icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

katarina1984
29. júl 2013

@taja27 tak u mna to bolo naposledy tak,ze 31.1 teraz som bola na laparke a hned som zavala brat inofolic 2x1 a v marci som otehotnela

taja27
29. júl 2013

@katarina1984 no to je super...no ja osm zvedava moj mm nemal až taksuper vysledky ma menej spermii ale povedal mi dr že nie je nemožné ale len dlhšie bude trvat možno...no uvdime...

katarina1984
29. júl 2013

@taja27 my sme spermiogram ani neabsolvovali....u mna to zacalo laparkou 201O,januar 2011 mimomaternicove,takze netrebalo spermiogram,kedze som otehotnela ,len kuscik vysssie.. nasledovali vysetrnie,endokkrinologia,krv v Ke,vselijake dostupne lieky...a nedarilo sa...az toho roku,po laparke.

taja27
29. júl 2013

@katarina1984 aha.no to si si zažila toho tiež ach jaj.((ale už si apson tehu dočkala si sa..prajem ti to

katarina1984
29. júl 2013

@taja27 Dakujem krasne,tfuj tfuj aj tebe

taja27
29. júl 2013

@katarina1984 dakujem .-)

andrejka_misko
30. júl 2013

Ahojte dámy,je tu niektorá z vás ktorej počas užívania infolicu neprišiel menzes bez vyvolacacky??m mi mešká týždeň....posledný menzes bol po duphastone..tak čakám..len neviem ddokedy vydržím čakať....test bol negatívny:( a ked zavítam k lekárovi tak vlastne neviem... nebude nerozumné nechcitet vyvolacacku?alebo si ju dať a dalsi cyklus kombinovat s -duphastonom??ďakujem za vaše postrehy a rady..čítam váš už dlho a snáď máte niektorá podobnú skúsenosť...infolic beriem mesiac od 10 dc...

kitulka
30. júl 2013

@andrejka_misko Ahoj! Ja by som to asi nechala na Inofolic a uzivala len ten. Mal by nakopnut cele fungovanie menstruacneho cyklu a tak by sa mala mrcha skor, ci neskor dostavit. Ale neviem blizsie aky mas problem atd.

andrejka_misko
30. júl 2013

Som stitniarka- znížená funkcia šz..pod kontrolou,ale pred rokom mi zacal haprovat cyklus.. Tak som bola od januara na duphastone..ten cyklus pekne upravil na stav po vysadeni ha..rok po vysadeni ha bol 28 -30 dňový... No a akoby nestačilo tak mám zvýšený mužský hormón...pco nepotvrdené.. Takže neviem..nejaká intuícia mi hovorí vyčkať este týždeň..no rozum by chcel dalsi cyklus a teda šancu na//... 😒 😉

anulkaba
31. júl 2013

Ahojte dievčatá, predám úplne nové balenie inofolic (20 sáčkov) za 12,76 eur + 8 sáčkov inofolicu, čo mi zostalo za cenu 5,10 eur + poštovné 2 eurá. Inofolic už teraz nepotrebujem 🙂 Pekný deň.

mamartinka
31. júl 2013

@anulkaba mas spravu.Hore obalka.

babukla
31. júl 2013

ahojte babenky moja skusenosť brala som inofolic 4 mesiace 2x denne mesiac 1x potom som ho vynechala mesiac lebo tehu som stále neni no ms mi prišla čo je dobré tak teraz som to znovu nakopla ešte tomu asi mesiac max dva dám a potom to vzdám. ☹

sarafortuna
1. aug 2013

@babukla a máte preverené, že nie je problém ešte niekde inde?
toto sú zázračné prípady, ked sa niekomu podarí na 1-3 krát, ved to nie je také jednoduché ani pre plne zdravý a fungujúci pár. Takže trpezlivosť. Základ je mať "normálny" cyklus, resp. aspon ovulovať, hoci "rozhadzane". 😉
Takže si daj zatiaľ cieľ upraviť cyklus a tehu potom už príde, ked na to bude ideálny čas.

majaon
1. aug 2013

@ennynka ahojky...obidve sme brali len 1 sacok denne...ja som nemala ziadne problemy predtym,ale aj tak si myslim,ze sa nam to podarilo tak rychlo vdaka nemu...kamoska mala nejake mensie problemy s ovulkou,no a potom nasadila Inofolic,kupila ovu testy a tusim,ze sa posnazili len dvakrat pocas plodnych dni a otehotnela 😉 vela stastia!

babukla
1. aug 2013

@sarafortuna no nieje to celkom 1-3 krat snažíme sa už 3 roky a stále nič . Inofolik sa má brať 3-6 mesiacou ja som ho brala 5 a nič ...teraz ho ešte beriem ale neviem či sa može brať aj dlhšie ako 6 mesiacou tak to by som ešte rada vedela

anulkaba
1. aug 2013

Ahojte,predám úplne nové balenie inofolic (20 sáčkov) za 12,76 eur + a ešte 16 ks z balíčeka čo mi zostalo za cenu 10,21 eur + poštovné 2 eurá. Doba použiteľnosti do 03/2015.

sarafortuna
2. aug 2013

@babukla , a aký problém "vidia lekári"? či žiadny?... manžel je OK?

podľa mna ho odporúčajú brať tých 6 mesiacov preto, že veriaa, že do tej doby pomôže 😀 😀 . Podľa mna by sa mohol aj dlhšie.. ak Metformin môžu brať kočky aj 3 roky resp. kým nie sú tehu, tak prečo toto vysadzovať - ak prospieva a "robí dobre".
Mnohým kočkam "zabral" v tom cykle, ked ho vysadili... takže možno bude stačiť u vás pauza 2-3 mesiaca a prípadne zasse... alebo skúsiť niečo iné.

zembla
2. aug 2013

Ahojte baby, tak moj nazor na inofolic je zatial kladny (mam pcos). Sice sa este nepostaral o to najdolezitejsie, ale co sa tyka cyklu pekne mi ho upravuje. Zacala som ho brat pred 3 mesiacmi.
1 cyklus = 36 dni, ovulka na 24 den, snazila som sa brat 2 saciky denne, ale sem tam som vynechala
2 cyklus = 34 dni, ovulka na 21 den, takmer cely mesiac som vynechavala saciky
3 cyklus = cca 28 dni, ovulka na 17 den, snazila som sa poctivo brat 2 saciky denne
Podla BT sa zda, ze som ovulku mala kazdy mesiac- neviem vsak ako som bola na tom predtym, nez som zacala brat infolic. Ale cykly som mavala 30-35 dnove a raz dokonca 44 dnovy :(.
Dnes je 28 DC a klesla mi uplne dole teplota, takze poobede, alebo zajtra ocakavam „navstevu“ :(( a potom idem s nadejou do dalsieho cyklu ;o). Kedze ale uz mam svoj vek a snazime sa takmer rok 🙂 idem nas objednat tento mesiac do iscare, nech uz viacej nestracame cas ;o)

ennynka
2. aug 2013

@zembla kolko mas rokov prosim ta?ak nechces tu tak mi pisni do IP prosim...

zembla
2. aug 2013

@ennynka ja s tym nemam problem ;o) v maji som mala 33. Zacali sme sa snazit ked som mala 32 (september 2012)
(myslim, ze uz sme si raz pisali :D) ty mas tusim 29 vsak ;) ?

ennynka
2. aug 2013

@zembla hej,29.moze byt ze sme pisali,juuuj sorry ked ja si nepamätam tie nicky 😀 jedine ze ked s fotkou si este pamätam 🙂

zembla
2. aug 2013

@ennynka jasne v pohode :o)) a videla som, ze uz si sa rozhodla brat inofolic, badas nejaku zmenu?

ennynka
2. aug 2013

@zembla hej beriem,myslim ze uz tyzden.zatial nebadam nic ale ja beriem iba jeden sacok tak neviem ci budem daco vobec badat...

zembla
2. aug 2013

@ennynka a mas niake problemy ? abo zatial sa proste len nedari ?

ennynka
2. aug 2013

@zembla no nepozorujem ziadne problemy,len sa uz takmer rok snazime a zatial sa nezadarilo.akurat spinim pred MS par dni ale to uz roky a vedela o tom aj moja byvala gynekologicka

activia
2. aug 2013

@mamartinka @santamonica ja som spinila dlho po ms, tak som sla k dr a tiez som mala polyp (prvy krat som mala polyp z vonka maternici na ten mi dali lieky vysusil sa a vyplavil) no a tento druhy som sla pod noz, lebo mi dr, povedal ze aj to moze byt problem preco sa nedari......to bolo pred 2rokmi a stale nic, inak sa snazime uz 2roky a 7mesiacov, obaja zdravi, vsetky vysetrenia za sebou okrem laparky, takze v septembri asi poriesim to.......... uz dva krat otehotnela z toho raz mam dievcatko a druhy krat to nevyslo 😒 .takze verim kazdy mesiac

.....a inofolic som brala 4cykly.........AMH hormon mi vysiel 4,4...vraj PCO.........neverim, s PCO by som taku presnu ms nemala......cyklus cca 25dnovy, ovulacia ovu testami, bazalnou teplotou a z casu na cas s dr. na folikulometrii potrvdena.....

ennynka
2. aug 2013

@activia a co ten Inofolic?ziadne zmeny pocas jeho uzivania si nezaznamenala?kolko si brala denne?2x ci 1x?

activia
2. aug 2013

@ennynka ziadne zmeny cyklus 25dni ovu na 13dc mesiac co mesiac, brala som poctivo 3mesiace 1xdenne, sem tam ked ma napadlo dala som aj druhy sacik a posledny mesiac poctivo 2xdenne,este mam 1,5balenia doma tak mozno este nasadim niekedy 😒

activia
2. aug 2013

@ennynka ja som mala vajka narastene aj bez neho, tak som to nechcela prehanat ale ked som videla ze 3mesiace ziadna zmena tak som skusila stvrty mesiac 2x1

ludinka
2. aug 2013

@activia ahoj pozeram ze mas taky isty problem ako ja, ahm mam 4,1 menzes pravidelny ovulka potvrdena milion krat-sonom, krvou, teplotou-ale pco mam vraj tiez
doktor mi hovoril ze niekomu pco nesposobuje ziadne problemy , okrem toho ze sa nedari otehotniet, ja som bola aj na laparke, robili mi driling vajecnikov- mozno to by ti mohlo pomoct- mne zatial nepomohlo 😒