Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ahojte baby, našla som na Internete jeden obchod , kde predávajú Inozitol tabletky 500 mg-ové za 30 ,- EUR 500 ks. Viac sa oplatí ako Inofolic. Treba brať ráno a večer 4 tabletky. Keby Vás to zaujímalo, ozvite sa mi :o)
@ennynka ano, trochu sme si dali nadcas :( teda chceli sme aj skor, ale prerabali sme byt, potom dalsie veci, tak oficialne sme sa zacali snazit az september 2012, teda ako 32 rocna... v marci mi boli zistene pco a ureaplasma, aj napriek pravidelnym prehliadkam kde bolo vsetko ok :(( nad ureou sme "zvitazili" (vlastne od marca do konca maja sme kvoli nej mali pauzu) , tak teraz dufam ze infolic zaberie 🙂
a co ty ?
@ennynka presnu definiciu neviem (Mycoplazmy a ureaplazmy sú po chlamýdiách najčastejšími kolonizátormi urogenitálneho traktu človeka), ale vraj ju ma az 70% zien a moze sposobit problemy v tehotenstve (potrat). Je potrebna atb liecba. Pri preventivke sa testy na nu nerobia - ja som bola uplne bez priznakov aj priatel, proste tam iba driemala 🙂 Ked som sa bola v marci popytat, ze ci je teda naozaj vsetko v poriadku, lebo vek uz nebude nizssi, tak mi dr.spravila viacere testy, kde sa nasla urea a mala som zvyseny amh hormon, takze to poukazalo na pco. Teraz 19teho idem opat, musim sa popytat, ci predtym z ultrazvuku sa "nevidelo" ze mam pco, alebo v akom som vlastne "stadiu" 🙂
baby neveim či inofolic pomaha mylsim že všetko je o nahode a štasti ...znama bere už 6 mesiacov a nič...dlašia 4 a nič...ine beru mesiac tehu atd...neviem mylsim že o nahode to je skor...ja som ho brala 3 mesiace a tiež nei som tehu atd...
berem čiso INOSITOL ktorje v inofolicu ked si prečitate čo obsahuje na sačku a kys.listovu..neviem no....
už pochybujem o nom ked mne nezabral takže tak
@ivec16 ahoj čitam tvoj članok na inofolic a maš pravdu..aj ja som brala inofoli c 3 mes a nič nepomohol....najprv mi dokrtor povedal že mam PCO lenže prepočul to že mam 40 dnové cykly a na 11 den videl len 7mm folikul na 22DC už bol 18mm.-)) tak bol ticho a PCO nespomenl vobec...tak asi to chce čas a ymlsm že vela veci je o nahode nie o infolicu....teda tie ktore nemaju PCO je to uplne smiešne že im zabral zraru .)no takže tak

@ennynka 🙂 dufam, ze vystreli 🙂 ... mne ho odporucila doky, nakolko sa jej zdalo, ze moj lavy vajecnik je privelky a vidno tam cysticky, ...tak nech skusim INOFOLIC a moze sa to upravit a ked do 6 mes. neostanem tehulka, mam prist ... hmm....