icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

michellevendero
14. aug 2013

Ahojte dievčence 😉 beriem už druhé balenie tohto inofolic a mala som 9 dc tri dominantné fóliky o veľkosti 13-15 mm na pravom vaječníku a 16 mm na ľavom vaječníku a som 18 dc a čakám či mrcha dorazí na 28-29 dc a to vychádza 25-26 august

sarafortuna
15. aug 2013

@michellevendero , tak to je super ... 🙂

tinkatinulka
15. aug 2013

@michellevendero ak by si mala mať ovulaciu tak foliky by mali veľkosť nad 20 mm,v tvojom pripade cca 21 dc ale potom by si mala mať cyklus 40 dňový..

sarafortuna
15. aug 2013

@tinkatinulka
@michellevendero
folik rastie cca 2mm denne... takže ovu asi o 3-5 😉 dni. Ešte musia prasknúť, ale k tomu by mal tiež pomôcť inofolic, prípadne ti dá dr. pregnyl 😵

sarafortuna
15. aug 2013

@michellevendero , OPRAVUJEM, už si 18dc - takže tak ako píšeš, cyklus by mal byť 28dńový. Držím palce, nemysli teraz na to, už aj foliky sú veľký úspech, tehu by bol BONUS 😀

michellevendero
15. aug 2013

@tinkatinulka v 12 dc som mala rovných 20 mm fólik a to som mala vždy maximálne do 18 mm fóliky tak uvidíme či sa podarilo som dnes 18 dc a plno bieleho tvarohového výtoku jemne drolivy a sem tak tupa bolesť podbruško a vaječníky akoby bodalo chvíľku a potom opäť prestane inofolic je ok poradili mi ho v centre iscar v MT

michellevendero
15. aug 2013

@sarafortuna Tento mesiac som mala prvý krát stimuláciu a to takto od 3 dc clostilbegyt 1-0-1 a hneď 9 dc ultrazvuk fóliky dominantné 3 a to na pravom vaječníku mali 13 a 15 mm s na ľavom 16 mm a sliznica 7 mm Dr. mi dala recept na jednu ampulu pregnyl 5000 pichnúť 12 dc o 11:15 hod a víkend 13-14 dc mať povinný sex víkend 😀 a od pondelka 15 dc poctivo začať brať duphaston ráno večer 1-0-1 a dnes som 18 dc

tinkatinulka
15. aug 2013

@michellevendero pekne priznaky tak sa setri 🙂

michellevendero
15. aug 2013

@tinkatinulka Ďakujem 😉 snažím sa o maximálny kľud držím všetkým dievčencam päste, aby sa nám všetkým čoskoro objavili diaľnice a úspešne dotiahli tehu do konca 9 mesiaca 😉

sarafortuna
15. aug 2013

@michellevendero , no už som tu videla kopec prípadov, že prvá ovulka v živote, alebo resp. prvý stimulovaný a "riadený" cyklus a to vyšlo. 🙂 držím palce.

michellevendero
15. aug 2013

@sarafortuna Ďakujem za držanie palčekov 😉 snáď bude aj u nás zázrak 🙂 keďže môj gyndo dva a pol roka žiadna liečba, tak preto som riešila centrum

jajka1980
15. aug 2013

@michellevendero Ahoj..Super správa a držím palce, aby mrcha nedošla....a aby si čoskoro našla na teste //... 😉

michellevendero
15. aug 2013

@jajka1980 Ďakujem 😉 určite sa ozvem ako čo 🙂 nooo teraz na večer sa nejak ta bolesť do pravej strany akoby vaječníka stupňovať začala, radšej som si ľahla až kľud je 😉 ak sa niečo deje 🙂

jajka1980
16. aug 2013

@michellevendero Držím moc moc palce... 😉 a teším sa na dalšie krásne správičky.. 😵

michellevendero
16. aug 2013

@jajka1980 Ďakujem a určite budem informovať o zmenách, ak nastanú 😉

jajka1980
17. aug 2013

@michellevendero Budem čakať na super správičky...tfuj- tfuj...aby to bolo tehu... 🙂

maja367
18. aug 2013

@kraskanz1 ahoj ja mam tiez inzulinovu rezistenciu viem čitam uz asi trosku neskoro ... a tiez som brala siofor alebo metformin to je to iste len iny vyrobca, ked som zacala brat mala som 106kg a schudla som na 89kg a stojiim :( a s priatelom sme skusali otehotniet a nič ... lekarka mi dala duphaston ale mam pocit ze to je len aby som mala pravidelny cyklus :/

kraskanz1
18. aug 2013

@maja367 Ahoj no to si pekne schudla s tym metfominom parada mne sa s tym podarilo dat dole 10kg 🙂 mali by to nazvat ako nejake lieky na chudnutie... 😅 Koli tej IR nevies otehotniet treba ju znizit keby si ju nemala a mas len pcos tak si uz tehu ale zialj u mas tak si nasad inofolic papaj ho 2x denne aspn 6 mesaicov pripadne si pytaj este clostilbegit na ovulku ak by si nezacala sama od seba ovulovat a urcite sa to podari uvidiiis...a duphasto podla mna nieje stastna volba lebo ako pises ty sama on ti k nicomu ne pomoze iba k pravidelnej mrche ktora ani neni prirodzena ale vyvolana vlastne tym ze beries duphaston... 😖

michellevendero
18. aug 2013

@jajka1980 Zlatíčko ďakujem 😉 stále to vyzerá zaujímavo bo 19-20-21 dc mám úplne číry ťahaný hlien a v strede úplne biele akoby mlieko v tom hliene bolo noooo zápal to vraj neni a tie bolesti podbruško a do pravej strany nooo mám byť kľudná, že pravá strana tam je upona-väzivo čo drží maternicu a podbruško môže z toho ak sa vajko uhniezduje nooooo ok budem v kľude 😉

suzanne2103
18. aug 2013

Ahojte babulky 🙂 rada by som sa k Vam pridala a podelila sa o moje skusenosti. Totiz od vysadenia HAK co bolo cca pred 2 mesiacmi nemam ziadnu MS a tym padom si myslim ze ani ovulku :( moj doktor sa minuly tyzden na preventivke vyjadril, ze obnova cyklu moze trvat aj pol roka a netreba na to ziadne lieky ani vyvolavacky, no je to dost frustrujuce ked sa chcete snazit o babo. Zobrala som to teda do vlastnych ruk a zacala googlit az som narazila na Inofolic. Papam ho len od vcera 2x1 denne spolu s alchemilkovym cajikom a verim v pozitivny vyskedok. Myslite, ze by to mohlo pomoct v obnove cyklu a ovulacie? Dakujem a prajem vsetkym snazilkam, aby sa im cim skor zadarilo a tehulkam prajem krasne tehulkovanie 🙂

jajka1980
18. aug 2013

@michellevendero Tak to je super...Bud kľudná, myslí pozitívne a budem čakať dalšie správičky...samozrejme pozitívne..
Inak bazálnu teplotu si nezvykneš merať?

jajka1980
18. aug 2013

@suzanne2103 Ahoj a vitaj...myslím si, že Inofolic by ti mohol pomôcť...a pozitívne myslenie..
Alchemilkový čaj je tiež dobrý, tak hop do boja...my všetky to dokážeme spolu s inofolicom.
Veľa babenkám pomohol...tak musíme veriť všetky.. 😉

michellevendero
18. aug 2013

@jajka1980 juj BT som merala prvý rok a pol teraz už rok nemeriam nič už ten ošiaľ sledovania odpadol 😀 nechala som to na inofolic a lekárov s ultrazvukom 😉 ináč som nafúknuta ako balón úplne brucho až smiešne 😀 nech tento týždeň beží rýchlo juj myslíš že ráno 22 dc bude skoro asi na skúšku testu ?

suzanne2103
19. aug 2013

@jajka1980 a nevies ci by som to mohla kombinovat s Agnucastonom? Je to prirodne homeopatikum tak hadam to nebude negativne ovplyvnovat Inofolic.

jajka1980
19. aug 2013

@michellevendero Tak to sú super príznaky..a na test je asi ešte skoro.
A pravdu povediac, ak by náhodou vyšiel negatívny,/ kedže je asi skoro na test / len by si sa stresovala a to by asi nebolo dobré...a nepomohlo by to miminku v brušku a ani tebe..pretože psychika robí veľa.
Takže držím moc moc palce...vydrž! a mrchu nečakaj. 😉
Budem čakať na dalšie info...samozrejme pozitívne. 😵

jajka1980
19. aug 2013

@suzanne2103 Tento výrobok nepoznám..takže neviem, ...ale Inofolic a čaj z Alchemilky by mali určite pomôcť.
Držím palce..
Alebo sa skús informovať u gynekologičky... 😉

lindush123
19. aug 2013

caute bambule, v piatok idem na kontrolu do CAR a uvidime, ako reagovali vajecniky na Inofolic aj tento cyklus, potom napisem, ci boli opät pozitivne vysledky, ale v podstate to bude asi jedno,lebo zacinam pripravu na umele

jajka1980
20. aug 2013

@lindush123 Ahoj. Tak držím palce, aby to dopadlo čo najlepšie.
A informuj nás všetkých..teším sa na pozitívne správy.. 😉 😵
Neskôr budeme potrebovať tehu vírusy... 😀 😀 😀

suzanne2103
20. aug 2013

@11miuska11 Ahoj Miuska 🙂 chcem sa spytat po akom dlhom case Ti Inofolic zabral? V podstate mam rovnaky problem...po vysadeni HAK MS nechodi, takze ju chcem nastartovat takto bez nejakych hormonov. Diagnozu nemam ziadnu, vsetko OK

11miuska11
20. aug 2013

@suzanne2103 ja som zacala brat inofolic 19DC (dovtedy som o nom nevedela, inak by som brala hned) a 37 DC bola ovulka a MS uz neprisla, zato prisli kolajnicky 🙂