Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@mamartinka no ja som ho pred IVF nemala, on mi vznikol az po.....dr. mi povedala, ze sa to moze mrchou vyplavit....raz sa mi to uz v minulosti aj stalo, takze pridem hned po a pozru to....ak tam stale bude, tak mi ho vyberu..... 😖 , aach jaaj, bodaj to bol jediny moj problem....
ahojte baby...už som zufala....neviem či mam brat INOFOLIC alebo kvapky MASTODYNON...posledný cyklus som mala 54 dnový nikdy taký dlhý som nemala nechápem tomu...ovulacia až na 41Dc!! luteal.faza 11 dni...tak neviem či brat aj mastodynon aj INOFOLIC čo poviete???jedno je na upravu cyklu a dalšie teda inofolic na lepšie vajička... neviem ozaj som zufala z toho .-(( mastodynon sa ma brat tiež aspon 3 mesiae ay zabral...nemáte skusenosti s tými kvapkami?
@taja27 mne agnucaston pomohol, je to podobné ako mastodynon. Nevidím problém, prečo by si nemohla brať obe veci 😉
@sarafortuna ano myslíš?,,že obe?? lebo neviem no aby tooho nebolo vela.)
Dievčatá, keďže mi zostali dve balenia inofolicu, ak budete mat niektorá záujem, ozvite sa mi.
@krisruska ak si otehotnela pocas uzivania Inofolicu tak mozes napisat do tejto temy svoj pribeh https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/
Ahojte. Ja beriem Inofolic už mesiac. A po 3 rýždňoch jeho užívania som mala prvýkrát po 4 mesiachoch ovuláciu, takú silnú, že som na wecko išla skrčená, celý deň som ani na nohu dostupiť nemohla. Chytila ma to akurát na dovolenke, ale na už poobede bolo lepšie a na druhý deň už len trošku, čiže určite to zaberá, pretože mne ani najsilnejšie hormonálne lieky nepomohli. Takže dúfam, že do budúcna to bude len a len lepšie. Nečakám výsledok okamžite, aby som nebola skamaná.
ako uživat inofolic? po jedle pred jedlom? ako je to najlepšie ??
Ahojte dievčatá..Inofolic užívam druhý cyklus.
Nemám PCO, cyklus pravidelný 28/5...a ovuláciu som mávala pravidelnú, 14.Dc..
Tento mesiac mi však podľa bazálnej teploty ukazuje, že som mala ovuláciu 20.Dc..
Stalo sa to niektorej z vás, že vám tak posunula ovuláciu??
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jajka1980/gr...
@bambula27 @katarina1984 ahojte zienky.citala som vase prispevky v teme Tehotne vdaka Inofolicu a chcem sa Vas opytat ze ako dlho ste ho brali a kolkokrat denne?dakujem za odpovede 😉
@ennynka U mna to bolo tak,ze najprv laparoskopiu a hned na to mi lekar dal inofolic 2x denne.takze som ho brala cely februar a marec a v aprili som zistila ,ze cakame babo.Ale podla mna ja si myslim,ze mi pomohla laparoskopia.Lebo sa mi urobil prefuk a drilling.(take male dierky do vajecnika,aby sa folikuly rychlejsie dostali na povrch).
@katarina1984 Gratulujem... 😉
@jajka1980 Dakujem velmi pekne,drzim palceky 😉
@katarina1984 Vdaka..Tie palčeky budú potrebné...a vám nech sa miminko pekne vyvíja a rastie v brušku...až do úspešného konca.. 😵
A ako dlho ste sa snažili, ak sa smiem opýtať?
Veľmi rada čítam pozitívne správičky...a meno Elizabeth je krásne...
@jajka1980 Dakujem krasne.Snazili sme sa 4 roky,viem,ze sa to necita dobre,ale vysledok je tu.Este si pockam,kym nam pride na svet a stale sa kontrolujem,pozorujem ci sa neobjavil nejaky priznak,ktory by nemal byt,ale tak to je,Ked sa snazite taku dobu kazdy den je pre vas zazrakom.
@katarina1984 Tak to je tiež doba...a číta sa mi to v pohode, kedže mi bojujeme už /13.rokov/..máme diagnozu: nezistená príčina neplodnosti...ale nevzdávame sa..
Ja som podľa hormonálnych testov Ok...len drahý mal trocha zlý spermiogram, no vraj sa dá upraviť.
Zistili mu teratozoospermia..no bol teraz u urologa na spermiogram a vraj sa po 3.mesiacoch liečby dosť zlepšil..
Takže teraz pôjdeme znova do Tkanivovej banky na spermiogram a hádam bude všetko v najlepšom poriadku a konečne sa zadarí...
Je to krásne, ked sa vám konečne podarilo...gratulujem...a som rada, ked sem prispejú pozitívnymi výsledkami. 🙂
@ennynka ja ho beriem 3 mesiace a od zaciatku som si ho nasadila 2xdenne. Tehotna zatial nie som, ale ja Inofolicu verim 😉 Brala som aj Clostilbegyt, ten bol u mna bez odozvy.....mam za sebou aj IVF, a aj tie injekcie mi dokazali vytvorit len 2 dozrete vajicka, schopne oplodnenia a zakazdym OHSS. Cize Inofolic je po tom vsetkom pre mna zazrakom. A po 3 mesiacoch uzivania krasny dozrety folik.....pre mna obrovsky uspech.
@jajka1980 Ou tak to je doba,ja som mala dg. nespecifikovana zenska neplodnost.A pri tom,pochodila som endokrinologiu,krv v Ke.O spermiograme sme sa vobec nebavili kedze mi lekar povedal,ze mam zhrubnuty obal na vajecniku.Takze laparka v auguste 2010,januar 2011 som zistila,ze som tehotna,no zial mimomaternicove,takze laparoskopicky von.POtom dlho nic,medzi tym femigard,kvapky femi,femibion 400 a toho roku sa rozhodnlo,ze dalsia laparka.Velmi som nehcela lebo som sa bala,ze je toho uz dost a aby sa mi tam nieco neposkodilo.Ale som rada ,ze som sla.Ale podla mna ak sa to u manzela zlepsilo.....hm....silno silno drzim palceky.Treba verit.
@emb a co tak laparoskopia.NEuvazovala si nad tym?
@katarina1984 Pravdupovediac som o tom ešte nepočula, ani mi to niekto neodporučil. Mám len 26 rokov, čiže zatiaľ mi asi doktorka skúša všetky iné metódy a alternatívy. Manžel ešte ide na spermiogram a ak nezaberie ani Inofolic, už nám odporučila len Helios v Martine a túto kliniku si všetci veľmi chvália, takže uvidíme 🙂

@ennynka Ja beriem dva 🙂