Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
postkoitalny test - vzorka z krcka maternice (max 8-12 hodin po pohlavnom styku), doktor to da pod mikroskop a pozrie sa, ci su nejake spermie pritomne a ci vobec ziju - test je vhodne robit pocas ovulacie...pretoze v obdobi mimo ovulacie je hlien sam o sebe nepriatelsky...
alebo z krvi - popros doktora, aby ti zobral krv a poslal do labaku
centrum asistovanej reprodukcie...
niktori doktori radia styk s kondomom mimo ovulaciu a uzivanie prednison...
ale tak daleko este nie som, este len teraz som to zistila...dam vediet update🙂
s tými protilátkami je to pravda,len neviem,či to može urobit bežne gynekolog,či sa to nerobí len v CARoch...aspon teda myslím...ale je to fakt,že by nebolo zlé to zistit..kamarátka sa snažila 10 rokov,medzitým mala troch partnerov,až pri tomto poslednom sa rozhodli ist do CARu, kde jej zistili prítomnost protilátok a takisto povedali,že ak by sa snažili raz s kondómom a raz bez,tak by bola vyššia pravdepodobnosť otehotnenia...rovno ju poslali aj vzhladom na vek (37) na umelé oplodnenie a kedže žiadny iný problém v podstate nemala, zadarilo sa hneď na prvýkrát a rovno dvojičky 🙂 🙂 🙂
a inak,dievčatá,veeeeeelmi ma teší,keď tu možem čítat ďalšie pozitívne správy a všetkým novým tehulkám želám,aby všetko dobre dopadlo 🙂
Nechce niekto 2nove krabicky inofolicu za 20eur,uz nepotrebujem🙂🙂🙂
kocky, ostalo mi 12 sackov inofolicu, brala som ho minuly rok tusim niekedy do oktobra, novembra, potom som vysadila, expiracia je 09/2014, ktora chce napiste mi do IP, poslem zdarma, kedze ja uz ho nepotrebujem 🙂
ahojte inofolic sa dá aj volne kupit v lekárni ja alebo aj cez internet napr http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/
kocky ten inofolic z prispevku vyssie som uz darovala tej, ktora napisala prva.. takze uz to nie je aktualne
Baby ja beriem Inofolic.Jedno balenie som vybrala uz.Moze sa stat ze mozem s toho krvacat aj mimo?Ma my sice prist menzes ale az v piatok,sobota,nedela.Vcera som vecer mala na papieri len krv ked som sa vytrela.Som si aj slipku na noc dala keby nahodou nieco.Dnes rano zas ako na menzes som mala krv na papieri a na vlozke nemam nic.Co to moze byt?Prepacte ze sem tak pisem.Nemoze to byt nieco aj z inofolicom?Nemali ste to niektora?
@mamartinka , môže to súvisieť, niekomu Inof. pomáha zbaviť sa cysty, môže takto odchádzať slabým krvacaním. Niekomu to môže "zamávať" hormónmi, kým sa to ustáli... takže áno, môže to byť z toho. Kľudne ber zatiaľ dalej.
@sarafortuna dakujem ale asi ten menzes to bude.Mozno mi to prislo skorej. 😉 Ale nevadi.Ide s dalej.
@mamartinka ahojky, ja som pri takomto spineni verila ze je to tehu ale nebolo. Pozri moj druhy graf v albume, kolko dni som spinila. Jednoznacne to bolo z inofolicu. Mne sa to ale nestalo pri prvom cykle, ale pri druhom. Zrejme to suvisi s tym, kt. vajecnik prave ovuloval.
Ahojte babule. Chcem sa vam pochvalit.....nie, nie som tehu, ale....z mojich polycystickych vajecnikov je uz iba jeden. Moj novy "doktorko" mi pri ultrazvuku povedal, ze lavy vajenik mam celkom v poriadku. Neviem, ale snad mi pomohol Inofolic, ktory uzivam uz 3 mesiace...teda co ine? A aby tej radosti v ten den nebolo malo, tak "tam" videl 17mm folik emoticon Neviete si predstavit moju radost, ked som to pocula. A povedala som mu, ze taky dozrety som ho asi este NIKDY nemala. Tak sa na mna pekne usmial a povedal "treba sa teraz snazit". Netestovala som ziadne ovu testy, nemerala teplotu, nic....ale ovulka tusim bola v sobotu (podla hlienu) a pobolievania vajecnika. Uz vcera a hlavne dnes tak intenzivne citim bolesti v podbrusku. Uz to nie je vajecnik. Myslite, ze to moze nieco znamenat? Mam dost rokov a tiez skusenosti za sebou, aby som si teraz zacala nieco namyslat .... to by som nerada..., tak co myslite?
@bambula27 , s tým podbruškom je to dosť normálne... napr. ja teraz vôbec necítim po ovu podbruško 😒 , no pred mojim otehu som stále cítila podbruško - pichanie, tlačenie - vždy som si namýšľala 🙂
Takže MOZE to niečo pozitívne znamenať, no nemusí - si po ovu a v maternica sa prekrvuje a chystá na uhniezdenie a MS.
držím palce... takéto prípady ako ty, otehotnievajú s Inofolicom dosť rýchlo 😉
ak by to nevyšlo teraz, tak určite v najbližšie mesiace, neboj. 😉
@sarafortuna dakujem ti za povzbudenie 🙂
ahojte prosim o radu..mam pravidelny 29 dnovy cyklus, pravidelnu ovu ale aj napriek tomu by som chcela skusit inofolic ako podporu k otehotneniu..chcem sa spytat, neposunie mi to ovu, resp. nerozhadze mi to cyklus? lebo to nechcem v ziadnom pripade..priatel ma spermiogram v poriadku, ja som, zda sa, tiez ok, a napriek tomu sa nam nedari, tak este skusim toto...mate niektora skusenost ze ste to brali, aj ked ste mali pravidelny cyklus? ako na to reagovalo vase telo? a pomohlo to k otehotneniu?
@alchemilkazltozelena niekomu to predlži cyklus, niekomu skráti... takže nikto ti nevie zaručiť, že nepredlži 😉
musíš vyskúšať - stačí 1 sačok denne ak ovuluješ v pohode
Ahojte "Infoličky", tento mesiac sa na nás usmialo šťastíčko a testík ukázal dve čiaročky. Babuľky držím každej jednej palčeky 😉
Kocky ja beriem inofolic od januara a este nič, ach jaaaj

@monusik73 dakujeme,a budeme drzat palceky viem co to je🙂🙂🙂