Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kraskanz1 bola som zhodou okolnosti dnes, lebo som bola objednana na konzultaciu, preco sa nam nedari 😀 😀 tak sme vlastne dnes len pokecali, hovorila ze zatial je spokojna a potom 24.7. idem na sono ci mame srdiecko, ja som teraz vlastne len v 3TT, dnes 10DPO, to by este nevidela nic 🙂
a ty ako? vsetko v poriadku? polovica za sebou...co to bude? uz viete?
@pa_mi jaj velmi ti drzim palce boze parada toto, jasne este je skoro ja som bola na prvom sone v 6tt myslim a vtedy to bola mala bublinka...No mam sa fajn, citim sa dobre brusko rastie aj drobec uz ma 570g a budeme mat chlapceka taj sa tesim...
Inac pises ze prave v takom cykle si otehu ktory si ani neriesila velmi aj ja som tak bola v decembri a januari same zurky kazdu chvilu vobec som na tehu ani nemyslela a bum ho vtedy to vyslo ... 😵
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či tu niektorá z vás otehotnela vďaka inofolicu, ale teraz myslím tie, ktoré nemáte diagnostikované PCO...??? Veľmi ma to zaujíma, keďže môj lekár povedal, že inofolic je výborný pri pco, avšak pri ostatných problémoch síce vraj neublíži, ale ani príliš nepomôže. Preto ma zaujíma, či je tu niektorá z vás taká, ktorá nemá pco a napriek tomu, jej k // dopomohol inofolic... 🙂 ďakujem
Ahojte. Vopred sa ospravedlnujem ak to sem nepatri ... no zostali mi doma tri balenia (po 20 vrecusok) Inofolicu. Ak by mala niektora z vas zaujem tak poslem. Balenie za 10 eur +pp. Dovod predaja: dve ciarocky 😀 😀 😀 po mesiaci uzivania...
@b_a_m_b_u_l_k_a no super,blahozelam 🙂 a ako dlho ste sa celkovo snazili?
Ahojte ja som skúšala všeličo rok sme sa snažili potom potom som šla k moru ked som sa vrátila začala som cvičiť a hlavne som pila proteinove nápoje a jedla proteinove tyčinky neviem či to bolo tým ale dalsi mesiac som už bola v tom a to sme sa ani nesnažili lebo manžel mal veľa práce takže sme.mali sex možno 5 krát za celý mesiac stale sa na Tom snejeme ...:D
@b_a_m_b_u_l_k_a
@pa_mi
teeeeda žienky, konečne po dlhšej dobe super správy 😀 už sme mali poniektoré také pohnútky sa na ten inofolic vykašlať. Ja to tiež flákam tento mesiac, ale teda idem byť vzornejšia 🙂. Teším sa s vami a srdečne gratulujeem 😵
@b_a_m_b_u_l_k_a ahoj, ja by som mala záujem o inofolic, mohla by si mi poslať všetky tri balenia, ja by som veľmi rada od Teba odkúpila, ďakujem.
ja mam pco a beriem inofolic uz pol roka a stale nic . . . . .tak mozno sa to niekedy podari . . .
ahojte...ja som sa 7 rokov trápila u gynekologa z bývalým manželom,skúsili sme 2 krat IVF v Gyn-five....nič...laparoskopia vaječníkov (polycystické vaječníky)...nepomohlo...nakoniec sme sa roviedli...našla som si terajšieho manžela užívala som INOFOLIC.Teraz som v 8 týždni...pred 4 TýžDNami som sa vydávala a nič som netušila lebo aj ked mi bolo zle som to prikladala k štítnej žlaze ,...aj s tou mám problémy....som šťastne tehotná ukončený 2 mesiac...síce Pn pre štítnu....ale treba veriť a hlavne to nechcieť silou mocou.
Veľmi sa teším keď vidím ako tu pribúdajú pozitívne správy a hlavne tehuľky po inofolicu 🙂 ja mám 3 balenie za sebou a dúfam že aj mne ten INOFOLIC pomôže .... vďaka za tento liek
@ ennynka beriem 2 sáčiky denne, ešte ani raz som nevynechala, mam PCO a všetky problémy s tým spojené, o dieťa sa snažíme viac ako 10 rokov...tak dúfam, že toto mi pomôže 😉
ano 1 mesiac za sebou, nečakám zázraky hneď, ale cítim, že to má nejaké účinky...niekde som čítala že to treba užívať 3 - 6 mesiacov, ale vidíš niekomu zabral aj skôr
dievčatá, upravili ste si aj stravu? myslím hlavne cukry, obmedzujete? či v tomto žiadne zmeny?
ahojte, dnes som si kupila INOFOLIC a hned som aj vypila 1 vrecusko 🙂 pridavam sa k Vam

@pa_mi jeeeeeeeej gratulujeeeeeeeem boze az mi zimomriavky presli po chrbte joooj velmi sa tesiiiim....