icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ani nie, bo ked som nevedela ci to ma vobec nejaky vyznam, ked som nevedela ci su vajcovody oky

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka No mne v Heliose tvrdili že som mladučká a zravučká a že iba drahý ma tým fešákov dákych pomalých a mutovaných.A bac..zdravotna poistovna nam zamietla žiadosť čo posielal Helios..inak po podpise sa to do poistovne dostalo až za 3 týždne, smutné.Žiadali genetiku..a ine vyšetrenia ale dodnes ešte nemáme to čo by poistovna rada vediet.Sme sa nastvali že šak čakáme 1/2 roka a nič a tak som kumala na nete a našla som Reprofit.Boli sme na konzultacii so vsetkým co som mala a bac, že šak vy máte PCO na oboch vaječníkoch, dáke zrasty či čo a ešte ta hematologia divna, prolaktín uplne mimo..a dozvedeli sme sa že problem je vlastne u mna a že drahého spermoše sú priemerné.Takže nás tam čakalo síce nemilé osvetlenie problému ale konečne sa s nami niekto bavil narovinu a vysvetlili všetky možnosti ako by sme mohli mat babo a že určite soft stimulaciu lebo by som mala OHSS.Tolko naša emigrácia na moravu, oplatilo sa tam ísť a nelutujeme.Pôjdeme aj na dalšie kolo tam, len až vtedy ked budeme vedieť čo bolo príčinou potratu.

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka To neviem ani ja ale uvažujem či by sme neskúsili, len laparke sa snažím vyhnúť,zle sa mi hoja rany a po operacii cysty sa toho bojím, aj ked OPU bolo v pohode.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ja tu laparku beriem po tomto vsetkom ako to najmensie zlo, bo si myslim ze najhorisia je ta stimulka, ale vidis, konecne si sa niekam pohla, a mas aspon ako take vysvetlenie ze preco. aj ja nad nimi uvazujem, a hlavne preto, ze cesi su niekde inde ako my,

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka viidis, jeden scenar a to aj mne tvrdili, mladucka a zdravucka, aspon ze to maju dobre naucene

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Chodia k ním z celej europy pacientky..takže hlavne ich úspešnosť hovorí zavšetko.

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Sak asi preto odišla Gatova lebo hovorit predpísané formulky ju nebavilo..ona sa snažila pristupovať k tomu inak.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ved to, tak aj ja si dam tie vitaminky a dufam,ze do buducna pomozu,ja som sa uz tak tesila. ze tento raz to vyjde a bum, a mam po nadeji, hhhh

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ja som gatovu len par krat videla ale nemala som sancu ju zazit, alebo bola aj ina moznost, ze im nesedela do timu

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Neboj..bude, len treba nájsť príčinu a vyliečiť a bude aj babatko a šak možno aj dve 🙂

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Ja som chodila ku Krajkovi lebo mi bolo povedane že je najlepší, možno aj je ale ked sme sa rozhodli že pojdeme inam tak až taký milý už nebol..

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka neblazni, ja sa uskromnim aj s jednym, nemozem byt taka chamtivka

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka tak to caka aj nas, ale ja mu nepoviem ze chcem ine centrum al eze chcem hladat pricinu na vlastnu past, a to ho asi fakt klepne

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka a neribl problemy ked si chcela svoj zdravotny zaznam odtial, teda kopletku

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka Juuuj to bola kovbojka na 2 týždne, som to zaobalila že chcem ešte iné vyšetrenia a že k ním potrebujem všetky vyšetrenia, lebo na hamato to aj vážne chceli ale išlo to z ních ako z chlpatej deky.Zavlala som na recepciu a poslali mi to poštou ale predtým som najskor písala Krajkovi že to potrebujem.Inak vždy boli milé tie sestričky ale ked som toto chcela tak ma skoro zjedla cez telefon že naaaaččččooooo to chcem.Neviem či mi všetko poslali ale potrebovala som hlavne hor.profil a SPG.Ine si spravili v Reprofite.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka no super, tak to bude zas boj na dlhe lakte, chhhh ale pojdem tam s muzikom, nie iba ja, a ked sa moj skaredo pozrie, tak nevie, moj ma oproti nemu cca 15 kil naviac, tak neviem, ci chce riskovat, a to myslim vazne a nedaj boh aby zhukol

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka No moj ma 197 cm..takže mám tiež obranára, ale ked sme šli na vklad a doktor povedal že môže isť na sál tak sa až zlakol že či to myslí vážne.Bolo to super ho tam mať pri sebe.Ešte 20 min sme čumeli na monitore na naše embryjko v maternici.

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka ti brdo, a este mi povedz ze ste ako velke a male pivko, myslim vyskou postavy

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka ja mam 166 cm..takže asi ano sme 🙂

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka nechcem sa smiat, ale aj ja to mam v rodine, a vyzera to super 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka No sme ako pat a mat, ale v spalni nám to neprekáža 🙂

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka cesta sa vzdy najde 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka to ano..akurat zistujem, ze poistovna moze preplatit ivf aj v cechach a to dokonca skoro celu sumu..uha, zajtra pisem posudkovemu lekarovi

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka tak to som zvedava, c i to ale plati aj pre poistenca, ci je v tej alebo onej poistovni, ja ked som sa nato pytala, ze nie.....

tinkatinulka
15. nov 2012

@vafinka v dovere preplatili..a ja som chcela zmenit na union..aspon nejaka vyhoda

vafinka
15. nov 2012

@tinkatinulka to myslis vazne? ved aj ja ju mam, a povedali ze nie, ze nepreplatia

tinkatinulka
16. nov 2012

@vafinka No mne aj v centre povedali že aby som sa o to zaujmalo lebo že maju skusenost že preplatia.A aj tu na nete som našla babenu čo jej to preplatili.

vafinka
16. nov 2012

@tinkatinulka ahojcek, no aj ja som to videla tu kdesi na mk, len ci je to naozaj aj pravda, a za akych podmienok, ci treba dajake podklady, faktury isto, alebo ja neviem co.

tinkatinulka
16. nov 2012

@vafinka zistujem už podrobnosti..dam vediet

vafinka
16. nov 2012

@tinkatinulka ok daj, no to som fakt zvedava