Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@jajka1980 Po čase na to prídeš, že zúfať sa dlho nedá, lebo aj tak si s tým nepomôžeš, najhoršie sú tie začiatky snaženia, kedy sa vydepkuješ pri každom nezdare.
Takže z mesta na dedinu, veľký šok, či si si zvykla? 😎 Ja som na dedine vyrástla a ako to vyzerá tak..., som tu priviazaná veľkými okovami 🙄 Dedina je fajn, ale ja som tu nejak musela zostať, a keď niekde MUSÍŠ byť, tak máš občas nervy. 😀
@krisruska Ahojky..tak je to iné, ako v meste, no zasa v lete je to fajn, kedže nie si medzi 4.stenami...
A v záhrade ma to baví strašne,zvieratka milujem...a kedže moje babky žili na dedine...takže to zasa taký šok nebol...ale čo už...Všetko ma svoje výhody - nevýhody...nie?
A čo sa týka snaženia...hm....tak začiatky boli kritické, ked som čakala, že to určite vyšlo, no teraz to beriem o trocha ľahšie..a čakám na zázrak...verím, že sa nám splní sen..
Dokonca okolo nás stále lieta bocian, dokonca minule bol aj u nás v záhrade... 😀 😀 😀 😀 😀
@krisruska ja očakávam, že ak ma nebude bruško pobolievať tak minimálne na prsiach to budem cítiť. Dnes som už mala aj slabé pichanie v podbrušku. Ale fertility káže čakať ešte tri dni na menzes. Škoda, že som ho nedostala ešte, lebo by sme boli na tom skoro podobne. Takto si stále popredu 😀 .
@misula4660 Tak moc vám prajem aby sa vám podarilo bábo a hlavne zdravé 😉
@krisruska Moja ja by som boal teraz najradšej keby mi malý mal silnejšiu imunitu a nebol chorľavý ☹ dnes sme prišli z nemocnice,mal mi vsobotu ferbilný kŕč či akos a to volá z horúčky ani endýchal ešte,že som to zbadala zavčasu ´hneď sme volali záchranku a podávali prvú pomoc aby sa rozdýchal kým prišla záchranka...tens trach o moje jediné dieťa sa endá opísať niet deň čo by mi odvtedy nevyhŕkli slzy vďačnosti,že je živý a vporiadku akotak...ja by som to neprežila keby som oneho prišla 😢
@krisruska Ja som nemala krásny výjkend ☹ najhorší v živote...malý ma nasmrť vystrašil dostal mi kŕče z horúčky vnoci ešteže som mala mobil zapnutý lebo malému bolo zle pred spaním...a hneď sme záchranku volali,a aj nám cez mobil radili ako čo sním robiť aby začal dýchať a o 1h ráno sme boli na príjme v nemocnici :-/ vraj viróza a ešteže mud ali proti kŕčom Diazepan ak sa dobre pamätám na názov...ale ten strach o moje ejdiné dieťatko je silný...moc sa oneho bojím,nesmie mu teplota nikdy stúpnuť od teraz nad 38stupňov tak mám strach sním ísť aj von na slnko aby sa neprehrial a nedostal úpaľ..
@zora256 Moje zlaté, behá mi normálne mráz po chrbte, keď to čítam, ešteže si bola v strehu, zbadala si to včas a nestalo sa najhoršie. Strach o dieťa je najhorší. Mne sa stalo pre pár dňami, malá sa mi dosť často drhne jedlom, niekedy to i hrá, tak už vo vyklepávaní mám celkom prax, ale stalo, že sa pozerala telku a jedla, bola mi otočená chrbtom a až po chvíľke začala chrčať, tak som rýchlo vybehla, mamina jej dala taký čerstvý chlieb, ktorý jej urobil akú gučku v hrdle a nie a nie to z nej dosť, bola som zúfala, nno strašný strach, po chvíľke to z nej vyletelo... plakala som ja aj ona mamina, ruky sa mi strašne triasli. Ako zúfalstvo je to riadne, keď matka vidí svoje dieťa v stave.....
Neboj sa dobre ste to zvládli obaja a v takýchto teplách s ním choď von len ráno, ale neskôr večer, teraz je to slnko veľmi zradné. Dúfam, že už nebudeš musieť prežívať takéto strašné šoky!!!!
@jajka1980 Tak svoja záhrada je o niečom inom. Nik ťa tam nevidí, môžeš tam hoci kedy ísť, sadneš a oddychuješ, ak ťa však nečaká zelina medzi hriadkami 😀 Ale hlavne, ak máš deti, to je na nezaplatenie!!!
@julka82 No tak ja Ti, želám, aby si ma nedobehla a ja si želám, aby som dobehla ja teba a v marci mali o krásnu robotu naviac 😀 Ja som nemala žiadne príznaky pri prvo, nič, ani pichanie, ani prsia neboleli, ani nevoľnosť, no jednoducho nič, a tak super to pokračovalo, skoro celé tehotenstvo, bodaj by aj teraz 😀
@zora256 ďakujem ti veľmi pekne, si zlatá.... 😉
@krisruska Tak to máš pravdu..Dieťa by bolo pre nás obrovské šťastíčko...to by som asi kvitla, keby sa zadarilo..
čo sa týka záhrady..tak pre mňa je to relax...zbožňujem pracovať v nej a prídem aspoň na iné myšlienky...netrápim sa tak , že sa nedarí.../nie vždy/ ☹ ...a tak isto zvieratka...či tie, ktoré sú vonku, alebo dnu../izbové/.. 😵
@zmedardova Lekari ho odporucaju vsetkym zenam, ktore sa snazia otehotniet. 🙂 Takze asi vedia, co robia.
@ivec16 Citam citam po case diskusie a musim oponovat. Nie je to liek na PCOS, ale mozu ho uzivat aj baby, ktore sa snazia otehotniet a potrebuju mat kvalitne vajka. Ako napriklad ja 😀 Nie ze by som bola taka mudra, ale mam nacitanu diskusiu http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna 😎
@julka82 Asi ťa sklamem, ale ani prsia nie, ja som nosila rovnakú veľkosť celé tehotenstvo a počas kojenia sa o málinko zväčšili (ak nerátam to prvotné naliatie, vtedy som bola v šoku z nich i ja, ale to netrvalo dlho). Ale po kojení mi išli jedno číslo dole 😝 Nóó ty budeš určite opačný prípad 😉
@krisruska bolo by super keby sme pokračovali po skupinách spolu 🙂 . Moja naj kamoška len čaká kedy sa nám to podarí a potom idú aj oni na to 😀 . Lebo oni už vedia, že s tým problém nemajú. Júúj ešte že máme to leto. Hneď mi je lepšie aj keď sa čosi nasnažilkujeme, ale aj to ide lepšie ako v zime 😀. Myslíš, že môj graf je jasný? Podľa mňa nie je vôbec ale vôbec ako tehu. Skáče ako naprogramovaný. Min. mesiac som testla to som verila ale teraz vôbec. A stále mám v podvedomí, že to preliečenie injekciou by mohlo spôsobiť niečo zlé drobcovi. Tak asi ani nechcem veriť tomu, že by to teraz mohlo výjsť. Veď už možno zajtra uvidíme. Už ma aj napadlo či nemám pokazený teplomer 😀
@julka82 Pošli link na graf neviem ho nájsť. Bolo by to super 😀 Ja mám švagrinú tehotnú a stále sa pýta a kedy a kedy, veď sme sa dohodli, že budeme spolu, ale čo si tak strčím bábiku, tak ma to občas provokuje 😠 😀
Inak i ja mám taký divný pocit z Inofolicu, ale to si ja už asi nahováram, chudákovi prisúdim mu o chvíľu asi všetko 😀
@krisruska 😀 ze babiku 😀 humor je super, ten vylieči všetko
môj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/441e26
@bibisko iste je to na kvalitu vajicok... Zeny s pco nemaju kvalitne vajicka, zvycajne maju vela vajicok ale ziadne nedozrieva na dominantny folikul. Inofolik pokial viem obsahuje vitaminy skupiny B a inozitol, ktory sluzi na vyrovnanie hladiny cukru ( vela zien s pco ma inzulinovu rezistenciu, ktora sposobuje nedozrievanie vajicok). Takze ak zena nema pco (niektore o tom nemusia vediet) tak jej to je zbytocne... Moze brat len tie vitaminy B ktore su tiez dolezite pre otehotnenie. Vyjadrenia zien ktore sa snazia otehotniet len 3 mesiace a bezdovodne si nasadia inofolic a otehotneju povazujem za irelevantne, pretoze v ich pripade je velka pravdepodobnost, ze stacilo len pockat. Ani zdravej zene sa nemusi hned podarit. Ak napise zena co sa pokusa niekolko rokov ze otehotnela po uzivani inofolicu, tak to skor verim, ze jej skutocne pomohol ten. Citala som odborne clanky. Diskusie ktore su tu beriem s rezervami.
@julka82 Ináák graf je super, ty by si sa mala prihlásiť do súťaže najkrajšie ovulačné grafy (ak by taká bola) 😀 Ale podľa mňa vyzerá oveľa tehulkovský, než ten minulý, ozaj. Ja Ti poviem, že pri prvom sa nám zadarilo v mesiaci, kedy som fakt nepredpokladala, že by... Budem ťa sledovať, takže bacha na mňa a nepripúšťam žiadny pád 😉

@kika112 Ok. moja..Prajem krásny večer...idem robiť susede melír.. 😀
No zajtra prídem... 😉 Pa...