Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@zembla Máš pravdu test je najlepšie si robiť nie ráno, ale okolo obeda. Inak viem, že niektoré baby písali, že u nich ovu testy nefungujú. Ja som si teplotu aj merala a používala i testy a pekne mi to sedelo. Na Tvojom mieste by som počkala na zajtrajšiu teplotu a skúsila ešte ovu test (nemal by si asi 2 hoďky pred tým piť), na základe jednej vyššej teploty sa to nedá povedať, či bola, alebo nie. Mne počas ovu teplota výraznejšie klesne a následujúci deň stúpne. A čo týka hlienu, veľa báb má s tým problém, pre mňa je rozhodujúca teplota, lebo ten hlien človek nevie občas posúdiť, hovorím aspoň za seba 🙂
@ennynka Brala som najskôr jeden sáčok a potom som vyskúšala dva, ale len do polky cyklu, potom som sa vrátila k jednému, cítila som, že je to veľa a nerobí mi to dobre. Už pri tom jednom som mala často také ms bolesti a pri dvoch sa dosť zintenzívneli.
@zembla Najlepšie je to vyskúšať na sebe, ja som málokedy mala dokonalý test s dvoma rovnakými čiaročkami a ovu som predsa mala. Jeden cyklus začni testovať skorej a sleduj si intenzitu testov a uvidíš ako si na tom ty.
TAK dnes som aj ja zacala s Inofolicom,zatial jeden denne,potom sa uvidi ci jeden,dva alebo ziaden...som zvedava co to so mnou bude robit,ci daco ci nic 🙂
dievčatá ja idem inofolic trošku obmedziť. Budem dávať len jeden sáčok denne. Mám pocit, že moc prekrvuje a potom je z neho špinenie. Posledné dva cykly som to tak mala. A myslím, že ak je moc prekrvená maternica, tak je problém sa tam udržať 😒. Takže to vyskúšam trošku inak 🙂
aké je dávkovanie?na obale píše malé množstvo vody koľko to asi je?
ja som s tým začala dnes ráno,dúfam,že to k niečomu pomôže 🙂
dr mi predpísala 2 sačky denne. Uvidím ako to bude posobit
dr mi predpísala 2 sačky denne. Uvidím ako to bude posobit
snažíme sa o babatko a nedarí sa tak som predtým brala femibion 800 a teraz mi dala inofolic
no tak od noveho roka,nie je to tak dlho,ale myslím,že pri intenzívnom snažení by to už malo vyjsť...a
18 tyzdnov uzivania Inofolicu za mnou....dnes som objednala poslednych 8 krabiciek tak snad to budu tie vitazne 🙂
ahojte baby.......dnes mi dr odporucila Inofolic, 2x denne, takze si ho idem kupit a uvidim.....po neuspesnom IVF mi nasla v maternici polyp a bud sa mi vyplavi, alebo ho budu musiet vybrat.....zatial mam brat toto a skusat prirodzene.......na dalsie IVF mozme ist az na jesen, tak som zvedava, co to so mnou urobi.......ahojte
@santamonica ten polip by som si dala vybrat.Inak ked si bola na Ivf tam ti to nechceli odstranit?Tam to tiez roba laparoskopicky.Ja som to mala a musel ist von.Radsej nez budes tehu si to daj vybrat.Mne to skusali v centre a nemohli sa dostat do maternice tak ma zbytocne uspali.A nakoniec som musela do nemocky aj tak na 4 dni.Mne to robila aj sarapatu tak lepsie ked to je von.Ale to je natebe samozrejme.

@nienna Ja tiež nevstávam rovnako, tak som si nastavila budík na šiestu, odmeriam a spím ďalej, ak sa teda dá 🙂 . Inak ja by so Ti odporúčala kúpiť si teplomer určite priamo na meranie bazálnej teploty, má dve desatinné miesta, čiže to meranie je presnejšie, a lepšie uvidíš rôzne výkyvy (ja som ho kupovala v zdravotníckych potrebách) a teraz, čo predávajú sú i vode odolné s ohybnou špičkou. A bazálku si tiež môžeš merať pod jazykoch, ak by Ti iný spôsob bol nepríjemný 😉