980
17. jún 2013

@kika112 Ahoj..tak preštudovala som si nejaké bylinky. no zatiaľ som neskúsila nič..ale pijem čaj z alchemilky..
No uvidíme..začala som od začiatku cyklu inofolic, macu a A-Z vitamíny..
Kedže sme sa presťahovali na dedine, tu nemáme žiaľ lekáreň.. 😖

jajka1980
17. jún 2013

@kika112 A ty ako? ako sa máte??čo nové??Som rada, že si sa ozvala.. 😉

kika112
17. jún 2013

@jajka1980 všetko príde včas a tak ako má 🙂 Držím palce a posielam energiu 😉
Ja som si pozrela pár motivačných filmov, prečítala fajn knihu a teraz sa pomaly chystáme na dovolenku. Takže deti budú mať prázdniny trošku skôr. Trošku aj stresy boli, lebo dcérka mala cez víkend horúčky, ale dnes už nič, tešila som sa že sme to zvládli bez antibiotík. 🙂 Toto teplo čo prišlo nie je moc pre mňa, ale vydržííím 😀

jajka1980
17. jún 2013

@kika112 Vdaka za energiu...bude potrebná,.A pekne si to užite na dovolenke..aj detičky...
Juuj, muselo to byť hrozné s horúčkou, no som rada, že je už v poriadku...Prajem skoré úplne uzdravenie..
To teplo je hrôza,..nedá sa ani dýchať...a dusno...mohlo by cez noc popršať, lebo v záhrade máme strašné sucho..
Ale zeleninka rastie, čo ma teší... 😀 😀 😀