Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@michellevendero , tak to je super ... 🙂
@michellevendero ak by si mala mať ovulaciu tak foliky by mali veľkosť nad 20 mm,v tvojom pripade cca 21 dc ale potom by si mala mať cyklus 40 dňový..
@tinkatinulka
@michellevendero
folik rastie cca 2mm denne... takže ovu asi o 3-5 😉 dni. Ešte musia prasknúť, ale k tomu by mal tiež pomôcť inofolic, prípadne ti dá dr. pregnyl 😵
@michellevendero , OPRAVUJEM, už si 18dc - takže tak ako píšeš, cyklus by mal byť 28dńový. Držím palce, nemysli teraz na to, už aj foliky sú veľký úspech, tehu by bol BONUS 😀
@tinkatinulka v 12 dc som mala rovných 20 mm fólik a to som mala vždy maximálne do 18 mm fóliky tak uvidíme či sa podarilo som dnes 18 dc a plno bieleho tvarohového výtoku jemne drolivy a sem tak tupa bolesť podbruško a vaječníky akoby bodalo chvíľku a potom opäť prestane inofolic je ok poradili mi ho v centre iscar v MT
@sarafortuna Tento mesiac som mala prvý krát stimuláciu a to takto od 3 dc clostilbegyt 1-0-1 a hneď 9 dc ultrazvuk fóliky dominantné 3 a to na pravom vaječníku mali 13 a 15 mm s na ľavom 16 mm a sliznica 7 mm Dr. mi dala recept na jednu ampulu pregnyl 5000 pichnúť 12 dc o 11:15 hod a víkend 13-14 dc mať povinný sex víkend 😀 a od pondelka 15 dc poctivo začať brať duphaston ráno večer 1-0-1 a dnes som 18 dc
@michellevendero pekne priznaky tak sa setri 🙂
@tinkatinulka Ďakujem 😉 snažím sa o maximálny kľud držím všetkým dievčencam päste, aby sa nám všetkým čoskoro objavili diaľnice a úspešne dotiahli tehu do konca 9 mesiaca 😉
@michellevendero , no už som tu videla kopec prípadov, že prvá ovulka v živote, alebo resp. prvý stimulovaný a "riadený" cyklus a to vyšlo. 🙂 držím palce.
@sarafortuna Ďakujem za držanie palčekov 😉 snáď bude aj u nás zázrak 🙂 keďže môj gyndo dva a pol roka žiadna liečba, tak preto som riešila centrum
@michellevendero Ahoj..Super správa a držím palce, aby mrcha nedošla....a aby si čoskoro našla na teste //... 😉
@jajka1980 Ďakujem 😉 určite sa ozvem ako čo 🙂 nooo teraz na večer sa nejak ta bolesť do pravej strany akoby vaječníka stupňovať začala, radšej som si ľahla až kľud je 😉 ak sa niečo deje 🙂
@michellevendero Držím moc moc palce... 😉 a teším sa na dalšie krásne správičky.. 😵
@jajka1980 Ďakujem a určite budem informovať o zmenách, ak nastanú 😉
@michellevendero Budem čakať na super správičky...tfuj- tfuj...aby to bolo tehu... 🙂
@kraskanz1 ahoj ja mam tiez inzulinovu rezistenciu viem čitam uz asi trosku neskoro ... a tiez som brala siofor alebo metformin to je to iste len iny vyrobca, ked som zacala brat mala som 106kg a schudla som na 89kg a stojiim :( a s priatelom sme skusali otehotniet a nič ... lekarka mi dala duphaston ale mam pocit ze to je len aby som mala pravidelny cyklus :/
@maja367 Ahoj no to si pekne schudla s tym metfominom parada mne sa s tym podarilo dat dole 10kg 🙂 mali by to nazvat ako nejake lieky na chudnutie... 😅 Koli tej IR nevies otehotniet treba ju znizit keby si ju nemala a mas len pcos tak si uz tehu ale zialj u mas tak si nasad inofolic papaj ho 2x denne aspn 6 mesaicov pripadne si pytaj este clostilbegit na ovulku ak by si nezacala sama od seba ovulovat a urcite sa to podari uvidiiis...a duphasto podla mna nieje stastna volba lebo ako pises ty sama on ti k nicomu ne pomoze iba k pravidelnej mrche ktora ani neni prirodzena ale vyvolana vlastne tym ze beries duphaston... 😖
@jajka1980 Zlatíčko ďakujem 😉 stále to vyzerá zaujímavo bo 19-20-21 dc mám úplne číry ťahaný hlien a v strede úplne biele akoby mlieko v tom hliene bolo noooo zápal to vraj neni a tie bolesti podbruško a do pravej strany nooo mám byť kľudná, že pravá strana tam je upona-väzivo čo drží maternicu a podbruško môže z toho ak sa vajko uhniezduje nooooo ok budem v kľude 😉
Ahojte babulky 🙂 rada by som sa k Vam pridala a podelila sa o moje skusenosti. Totiz od vysadenia HAK co bolo cca pred 2 mesiacmi nemam ziadnu MS a tym padom si myslim ze ani ovulku :( moj doktor sa minuly tyzden na preventivke vyjadril, ze obnova cyklu moze trvat aj pol roka a netreba na to ziadne lieky ani vyvolavacky, no je to dost frustrujuce ked sa chcete snazit o babo. Zobrala som to teda do vlastnych ruk a zacala googlit az som narazila na Inofolic. Papam ho len od vcera 2x1 denne spolu s alchemilkovym cajikom a verim v pozitivny vyskedok. Myslite, ze by to mohlo pomoct v obnove cyklu a ovulacie? Dakujem a prajem vsetkym snazilkam, aby sa im cim skor zadarilo a tehulkam prajem krasne tehulkovanie 🙂
@michellevendero Tak to je super...Bud kľudná, myslí pozitívne a budem čakať dalšie správičky...samozrejme pozitívne..
Inak bazálnu teplotu si nezvykneš merať?
@suzanne2103 Ahoj a vitaj...myslím si, že Inofolic by ti mohol pomôcť...a pozitívne myslenie..
Alchemilkový čaj je tiež dobrý, tak hop do boja...my všetky to dokážeme spolu s inofolicom.
Veľa babenkám pomohol...tak musíme veriť všetky.. 😉
@jajka1980 juj BT som merala prvý rok a pol teraz už rok nemeriam nič už ten ošiaľ sledovania odpadol 😀 nechala som to na inofolic a lekárov s ultrazvukom 😉 ináč som nafúknuta ako balón úplne brucho až smiešne 😀 nech tento týždeň beží rýchlo juj myslíš že ráno 22 dc bude skoro asi na skúšku testu ?
@jajka1980 a nevies ci by som to mohla kombinovat s Agnucastonom? Je to prirodne homeopatikum tak hadam to nebude negativne ovplyvnovat Inofolic.
@michellevendero Tak to sú super príznaky..a na test je asi ešte skoro.
A pravdu povediac, ak by náhodou vyšiel negatívny,/ kedže je asi skoro na test / len by si sa stresovala a to by asi nebolo dobré...a nepomohlo by to miminku v brušku a ani tebe..pretože psychika robí veľa.
Takže držím moc moc palce...vydrž! a mrchu nečakaj. 😉
Budem čakať na dalšie info...samozrejme pozitívne. 😵
@suzanne2103 Tento výrobok nepoznám..takže neviem, ...ale Inofolic a čaj z Alchemilky by mali určite pomôcť.
Držím palce..
Alebo sa skús informovať u gynekologičky... 😉
caute bambule, v piatok idem na kontrolu do CAR a uvidime, ako reagovali vajecniky na Inofolic aj tento cyklus, potom napisem, ci boli opät pozitivne vysledky, ale v podstate to bude asi jedno,lebo zacinam pripravu na umele
@lindush123 Ahoj. Tak držím palce, aby to dopadlo čo najlepšie.
A informuj nás všetkých..teším sa na pozitívne správy.. 😉 😵
Neskôr budeme potrebovať tehu vírusy... 😀 😀 😀
@11miuska11 Ahoj Miuska 🙂 chcem sa spytat po akom dlhom case Ti Inofolic zabral? V podstate mam rovnaky problem...po vysadeni HAK MS nechodi, takze ju chcem nastartovat takto bez nejakych hormonov. Diagnozu nemam ziadnu, vsetko OK
@suzanne2103 ja som zacala brat inofolic 19DC (dovtedy som o nom nevedela, inak by som brala hned) a 37 DC bola ovulka a MS uz neprisla, zato prisli kolajnicky 🙂

Ahojte dievčence 😉 beriem už druhé balenie tohto inofolic a mala som 9 dc tri dominantné fóliky o veľkosti 13-15 mm na pravom vaječníku a 16 mm na ľavom vaječníku a som 18 dc a čakám či mrcha dorazí na 28-29 dc a to vychádza 25-26 august