icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

emka9
1. júl 2013

@ennynka 🙂 dufam, ze vystreli 🙂 ... mne ho odporucila doky, nakolko sa jej zdalo, ze moj lavy vajecnik je privelky a vidno tam cysticky, ...tak nech skusim INOFOLIC a moze sa to upravit a ked do 6 mes. neostanem tehulka, mam prist ... hmm....

ennynka
1. júl 2013

@emka9 a ako ho ides brat?1 ci 2 denne?

emka9
1. júl 2013

@ennynka Myslim, ze staci 1 x denne

ennynka
1. júl 2013

@emka9 ja tiez ak zacnem brat tak chcem 1x denne a ak tak potom postupne zvysim na 2x ale viem ze vela bab tu pisalo ze im doktori nakazali 2x a tak aj brali tak neviem...

sendula
1. júl 2013

@emka9 držím palčeky, dúfam že pomôže...treba si dať dve, jedno ráno - jedno večer 🙂

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
pa_mi
2. júl 2013

@ennynka v pohode. krasnych okruhlych 30 😀 😀 😀 preco?

pa_mi
2. júl 2013

@emka9 ja som ho brala od 01.03. dvakrat denne a otehotnela som 17.6. takze po tri a pol mesiaci brania. ale cyklus mi neupravil. naopak, predlzili sa mi - ovu som mala na 44 DC. uz som nad nim lamala palicu ale zadarilo sa 😵 treba tomu verit

emka9
2. júl 2013

@pa_mi 🙂 gratulka, tesim sa s Tebou ...dufam, ze sa zadari aj nam a budeme vsetky tehulky, potom uz ako spokojne mamicky s detickami 😉

miakubko
2. júl 2013

@pa_mi Ahoj gratulujem super...Tak to si zacinala nejak tak ako ja. Ja uzivam o dva tyzdne dlhsie, ale este zatial nic, ale minuly mesiac som mala prvykrat krasne ovu a menstruaciu prvykrat bez vyvolania a pekne na 30 den.. Tak snad sa coskoro dockam... super tesim sa s tebou

ennynka
2. júl 2013

@pa_mi len tak 🙂 len ze ci som tu ja sama jedna z "najstarsich" (29) lebo väcsinou co kukam aj v skupine Snazilky vek tak maju okolo alebo nieco malo cez 20...a ty si sa mi zdala podla fotky tak zhruba v mojom veku,tak ci som to dobre tipovala 😀

zembla
2. júl 2013

@ennynka nejsi sama ja mam 33 🙂)

amanda265
2. júl 2013

Ahojte baby, našla som na Internete jeden obchod , kde predávajú Inozitol tabletky 500 mg-ové za 30 ,- EUR 500 ks. Viac sa oplatí ako Inofolic. Treba brať ráno a večer 4 tabletky. Keby Vás to zaujímalo, ozvite sa mi :o)

ennynka
2. júl 2013

@zembla a o prve babo sa snazite?

zembla
2. júl 2013

@ennynka ano, trochu sme si dali nadcas :( teda chceli sme aj skor, ale prerabali sme byt, potom dalsie veci, tak oficialne sme sa zacali snazit az september 2012, teda ako 32 rocna... v marci mi boli zistene pco a ureaplasma, aj napriek pravidelnym prehliadkam kde bolo vsetko ok :(( nad ureou sme "zvitazili" (vlastne od marca do konca maja sme kvoli nej mali pauzu) , tak teraz dufam ze infolic zaberie 🙂
a co ty ?

ennynka
2. júl 2013

@zembla my sme este neboli po vysereniach zatial nikde...este cakam...snazime sa od augusta

ennynka
2. júl 2013

@zembla a ta ureaplasma to je co?

zembla
2. júl 2013

@ennynka presnu definiciu neviem (Mycoplazmy a ureaplazmy sú po chlamýdiách najčastejšími kolonizátormi urogenitálneho traktu človeka), ale vraj ju ma az 70% zien a moze sposobit problemy v tehotenstve (potrat). Je potrebna atb liecba. Pri preventivke sa testy na nu nerobia - ja som bola uplne bez priznakov aj priatel, proste tam iba driemala 🙂 Ked som sa bola v marci popytat, ze ci je teda naozaj vsetko v poriadku, lebo vek uz nebude nizssi, tak mi dr.spravila viacere testy, kde sa nasla urea a mala som zvyseny amh hormon, takze to poukazalo na pco. Teraz 19teho idem opat, musim sa popytat, ci predtym z ultrazvuku sa "nevidelo" ze mam pco, alebo v akom som vlastne "stadiu" 🙂

ennynka
2. júl 2013

@zembla aha.tak to je strasne co vsetko moze clovek mat bez priznakov co moze branit otehotneniu 😕

zembla
2. júl 2013

@ennynka no mi hovor :( marec som cely preplakala 🙂 nikdy som nemala nejake probl.a potom toto :( hlavne mi bolo luto toho casu, lebo sa to vsetko mohlo riesit uz skor :(
Tak drzim palce ennynka , nech sa co najskor zadari 🙂

ennynka
2. júl 2013

@zembla dakujem.aj ja tebe,dufam ze sa nam obom za chvilku zadari 😉

msmutna
2. júl 2013

@ennynka v aprili sme boli spolu rok...takže dá sa povedať že zo začiatku sme sa ani nesnažili...takže asi pol roka

taja27
2. júl 2013

@pa_mi ahoj tak si tehu??jeeeej gratulujem..no mne inofolic neveim či pomohol.. ja tehu nie som cykly mam dlhé stale...a na kolký den si mala ovulku ked si otehu???
ja osm si kupila femibion skusim ten jedine...
ja berem INOSITOL ktorý je obsiahnutý v Inofolicu tak som zvedava

taja27
2. júl 2013

baby neveim či inofolic pomaha mylsim že všetko je o nahode a štasti ...znama bere už 6 mesiacov a nič...dlašia 4 a nič...ine beru mesiac tehu atd...neviem mylsim že o nahode to je skor...ja som ho brala 3 mesiace a tiež nei som tehu atd...
berem čiso INOSITOL ktorje v inofolicu ked si prečitate čo obsahuje na sačku a kys.listovu..neviem no....
už pochybujem o nom ked mne nezabral takže tak

taja27
2. júl 2013

@ivec16 ahoj čitam tvoj članok na inofolic a maš pravdu..aj ja som brala inofoli c 3 mes a nič nepomohol....najprv mi dokrtor povedal že mam PCO lenže prepočul to že mam 40 dnové cykly a na 11 den videl len 7mm folikul na 22DC už bol 18mm.-)) tak bol ticho a PCO nespomenl vobec...tak asi to chce čas a ymlsm že vela veci je o nahode nie o infolicu....teda tie ktore nemaju PCO je to uplne smiešne že im zabral zraru .)no takže tak

elje
2. júl 2013

@ennynka Tak to sme rovesnicky a tiez sa snazime +- od augusta, s inofolicom od marca 😉

ennynka
2. júl 2013

@elje tak to je super,takze si rocnik 84?ja mam este 28rokov no o par dni uz 29 🙂

elje
2. júl 2013

@ennynka Ano ano, tak predcasne gratulujem, ja uz som mala 🙂 Aj ja sa tu na konikovi obcas citim 'stara' 😀

ennynka
2. júl 2013

@elje no ja iba ked citam ten vek pri snazilkach,ja som netusila ze v dnesnej dobe tak skoro chcu deti...ja ze my budeme jedny z najmladsich 😀

ennynka
2. júl 2013

@elje jaaaj a diky za gratulation 😅