icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

julka82
24. aug 2013

@xena007 môže 🙂

dorotea2
24. aug 2013

Ahojte baby. Aj ja beriem od tohto cyklu Inofolic, 2x denne. Tak som zvedava, mohol by pomôcť 🙂
@xena007 aj mne býva z neho zle, teda najmä na začiatku ako som ho začala užívať. A od 23-26 DC som spinila. Nikdy predtým sa mi to nestalo, až teraz. Aj som sa pytala v gynekologickej poradni na nete či to môže sposobovat Inofolic a dr. mi povedal, ze Inofolic takéto problémy nesposobuje, ze to môže byt skôr nedostatok hormónov v druhej fáze cyklu. Alebo pocinajuce tehotenstvo alebo ovulacne krvácanie- ale tieto 2 varianty nepredpokladam :( ja si ale tiez myslím, ze to ma súvis s inofolicom, predtým som to fakt nikdy nemala, až teraz....

ennynka
24. aug 2013

@sarafortuna @adria101 ahojte baby,tak az teraz som nasla odpoved na to kedze som nebola par tyzdnov na nete.tu je aj ten moj prispevok aby ste vedeli o com pisem.chceli ste aby som vam napisala co odpisala ta doktorka. 3.8.2013, Inofolic
Dobry den.Jedna znama brala Inofolic a v centre jej lekar povedal ze ho ma vysadit a ze jej moze viac uskodit ako pomoct,vraj zvysuje muzske hormony.Je to pravda?Nakolko som ho pred vyse tyzdnom zacala brat 1x denne tak ma to zaujima lebo pred par rokmi som mavala zvyseny testosteron.Beriem ho lebo sa snazim otehotniet

Odpoveď lekára:
Dobrý deň, práve naopak, normalizuje prejavy androgenizmu, teda zvýšenej hladiny testosterónu a teda nerozumiem týmto odporúčaniam pána doktora. Jedine, že by sledoval iný cieľ alebo ho vaša priateľka zle pochopila.

jajka1980
24. aug 2013

@julka82 Prepáč, že píšem tak neskoro, no dnes som mala upratovací, zavárací deň...Je fajn, že to berie tvoj mužíček. Kotvičník je vraj dobrý a pomáha..
Takže vdaka a vám prajem to isté /"iné starosti" /...držím moc moc palce. 😉

xena007
25. aug 2013

@dorotea2 uz som tu citala viac skusenosti,ze mali to spinenie, ja som po jednom sacku nemala,ale po dvoch uz ano....

julka82
25. aug 2013

@dorotea2 urcite je to inofolicom. Prvý cyklus s ním som tiež nešpinila, druhý a tretí neskutočne. Teraz so ho vysadila, mám 5 dní pred menzesom a nešpiním. Nehovorím že to spôsobuje tá kyselina listová, ale zrejme inositol, kt. tiež obsahuje.

michellevendero
25. aug 2013

@sarafortuna ovu musela byť 13-14 dc no žiali dnes 28 dc a je zvláštne že intímka čistá a na papieri malá zrazenina tmavo červená ale krv furt nikde

michellevendero
25. aug 2013

@jajka1980 Zlatíčko Ďakujem no ako veľmi som si želala keďže toho 24.8.som mala narodeniny tak dnes 28 dc a na intímke nič len po cik som na papieri zrazeninu malú tmavo červenú no po krvi zatiaľ ani stopa tak snáď do rána nedorazi :/ uvidím lebo utorok do centra čo ďalej či iui stimuláciu či čo to je

michellevendero
25. aug 2013

@jajka1980 Krásne vajko si mala juj držím silno päste a pfuj pfuj pfuj nech sa konečne podarí :*

jajka1980
25. aug 2013

@michellevendero Tak v prvom rade,,,všetko naj....veľa zdravia, šťastia, lásky...no a to najhlavnejšie: nech sa ti splní ten najtajnejší sen /miminko/...
Budem moc moc držať palce, aby tá mrcha nedorazlia...verím, že to bude tvoj darček k narodeninám /bábätko/..
Inak ako sa cítiš?? Všetko v poriadku, ? Budem čakať, ako to všetko dopadlo..
Tak držím moc moc palce... 😵
A tá zrazenina...nemusí nič znamenať..Možno sa rozťahuje maternica, miminko sa zavrtáva....

jajka1980
25. aug 2013

@michellevendero Vdaka..aj ja som mala radosť, lenže u nás je problém v spermiograme...tak snád...Bolo by to veru na čase...ach jaj.. 😕
Ale dakujem z celého srdiečka..

michellevendero
26. aug 2013

@jajka1980 zlatíčko zatiaľ nedorazila a to ešte cca o polnoci sme dali nežný sexik 🙂 a taká bolesť pravej strany, že normálne počas spánku som sa budilaaa zatiaľ všetko ok 🙂 uvidíme čo cez deň bude 🙂 Ďakujem si moje zlatíčko bol by to ten najúžasnejší darček celoživotný a mocccccccc vytúžený 😉

michellevendero
26. aug 2013

@jajka1980 mocccc držím päste, aby tá jedna jediná spermia našla cestu a podarilo sa jej zdolať tak krásne veľké vajko 😉

nefertitka
26. aug 2013

ked tak citam o tom vasom spineni z inofolicu, tak neviem, ako to brat 😨 ...ja ho zacnem brat od dalsieho cyklu a dufam, ze ziadne spinenie sa nedostavi 😕

jajka1980
26. aug 2013

@michellevendero Neboj sa...bude to ten darček....celoživotný...držím moc moc palce.
Budem čakať super správičku, poprípade foto //...drž sa/ držte sa.. 😉

jajka1980
26. aug 2013

@michellevendero Tak to by bolo super...asi by som sa zbláznila od toľkého šťastia... vdaka za päste...tie prijímam vdačne...a sú pravdaže potrebné.. 😵

jajka1980
26. aug 2013

@michellevendero Bolo to najväčšie vajíčko, hoci ich bolo viac...aj maternicu som mala podľa slov Dr. krásnu.. 😨
Len tie spermošky keby boli ok...to by možno vyšlo na 100% Takže tie musíme dať do poriadku..

julka82
26. aug 2013

@nefertitka ja by som zacala jednym sackom denne podla navodu, aj ked vsetci hovoria ze dva. A mozes aj hned, netreba cakat na novy cyklus 🙂

jajka1980
26. aug 2013

@nefertitka Ahoj...Nie každá špiní, takže sa nemáš čoho obávať.
Držím palce, aby ti Inofolic pekne zabral.. 😵

julka82
26. aug 2013

@jajka1980 @nefertitka presne, nie kazda, treba vyskusat, teda ak to odporucil dr. A vysadit sa da. Mne z neho nabehli po nohach aj take male cievky. Takze zjavne mi nerobili dobre 2 sacky denne.

jajka1980
26. aug 2013

@julka82 ..Nevadí, že reaguje každá inak, len nech splní to, čo sa od neho čaká..// nie?
Ja ho napr. užívam 1.x denne...od 1.Dc.. 😉

julka82
26. aug 2013

@jajka1980 jooj veru, keby to tak každej pomohlo 🙂 ale aj tak má slušnú úspešnosť podľa mňa, najsuper je keď pomôže dlhoročným snažilkám - to už stojí za to 🙂

michellevendero
26. aug 2013

@jajka1980 Ďakujem zlatíčko jj zatiaľ 29 dc a vložka snehovo biela zatiaľ aaaaaa volala som do iscar v MT no Dr. Gaťová má dovolenku a tak boli ochotní ak predsa by MS dorazila mámod 3 dňa cyklu opäť clostilbegyt 1-0-1 pred iui

michellevendero
26. aug 2013

@jajka1980 Jj hodne pästiiiiiiiiii tým viac štestiiiiiii

michellevendero
26. aug 2013

@jajka1980 Zlatíčko všetko sa dá do poriadku 😉 Dr. poradila aspoň tri mesiace užívať rakytnik 100 % bobule

lendis005
26. aug 2013

ahojte snažilky. ja beriem inofolic od piatku 23.8.2013 a žiadne špinenie zatial nemám. jedine čo som spozorovala, tak ma bolia trošku prsia.ale nie stále. ale može to byť aj tým že mám 31.8. dostať dníčky. ak teda prídu. inofolic mi dr nasadil lebo mám cysty na vaječníkoch.... :(

sevilia
26. aug 2013

Ahojte, tiez sa pridavam s vlastnou skusenostou s infolicom. Snazili sme sa o babo od januara, robila som si len ovulacne testy a ovu mi vychadzala okolo 19-20dna cyklu. Pred tymi dnami aj pocas sme sa snazili, no neuspesne. Znama mi povedala, ze jej jej gynekologicka spominala infolic a ze jej zarucuje, ze do troch mesiacov otehotnie. Dalo mi to neskutocnu nadej emoticon a hned som si kupila a od juna zacala uzivat 2x denne. po cca 5 dnoch som citila steklenie v podbrusku, tak som vedela ze sa mi tam urcite nieco upravuje a deje sa nieco. Tiez je tam pisane ze upravuje dlzku cyklu a kedze moj byval okolo 30 az 35, tak som dufala ze sa upravy. V ten mesiac som si merala aj BT, aj sledovala hlien a presne na 13DC mi teplota stupla a hlien bol ukazkovo ovulacny, co dovtedy malokedy. Tak sme sa posnazili hned v ten vecer. O cca 4 dni som mala cely den silne bolesti v podbrusku a neskor som zistila, ze to malo na svedomi uz oplodnene vajicko emoticon . Na 28 den som si robila test, bol negativny, no ked ani na 35 menzes neprisiel, urobila som dalsi a uz bol pozitivny emoticon . Som prave v 9+4tt. Vsetkym vam drzim palce a hlavne uverte a verte ze to vynde emoticon .

ennynka
26. aug 2013

@sevilia uz som ta citala v Tehotne vdaka Inofolicu.blahozelam 🙂 tie cykly mavam aj ja take ako si ty mavala(vyse 30dnove).nahodou si aj nespinila pred MS predtym ako si otehotnela?

lendis005
26. aug 2013

@sevilia ahojček. blahoželáááám.🙂 🙂 🙂

sevilia
26. aug 2013

ennynka, nie veru, v ten cyklus vobec, aj ked som cakala dake to implantacne, kedze to mam az prehnane nastudovane, ale nic 🙂. ty si ako na tom?