Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@krisruska Ďakujem moja,veru chodíme už len skoro ráno do pol 9h von a večer okolo 19h..včera bol dobrý vánok večer sme sa vyvetrali vonku,moc ďakujem za prianie,kiežby sme nemuseli nai jedna mať takýto hrozný strach one kiežby nanás počúvai a pekne jedli,veľavody pili a neboli na horúcom slnku,mne malého sa dosť ťažko ťahá dnu z vonka ak ráno ideme do obchodu či pekárne len čo dôjdeme domov chce ísť ku sliepkam,zajacom a mačkám :-/.Ja by som už bola rada,keby mi ukaoval kde ho bolí a čo mu je ekby vedel povedať...
@jajka1980 Tak to máte potom ako my, len teraz to máme v katastrofálnom stave, čakám na jeseň, kedy by som chcela sadiť trávu, teraz som si dala všetko rozorať, vyzerá to strašne a pri malej vôbec nestíham sa tam dostať, ona je veľmi neposedná, takže musí mať vždy dozor, lebo sa vyparí ako vánok 😀
@zora256 Tak to aj naša mrňa, zajace, sliepky, psov, všetkých bez rozdielu kŕmi trávou, strká im to medzi oči, naťahuje ich 😀 Aj ja som sa tešila, keď už mi vedela povedať, čo sa deje. Predvčerom vybehla so strašným revom z izby a ja, že čo sa stalo, a ona, že mám hadíka v izbe 😀 (žiadny tam samozrejme nebol), držala sa ma ako kliešť, ani nohu nechcela položiť na postel.
Budem na teba myslieť, aby si takýto šok už nemusela zažívať.
@zabka888 mala som sa ozvat so svojou skúsenostou s inofolicom.Brala som ho jeden cyklus, hned od prvého dňa. Takže, cyklus som mala 27 dní, mrchu 4 dni. V pondelok skončila a dnes ráno sa znova objavila čerstvá krv. To sa mi v živote nestalo. Pred inofolicom som mala cyklus 28-29 dní, mrchu 5.
Neviete čo by mohla znamenať tá krv dnes ráno 8DC? Dakujem za odpoved
@zora256 Moje zlaté, neboj sa raz sa to podarí, aj mňa veľmi trápi, keď sa už tak dlho nedarí, treba asi len veriť, dúfať, prosiť.... tu je rada ťažká, pretože sama sebe neviem poradiť, ako to niekdy zvládnuť, niekedy sa vynervačím a potom je dobre 😒 Malá má dva roky a 3 mesiace. Ja som zatiaľ nemala takú zlú skúsenosť, ako ty, že si prišla o babulky, veľmi mi je to ľúto, ale ty si optimistka, veď si dodávala nádej ty mne, neboj zlé obdobie prejde 😉 A aj Ti zistili, prečo sa to stalo, aká bola príčina?!
@krisruska Ahoj!Verím,že už bude len dobre musí,totiž som tehotná 😀 ja sa tak teším,len moc dúfam,že toto už ostane veď min. mesiac som prišla o druhé :-/ vraj kvôli nekvalitným vajíčkam..no lenže ja som už podľa folikulometrii približne už 3tt a inofolic som začala len 1týždeň brať takže veľmi dúfam,že oň zas neprídeme,ke´dže na kvalitu nemal vtom čase vpliv inofolic,keďže som pred jeho užívaním otehotnela :-/vyšiel mi test pozitívny týždeň mi mešká.Držte palčeky baby,aby bolo všetko ok. 😔 moc vám to prajem tiež a to som na folikulometrii mala 6folíkov 10mm vraj cysty a dal mi inofolic,čo som len 13.6.začala brať a ovu bola 9.6.
@jajka1980
@ematko29 Baby!Ja sa moc snažím myslieť pozitívne,aj minulý mesiac som myslela,až príliž pozitívne už som si všetko naplánovala,a bác nič...a teraz radšej nemyslím naň vôbec bude ako má a 11.7.uvidím u lekára čo povie,a pravda ak ms nepríde dovtedy tak sa budem len tešiť 😉 .Už sa držím toho,že človek mieni a Pán Boh mení,takže to nechávam na Pána hore,ako si zmyslí tak bude,ja prijmem jeho rozhodnutie také aké bude...
@jajka1980
@ematko29 Ahojte§tak dnes som vstala zhroznými bolesťami ktoré pretrvávali a poobede zomňa vypadol poriadny kus zrazenej krvi iste embrijko a bolesti sa zmierili na ms..takže asi toľko...ja doberiem Inofolic a ešte posledný ´další emsiac si kúpim do 13.7. a končím a ak aj potom prídem o 4 bábo,tak končím so snažením..je to namňa priveľa...ve´d uznajte min. mesiac som rpišla o 2 mimčo a teraz už o 3 ani enjdem písať do rpofilu...radšej...Prajem každej snažilke aby ste nezažili to čo ja a mali krásne zdravé babulky 😉
@zora256 , prepáč, nesledujem to tu často, ale boli ste na genetike, hematologii, imunologii, spermiogram OK? progesterónu máš dosť?
vyzeráš SUPERplodná, čo je veľmi pozitívne - len treba už "len" prísť na to, prečo sa to deje.
Obehali ste už všetko?
@zora256 Ahoj..je mi to ľúto, no ešte nestrácaj nádej..Nemusel to byť potrat..Kľudne mohlo isť o starú zrazenú krv a miminko je možno Ok...Ešte nerob úplný koniec..Bude lepšie, ak pôjdeš k Dr...a bolesti zvyknú byť ako na ms pri tehotenstve.
Tak držím moc palce a daj vedieť, ako to všetko dopadlo...
A aby som ti dvihla náladu...ja som na tom asi horšie...my sa o miminko pokúšame dlhých 13.rokov, takže som ešte nikdy nezažila, aké je to mať // a miminko v brušku... ☹
@zora256 podľa mňa by si sa mala určite ukľudniť a ísť čo najskôr k dr., kľudne na pohotovosť, lebo naozaj to mohla byť len krvná zrazenina, aj jedna baba, čo som mnou ležala v nemocnici to mala takto, dokonca v panike nám doniesla na izbu ukázať tú naozaj veľkú (asi 5cm) hrudu krvi a bola to len zrazenina a teraz kočíkuje krásne zdravé dievčatko...Držím palce, nech všetko dobre dopadne...
@zora256 ahoj, mne sa to stalo minuly mesiac ..styri pozitivne testy (ktore vsak slabli) a ms prisla presne načas ☹ a riadne silna.. takze ideme dalej, akurat mam ovulku 😉 drzim ti palce... daj si vysetrit tu hematologiu, progesteron aby si predisla tym predcasnym potratom a urcite raz donosis krasne babo 🙂
@ematko29
@krisruska
@jajka1980
@misula4660
@bambi9 Ďakujem baby,tá krv bola aj akoby z blankou a nie hruda zrazeniny,ale také ťahavé so strapcami,a hne´d potom som začala aj riadne krvácať,každé 2h mením normál o.b. tampón u nás pohotoovsť nie je pre ženy len pôrodnica na 60km a ani auto nemáme..takže mi je to aj fuk,ve´d som bola na vyšetrení 3.6. lebo som potratila 20.5. a čo by som lekárovi povedala,potom,že mi nariadil mesiac pauzy,že viete,neudražala soms a na uzde....a čo sa týka krvi mi lekár nevzal,vraj kvôli PCO mám brať Inofolic a Duphaton a týmto vyriešil a hematológiu mám na 33km malého nemám kde nahať a tam sa treba odporučenie ponovom :-/ takže nechávam to na tú liečbu čo lekár nariadil a uvidí sa potom ke´d sa budeme len snažiť po dobraní Inofolicu okolo 16.7. ke´dže an 2mesiace mi nakázal dovtedy sa budeme radšej chrániť.Vraj plodná ani by som nepovedala malý sa nám podaril po 3.5 roka dovtedy som nebola tehotná ani raz a vlani som raz potratila a teraz v máji a teraz v júni... A to sa snažíme takmer 1,5roka...ale čo už,nejako bude verím,že zaberie Inofolic ve´d som nikdy nič nemala aj malý sa len z Duphastonom podaril a je tu tak ak už mám brať ten drahý Inofolic tak nech aj zaberie,a ak nie,tak potom sa dám riadne vyšetriť ke´d už malý bude škôlkár dovtedy ho nemám kde nechať a brať so sebou je náročné autobusom :-/
@bambi9 Ahoj!Čo sa týka tých testou min.mesiac presne aj ja som mala tak tie testy zo dňa na deň slably a prišli včase ms a riadne...a preto som aj bola u lekára ale ako som písala vyššie nariadil Inofolic na 2mes. a Duphaston a tým som mala odbavené,že netreba Hp robiť,lebo ja mám nekavalitné vajíčka ke´dže mám PCO :-/.
@zora256 Tak je mi to strašne ľúto ☹ ...prežila si si toho dosť za poslednú dobu...
My to máme veru ťažké, no sme silné a bojujeme dalej.
Ty sa daj teraz do poriadku a rob to, čo ti nariadi Dr, aby to znova nedopadlo tak kriticky...
Je to hrozné, no verím, že ak si dáte na mesiac pauzu, všetko potom dopadne na jednotku.
Tak drž sa...
@zora256 ja neviem Zori,nechcem sa Ti do toho miešať,ale myslím,že bude treba Ta vyšetriť či sa maternica dobre vyčistila,abby nevznikol prípadný zápal.Ako je to na tebe,ale pre istotu kôli dalšiemu tehotenstvu.Ja viem hovorila si,že ako vysvetlíš lekárovi ,že ste si nedali pozor.Tak povieš ,ženabuduce si dáte väčší pozor.Držím prstty ☹
@jajka1980 Ďakujem tak veru urobímtak ako dr.nakázal a potoms a uvidí 🙂Neboj tým,že si toľko vytrpíme,dostaneme oto lepší dar od Boha,verím,tomu,že všetko má svoju príčinu,a chce nám Pán len to najlepšie možno nebol vhodnýč as mať bábo tak skoro 😉
@ematko29 Moja ja som sa riadne vyčistila ve´d to vypadlo zomňa aj krv dosť šla včera dnes je to už lepšie a ako mi lekár min. mesiac vravel,ke´d ide hnedastá krv tak sa čistím,a netreba nič iné a veru šla hnedastá včera...a neboj nič mi nebude už je to po 3x...tak už viem akoto je,a idem i tak 11.7. pre Duphaston tak sa dám skontrolovať.
@zora256 Presne moja ako hovoríš...Verím, že nabudúce vám Pán pomôže a dá všetko do poriadku..Takže teraz len oddychuj, poslúchaj Dr. rady a všetko bude Ok..
Držím moc moc palce..
Ono ked sa to tak vezme...asi to bude znieť negatívne , no lepšie je, ak miminko odišlo tak skoro, ako keby malo odísť neskôr. ☹ ..aj psychicky sa to lepšie znáša..
No verím, že už bude len lepšie a všetko dobre dopadne...hoci ma to veľmi mrzí... ☹ ☹
@zora256 Som veľmi rada, že som ťa tým predošlým príspevkom neurazila...a že to berieš s nadhľadom...áno je to realita, presne ako píšeš a verím, že sa čoskoro podarí a vynosíš krásne zdravé bábätko..S menšou pauzou..
Držím strašne palce a verím, že to bude čoskoro.../po liečbe/.. 😉
A..dakujem pekne.my tiež veríme a myslíme pozitívne... 😉

@krisruska 😀 ja som sa rozhodla, že to nechcem bez príznakov a dnes konečne začíname odznova(teplota je dolu). Ja som parťák, ako by to bolo sa predbiehať 🙂