icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

smejlicka
7. aug 2013

@petka154 alebo mi pride menstruacia 😀

huncut
7. aug 2013

@petka154 neboj, vydržia 😵 😵 😵 😵 jasné, šup šup posnažilkovať, musíš ho nejako navnadiť 😀

andrejka_misko
7. aug 2013

@kitulka. A dámy!!!takže prvý úspech s infolicom!!po dlhom čakaní prišiel menzes 😵 !!normálne bez vyvolacacky a 15 dni po silnej bolesti vaječníkov!!teda podľa príznakov bola asi aj ovu...síce cyklus bol 54 dňový ale bol!!a menzes prišiel..v minulosti sme to museli riešiť vyvolacackou... Takže infolic idem brať ďalej a dúfam že sa cyklus skráti na pôvodných 30 dni ako hol aj v minulosti.. 😉

lenuska1990
7. aug 2013

ahojte, som tu nova a potrebovala by som radu. Ako vidim, tak vsetky si tu chvalite najma Inofolic. Mne doktor odporucil Nosifol a teraz sa neviem rozhodnut, ze ktore je lepsie a ucinnejsie alebo je to jedno diky za rady 🙂

matula333
8. aug 2013

Ahojte kočky,dovolte mi aby som sa s Vami podelila o skusenost s INOFOLICOM, ja ho možem len a len odporučiť.
Začali sme sa snažiť v decembri 2012 to som mala ešte pravidelnu menštruaciu, takže december a januar..od januarovej ms sa mi začali cykly neuveriteľne predlžovať až na 63 DC,asi tak v polovičke marca som sa dočítala o INOFOLICU tak som si ho objednala a začala užívať, )další cyklus už mal 50 DC,potom 41 DC a posledny skončil zelenou a nam sa to konečne podarilo...🙂Nemala som predtym žiadne PCO, akurat som prestala ovulovat od toho januara z laveho vaječníka,aspon ja som si to tak odpozorovala..🙂 Mne dokonca pomohol aj k plodnemu hlieniku..ktory som predtym skoro vobec nemala. Uživala som ho kočky dva krat denne približne o tej istej hodine..a sem tam sa stalo že som aj zabudla..🙂 Tak Vam prajem z celeho srdiečka nech sa Vam to všetkym čím skor podarí a nech Vam ten INOFOLIC pomoze vo všetkých smeroch...🙂

smejlicka
8. aug 2013

@matula333 gratulujem super sprava 🙂

matula333
8. aug 2013

@smejlicka dakujem🙂

hrmiona
9. aug 2013

@evka97 ja som to minulý mesiac vyskúšala kombinovať. Keď som brala clostyl tak mi doktor odporučil k tomu brať Inofolic tak na to nevidím vôbec nič zlé. Takže Inofolic beriem 2 x denne a fitosoju 3-7 den cyklu 6-6-7-7-8 a nemala som s tým žiadny problém. Vraj by mohol zabrať tak od 2 cyklu takže počkám na mrchu a tento mesiac to určite zopakujem.

lorry
9. aug 2013

ahojte dievcata neviem co robit, pol roka nemam menzes predtym pol rokom som uz ani po injekcii nedostala, zacala som uzivat inofolic a nic ziadny menzes neprisiel po 3 mesiacoch, doktor mi kazal vysadit inofolic kvoli hormonom ze mi zoberie krv,dal mi dve injekcie agolutinu a nic ziadny menzes uz 10 dni je po injekcii, ukazal sa mi len vytok hnedy kvapka a nic potom, tehotna nie som, mam pco a menzes bez liekov alebo injekcii som dostala vzdy....bojim sa ze som v prechode alebo neviem kde moze byt problem, pockam este asi do pondelka ked nedostanem co si myslim ze uz nie tak pojdem za doktorom, do kolkych dni sa dostava menzes ? necakala som ze po dvoch davkach agolutinu nedostanem bojim sa strasne ze budem v prechode a nebudem mat ani deticky :(

elje
9. aug 2013

@lorry A kolko mas rokov ked rozmyslas nad prechodom? Ja som dostala 6 dni po vyvolavacke, nastastie mne inofolic vsetko krasne upravil. Treba, aby ta lekar poriadne vysetril, chyba moze byt niekde uplne inde...

lorry
9. aug 2013

29 rokov mam...neviem co s ami stalo, doktor len keby sa najde poriadny dokor..

elje
9. aug 2013

@lorry Ak nemas doveru u svojho Dr tak skus podla skusenosti znamych najst nejakeho normalnejsieho alebo sa rovno objednaj do CAR, kde ti isto pomozu. Mali by ti urobit test na hormon AMH ( antimullerov hormon , ktory ukazuje ovarialnu rezervu ). Normalna hodnota je 1-3, ak mas menej ako 1 tak mas malu zasobu vajicok a zrejme pride prechod skor. Ale to uz patri trochu do inej temy 😉

lorry
9. aug 2013

skusila som uz viacerych doktorov, jeden co je naozaj dobry co s atomu rozumie tak ma nezobral lebo ma plny stav...takze uvidime ako bude dalej, len dufam ze to dobre dopadne a nebudem tak skoro v prechode, ked uz ani po dvoch injekciach menzes neprisiel

lorry
9. aug 2013

pockam na tie testy hormonalne co mi robil a uvidme

evka97
9. aug 2013

@hrmiona dakujem 🙂

mirka283
9. aug 2013

ahojte dievčatá,beriem inofolic 2krát denne 2týždne MC som mala 44dni.teraz stale spinim a pociťujem bolesti na lavom vaječníku.Inofolic asi pracuje ako ma,či? Snažíme sa o babatko 8mesiacov a dúfam,že mi inofolic pomôže k vytúženému cieľu 😉

smejlicka
9. aug 2013

@mirka283 ahoj tiez beriem inofolic ale len od pondelka a trosku spinim a pobolievaju ma tiez vajecniky, sice neviem ci by uz tak zabral ale mala by som dostat okolo 14.8 menzes, mavam nepravidelny..a este beriem aj kvapky femi od valovica tiez od pondelka

nefertitka
10. aug 2013

Ahojte, ja som si dnes kupila Inofolic (menstr. cyklus mam v rozmedzi od 28 - 31 dni), ale chceme od septembra pracovat na mimi, tak poistujem, pri malej sme sa strasne dlho snazili...po nej jedno tehu (nedopadlo dobre) bolo na prvy sup, tak ja neviem, ci by to zas netrvalo prilis dlho...ale ako citam tak ten inositol je veelmi dobry na kopu veci... chcem sa len opytat, mam to brat hned a cely cyklus este aj cez MS?ci sa to berie iba do ovulky?Na letaku sa nic take nepise...a ked nahodou zistim, ze som tehu, prestat brat?Dufam, ze nic nepokazim tym, ze si ho takto svojvolne nasadim... inak je fakt dost drahy, vysiel ma na 15.80...no ale ak to ma pomoct 😉

lindush123
10. aug 2013

@nefertitka Moja skusenost s Inofolicom je zatial pozitivna. Uzivam ho 2x denne podla odporucania lekara z CAR-u, menzes som mala cca kazdych 40 dni, ale az v CAR mi zistili PCO. Nasadili sme zatial Infolic a po uzivani Inofolicu bola ovulka, menzes prisiel cca 35 DC. Nefertitka, beriem ho denne aj v case menzesu. Odporuca sa zacat s uzivanim v prvy den menzesu, ale ja som ho zacala uzivat v strede cyklu, ihned potom, ako mi ho odporucil dr., ale ak zistis, ze si tehu, nic sa nedeje, su to len vitaminy, dr. mi povedal,ze ho budem uzivat aj dalej, my totizto uz nastupujeme na IVF, ziadost schvalena. Je drahy, ale ucinny, ale podla mna to zalezi aj od organizmu zeny.

nefertitka
10. aug 2013

@lindush123 dakujem za odpoved, tak ho zacnem brat asi hned a budem ho brat vkuse a budem verit, ze pomoze;) na letaku pisu 1x denne, nemam zistene PCO, tak asi bude stacit takto...

konopka
10. aug 2013

Ahojte kočky, som cerstvo po potrate, mam pco, mozem zacat uzivat inofolic uz teraz?

julciatko1
10. aug 2013

@konopka Podľa mňa by si mohla, veď sú to len vitamíny, ale skús sa poradiť so svojím lekárom, aby sa náhodou niečo nestalo. A ten potrat ma mrzí ☹ ale aspoň vieš, že môžeš otehotnieť, keď plno žien tu s tým má obrovský problém ☹

konopka
10. aug 2013

@julciatko1 ďakujem za odpoveď, veď prave to je ironia, že prvy krat som otehotnela po dvoch neuspesnych ivf hned na dalsi cyklus prirodzene po troch rokoch snazenia a mam krasneho syna. A teraz druhykrat som nevedela ako a boli dve ciarky, no zial sa nam babatko nevyvijalo. Ale to sa stava, verim inofolicu, na buduce to vyjde a bude krasne, zdrave dieťatko;)

zuzuliak1981
11. aug 2013

Ahojte baby. Stalo sa vam niektorej, ze ste pri uzivani inofolicu namiesto normalnej MS malu sen slabunke spinenie? Ja zvyknem mat hned od zaciatku dost silnu MS, ale dnes rano som dostala a cely den len maly fliacik.

lindush123
11. aug 2013

ja som dostala menzes riadny a dost silny prve dva dni a potom uz len spinenie, skoro ako stale, ale inak pozrite stranku www.lejdy.sk, poradna pre snazilky, je tam lekarka Dr. Lenka R. z Iscaru a dost sa tam pise o Inofolicu, najdete tam mnohe odpovede, resp.mozete jej priamo napisat

a_lienka
12. aug 2013

@sprituska nastastie to nebol zapal obliciek, oblicky boli v poriadku, len silnejsi zapal mocovych ciest 🙂

a_lienka
12. aug 2013

@bibisko ano, zrejme mam PCOS, doktor na to prisiel pri vysetreni, ked mse riesili, ze mam dost nepravidelnu menstruaciu.. nasadil inofolic a ked nepomoze, dostanem lieky (asi hormonalne, ale nechcem, takze neviem..) a podla BMI som na hranici podvyzivy asi cely zivot :D

elysa
Autor odpoveď zmazal
nefertitka
12. aug 2013

mna by tiez zaujimalo, ci sa tym neda nahodou aj nieco pokazit...
@lindush123 pozrela som si tu poradnu a pisu tam, ze naj je zacat do brat 1.DC, tak zacnem tak...len keby som teda ostala tehu a beriem to dalej, nic sa nedeje?Take som sa tam veru nedocitala

zuzuliak1981
12. aug 2013

Ja si nemyslim, ze sa tym da nieco pokazit, ved je to len vitamin B. Kedze vitaminy skupiny B su rozpustne vo vode, tak by sa jeho nadbytok mal vylucit mocom. Ale uz tu bolo spomenute spinenie medzi MS. Ja mam vsak spinenie uz 2. den presne v termine MS, tak tajne dufam, ze som v tom. Velmi pravdepodobne to vsak nie je, BT okolo 36,4 a tehotensky test dnes negativny ☹