icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

sarin
12. júl 2013

@pa_mi no ved testosteron je priznak PCO. ... takze preto mi to povedala... ale ja sakra nemam cysty a mam ovulku nechapem... 😢 nevadi inofolic poberiem a uvidime

pa_mi
12. júl 2013

@sarin aha, prepac, normalne sa mi stava v poslednej dobe ze som trochu mimo...asi uz tehotenska demencia 😀 😀 😀 no takto - podla BT som aj ja mavala ovulaciu, ale nikdy sa nic nepodarilo. podla mna tie vajicka boli nejake vadne. Inofolic mi podla mna pomohol mat dobre vajicka zabral po troch mesiacoch brania, tri a pol - ver mu, urcite ti pomoze 🙂

sarin
12. júl 2013

@pa_mi no ved aj ja podla bt aj ultrazvuku som mala vzdy ovulu,.. tiez si myslim ze asi su menej kvalitne vajca moje.. ☹ no uvidim modlim sa za to fakt som zufala...

zuzinka44
14. júl 2013

Ahojte, ja beriem Inofolic od 7.5. a cítim že pri MS mávam väčšie bolesti, doknca je to také neznesitelne, že musím len ležať.Vraj je to dobre, vraj takto inofolic zaberá.Máte aj vy také bolesti pri MS keď beriete Inofolic?Mám Endometriózu, tak dúfam, e aj mne už konečne toto zaberie.Niekedy ma prepadá poriadne zúfalstvo že sa nedarí

monicca25
14. júl 2013

konecne🙂)
Snazili sme sa 2 roky od tabletiek co mi davala doktorka az po inofolic ktory som brala pol roka a dnes po dvojtyzdnovom meskani som sa odhodlala urobit test a konecne dve ciarocky, velmi krasny pocit konecne, myslela som si ze to uz nikdy nebude a stalo to za to, odporucam vsetkym nech ho uzivaju stoji to za to🙂)) :lol:

kraskanz1
14. júl 2013

@monicca25 gratulujem a drzim palceky aby vsetko pekne islo ako maaa...🙂

ennynka
14. júl 2013

@monicca25 blahozelam.a kolko sackov si denne brala?1 alebo 2?

monicca25
14. júl 2013

2 krat denne,rano a vecer,ale pozor zabralo to az vtedy ked som prestala pit kavu a sladit caj,a jest menej sladkeho ,lebo som si to az potom precitala ze sa to nema s tym🙂cize to bol taky mesiac predtym ako som zistila ze som tehotna🙂🙂🙂a prestat pit kavu a jest menej sladkeho stalo zato to vynechat,a davku mi naordinovala doktorka ,zajtra sa tam chystam🙂🙂🙂🙂

elje
14. júl 2013

Ahojte, po troch cykloch s Inofolicom som zazila uz tretiu (potvrdenu) ovulku 😵 co som dovtedy nepoznala a to je myslim uzasny vysledok. Este mam pred sebou dalsie 3 mesiace s inofolicom, ale mozem povedat, ze mne pomaha...

zuzinka44
14. júl 2013

No tak toto som nevedela, že sa nemá piť káva a celkom obmedziť sladké. Nejak som to asi prehliadla na letáčiku. Tak od dnes menej sladkého. Dúfam že to zaberie 🙂

mamartinka
14. júl 2013

Ja normal pijem kavu a jem sladke.Co je natom.

elje
14. júl 2013

@zuzinka44 Myslim, ze na letaciku to ani nie je 🙂 Ale ano, aj mne bolo povedane jest menej sladkeho a aspon hodinu odstup od inofolicu. Aj kavu, ale tu ja nepijem, takze mam po probleme 🙂

monicca25
14. júl 2013

Na letaciku to neni ,ale je to pisane na hlavnej stranke inofolicu uplne dole a malym,preto som si to aj ja precitala az neskoro,kuknite si tam🙂🙂🙂

monicca25
14. júl 2013

A ked si to otvorite tak si dajte zakladne informacie a tam uplne dole to mate napisane o tej kave🙂

bambi9
14. júl 2013

Baby kava sa nema pit suvisle s inofolicom... ja som ju pila tri krat denne ....rano tak polhodku az hodku po inofolicu.....jedla som normalne sladke a som tehu 😉 nemusite to uplne vylucit zo zivota... 🙂

monicca25
14. júl 2013

Jasne ze nie uplne,;);););););););)ale ja som chcela vyskusat uz vsetko aby to konecne vyslo🙂🙂🙂

monusik73
15. júl 2013

dnes zacinam aj ja s inofolicom som zvedava ako zaberie bodaj by zabral cim skor a mohla by som sa tesit aj ja a oznamit krasnu spravu ze aj ja som tehu 🙂

nefertitka
15. júl 2013

a toto sa da kupit bez predpisu?a mozem to brat aj ked nemam PCo?

monicca25
15. júl 2013

A je to potvrdene🙂🙂🙂🙂akurat som prisla od doktorky🙂🙂🙂uz len nech vsetko dobre dopadne🙂🙂🙂drzim vam palceky🙂🙂

monusik73
15. júl 2013

@nefertitka ano da sa to kupit bez predpisu v lekarni je to vyzivovy doplnok kyseliny listovej a inositolu mozes to skusit brat aj ked nemas PCO, za vyskusanie nic nedas treba vyskusat drzim palceky nech pomoze 🙂 🙂

adulka1981
15. júl 2013

ahojte babulky, ja mám PCO. Máte niektorá skúsenosti? Za koľko ste otehotneli, keď ste to užívali? ďakujeeeeeem

monusik73
15. júl 2013

@monicca25 gratulujem kolko ste sa snazili? my sa snazime dva roky a zatial nic, od dnes zacinam tiez z inofolicom poslednej dobe citam tuto same dobre spravy kolke otehotneli po inofolicu snad aj na mna sa usmeje stastie cim skor 🙂 🙂

monusik73
15. júl 2013

@adulka1981 to je individualne kedy po inofolicu otehotnie zena niektorym to trva dlhsie niektorym kratsie, ak mas polycysticke vajecniky vyskusat inofolic mozes je na to odporuceny inofolic by sa mal brat 3- 6 mesiacov

monicca25
15. júl 2013

@monusik73 my sme sa snazili tiez dva roky a pol roka som poctivo brala inofoluc,su super vysledky aj co mi vravela doktorka,super pocit to je po takej dlhej dobe,drzim palceky🙂🙂🙂🙂

monusik73
15. júl 2013

@monicca25 tak to je naozaj uzastne uz si bola aj u doktora na potvrdenie tehu? viem ze je to obrovska radost po tolkom cakani dufam, ze aj ja sa raz dockam 🙂

monicca25
15. júl 2013

@monusik73 ano bola som dnes,vsetko je potvrdene uz len nech vsetko ide ako ma🙂🙂🙂

monusik73
15. júl 2013

@monicca25 gratulujem k babatku a prajem vsetko dobre nech vsetko dobre dopadne a babo nech rastie drzte sa!

usinko
15. júl 2013

ahojte, tie, ktore nemozete dlhodobo otehoniet...skusali vam niekedy robit postkoitalny test alebo robit krvne testy, ci nahodou nevytvarate protilatky na spermie??? Chcem sa len podelit o svoju skusenost a mozno tak pomoct inym parom...

franzziska
15. júl 2013

@usinko ako sa to da zistit?