icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

krisruska
23. júl 2013

@nienna Ja tiež nevstávam rovnako, tak som si nastavila budík na šiestu, odmeriam a spím ďalej, ak sa teda dá 🙂 . Inak ja by so Ti odporúčala kúpiť si teplomer určite priamo na meranie bazálnej teploty, má dve desatinné miesta, čiže to meranie je presnejšie, a lepšie uvidíš rôzne výkyvy (ja som ho kupovala v zdravotníckych potrebách) a teraz, čo predávajú sú i vode odolné s ohybnou špičkou. A bazálku si tiež môžeš merať pod jazykoch, ak by Ti iný spôsob bol nepríjemný 😉

ennynka
23. júl 2013

@krisruska ja mam tiez na dve desatinne miesta ten moj teplomer,veru na jednom neviem ci by som daco rozoznala vidiet 😒 ty uz cakas babo tusim,ze?

krisruska
23. júl 2013

@zembla Máš pravdu test je najlepšie si robiť nie ráno, ale okolo obeda. Inak viem, že niektoré baby písali, že u nich ovu testy nefungujú. Ja som si teplotu aj merala a používala i testy a pekne mi to sedelo. Na Tvojom mieste by som počkala na zajtrajšiu teplotu a skúsila ešte ovu test (nemal by si asi 2 hoďky pred tým piť), na základe jednej vyššej teploty sa to nedá povedať, či bola, alebo nie. Mne počas ovu teplota výraznejšie klesne a následujúci deň stúpne. A čo týka hlienu, veľa báb má s tým problém, pre mňa je rozhodujúca teplota, lebo ten hlien človek nevie občas posúdiť, hovorím aspoň za seba 🙂

krisruska
23. júl 2013

@ennynka Určite je lepšie mať presnejší, ja mám dokonca dva. Myslela som, že ten môj starý už doslúžil, tak som kúpila nový a vtedy sa rozbehol a funguje bez problémov, asi žiarlil, alebo čo 😀
No zatiaľ to tak vyzerá,že sa zadarilo, dúfam, že všetko pôjde ako má!!

ennynka
23. júl 2013

@krisruska ty si brala tiez Inofolic a mala PCO?

krisruska
23. júl 2013

@ennynka hej, mala som PCO, (teda mám), potvrdili mi ho laparoskopiou a Inofolic som brala cc 4 mesiace.

ennynka
23. júl 2013

@krisruska a 1sacok si brala ci 2?

zembla
23. júl 2013

@krisruska hej urcite pockam,ale zase vsetko nasvedcuje tomu ze by som uz mala mat ovulku, iba ma ten test zmiatol, som cakala aspon jemnu druhu ciarocku... 🙂) ale som sa dozvedela od bab z BT, ze ovu test ukazuje skor pred ovulaciou a ze v den ovulacie uz moze byt negativny 🙂

krisruska
23. júl 2013

@ennynka Brala som najskôr jeden sáčok a potom som vyskúšala dva, ale len do polky cyklu, potom som sa vrátila k jednému, cítila som, že je to veľa a nerobí mi to dobre. Už pri tom jednom som mala často také ms bolesti a pri dvoch sa dosť zintenzívneli.
@zembla Najlepšie je to vyskúšať na sebe, ja som málokedy mala dokonalý test s dvoma rovnakými čiaročkami a ovu som predsa mala. Jeden cyklus začni testovať skorej a sleduj si intenzitu testov a uvidíš ako si na tom ty.

ennynka
24. júl 2013

TAK dnes som aj ja zacala s Inofolicom,zatial jeden denne,potom sa uvidi ci jeden,dva alebo ziaden...som zvedava co to so mnou bude robit,ci daco ci nic 🙂

krisruska
24. júl 2013

@ennynka Držím palčeky, nech pomôže 😉

ennynka
24. júl 2013

@krisruska vdaka 😉

julka82
25. júl 2013

dievčatá ja idem inofolic trošku obmedziť. Budem dávať len jeden sáčok denne. Mám pocit, že moc prekrvuje a potom je z neho špinenie. Posledné dva cykly som to tak mala. A myslím, že ak je moc prekrvená maternica, tak je problém sa tam udržať 😒. Takže to vyskúšam trošku inak 🙂

mirka283
25. júl 2013

aké je dávkovanie?na obale píše malé množstvo vody koľko to asi je?

ennynka
25. júl 2013

@mirka283 ja beriem od vcera a davam si iba malo na spodok pohara,tak poldeci max. deci to moze byt...

mirka283
25. júl 2013

ja som s tým začala dnes ráno,dúfam,že to k niečomu pomôže 🙂

ennynka
25. júl 2013

@mirka283 dufam aj ja ze to nebude 50€ vyhodenych do luftu ☹ ako ides brat?jeden ci dva sacky denne?

mirka283
25. júl 2013

dr mi predpísala 2 sačky denne. Uvidím ako to bude posobit

mirka283
25. júl 2013

dr mi predpísala 2 sačky denne. Uvidím ako to bude posobit

ennynka
25. júl 2013

@mirka283 ty mas PCO ci len tak ti predpisala 2sacky denne?

mirka283
25. júl 2013

snažíme sa o babatko a nedarí sa tak som predtým brala femibion 800 a teraz mi dala inofolic

ennynka
25. júl 2013

@mirka283 ako dlho sa vam nedari?nam uz skoro rok...

mirka283
25. júl 2013

no tak od noveho roka,nie je to tak dlho,ale myslím,že pri intenzívnom snažení by to už malo vyjsť...a

elje
25. júl 2013

18 tyzdnov uzivania Inofolicu za mnou....dnes som objednala poslednych 8 krabiciek tak snad to budu tie vitazne 🙂

julka82
25. júl 2013

@elje nemala si z nich spinenie?

elje
25. júl 2013

@julka82 Spinenie som z neho mala, ale len par dni pred MS, co si myslim ze je v poriadku. A ty?

julka82
25. júl 2013

@elje no ja prvy cyklus bez spinenia uplna parada. Druhy som spinila 5 dni pred a teraz ak pride ms ako ma tak to bude uz 7 dnove spinenie a to sa mi nepaci 😒 . Takze ja som ho vysadila a po ms opat nasadim. Ale uz len jeden sacok denne. Asi som predavkovana alebo co 😅

ennynka
26. júl 2013

@elje ty beries kolko denne?jeden ci dva?

santamonica
26. júl 2013

ahojte baby.......dnes mi dr odporucila Inofolic, 2x denne, takze si ho idem kupit a uvidim.....po neuspesnom IVF mi nasla v maternici polyp a bud sa mi vyplavi, alebo ho budu musiet vybrat.....zatial mam brat toto a skusat prirodzene.......na dalsie IVF mozme ist az na jesen, tak som zvedava, co to so mnou urobi.......ahojte

mamartinka
26. júl 2013

@santamonica ten polip by som si dala vybrat.Inak ked si bola na Ivf tam ti to nechceli odstranit?Tam to tiez roba laparoskopicky.Ja som to mala a musel ist von.Radsej nez budes tehu si to daj vybrat.Mne to skusali v centre a nemohli sa dostat do maternice tak ma zbytocne uspali.A nakoniec som musela do nemocky aj tak na 4 dni.Mne to robila aj sarapatu tak lepsie ked to je von.Ale to je natebe samozrejme.