icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

elje
31. aug 2013

@zuziklc29 Nam sa zadarilo v mesiac kedy som to uz uplne vzdala a nesledovala sa... Dokonca sme sa ani netrafili do ovu, a vyslo nam to na 1dpo... Myslim, ze nieco medzi nebom a zemou musi byt 😉

lendis005
31. aug 2013

@elje ahooj. super blahoželám. a kedy si si dala testík? kolko dní ti meškali???

zuziklc29
31. aug 2013

@elje ja to teraz tak neriešim 🙂 aj tak prídem domov na 16 ty deň cyklu

judit1989
31. aug 2013

@emka9 tak drzim vam palce :D dufam ze aj vam podari 🙂 🙂

elje
31. aug 2013

@lendis005 Ahoj, dakujem 😉 Mne MS nemeskala, ja som mala na plane sa testovat 13dpo, ale uz na 12dpo sa mi spustila MS. Bola som strasne smutna, nahnevana... a tak som si z trucu urobila ten test, ktory som planovala si urobit dalsi den, no a boli tam // 😵 Dr mi nasadil duphaston a uz 3 tyzdne lezim doma na PN kvoli tomu krvacaniu. Chvalabohu, vypada to, ze najhorsie je za nami a nase dieta je tak trochu zazracne (splodene az po ovu a zistene pocas MS) 😅 Drzim palce strasne moooc vsetkym snazilkam, zeny ktore tuzia mat deti, by ich mat mali 😉

judit1989
31. aug 2013

@zuziklc29 ahoj 🙂 neboj sa to podari,aj ja som bola taka ze som neverila ale musime verit a nemysliet na to,a vtedy sa to podari..drzim ti palce 🙂

judit1989
31. aug 2013

@elje tak ti gratulujeem 🙂

lendis005
31. aug 2013

@elje jejky.tak držím palčeky. ja som dnes začala brať druhé balenie, a dnes teda mám aj dostať mrchu a stále nič. a bruško ma pobolievalo dva dni dozadu. tak neviem čo sa deje.

judit1989
31. aug 2013

@lendis005 aj mne tak cudne pobolieva brusko,a mozem sa nieco opytat?ze hmatom sa neda zistit tehotenstvo?

zuziklc29
31. aug 2013

@judit1989 poklad tebe sa to podarilo? ☹

judit1989
31. aug 2013

nie nepodarilo,ale aj ja som bola depresivna ztoho,my sa snazime uz viac ako rok,a stale somplakala plakala...potom som povedala ze pride ked ma prist...ale este aj teraz niekedy pride namna ze boze moj kedy sa mi podari,alebo ze ja uz asi detsko nemozem mat...ale asi na take veci nemozme mysliet lebo potom naschval sa to nepodari.. 🙂 ja viem ze je to tazke ale musime pozitivne mysliet 🙂 ja verim tomu ze ked aj ty pijen inofolic tak to nam podari 🙂 ver tomu.a ty kolko pijes inofolic?

judit1989
31. aug 2013

@zuziklc29 nie nepodarilo,ale aj ja som bola depresivna ztoho,my sa snazime uz viac ako rok,a stale somplakala plakala...potom som povedala ze pride ked ma prist...ale este aj teraz niekedy pride namna ze boze moj kedy sa mi podari,alebo ze ja uz asi detsko nemozem mat...ale asi na take veci nemozme mysliet lebo potom naschval sa to nepodari.. ja viem ze je to tazke ale musime pozitivne mysliet ja verim tomu ze ked aj ty pijen inofolic tak to nam podari ver tomu.a ty kolko pijes inofolic?

zuziklc29
1. sep 2013

@judit1989 ja dá snažím o babo 7 rokov. Inofolic pijem od noveho roka 2x1. Ja som si začala merať bazalku tak uvidíme. Príde to ked to nebume čakať 🙂

evka97
1. sep 2013

Dievcata, s akym mnozstvom vody pijete inofolic? 🙂 Nikde som o tom nenasla nic pisane 🙂 A od zajtra chcem zacat 🙂

lendis005
1. sep 2013

@evka97 ahojky.... stačí deci dve vody. len nech sa rozustííí 🙂

judit1989
1. sep 2013

@zuziklc29 a ako meras bazalku? to kedy treba merat?a ake cislo vyjde ked si v tehu? 🙂 no urcite ze pride ked uz na to nebudeme sliet.. 🙂

zuziklc29
1. sep 2013

@judit1989 ja si ju meram kazdy deň v rovnakú hodinu. Ale ked vstávam lebo cez deň nemám cas. Kocky mi hovorili že to treba cez deň no tak neviem.

mimika1973
1. sep 2013

@elje ty si normalne krvacala ako menzes (nie spinenie ale normal cervena riadna krv?) ked si si aj napriek tomu urobila testik? 😕
Tak este ze si si ho urobila, kedze cakalo prijemne prekvapko! 😉
a aj potom si este akoze normalne krvacala? a povedali z coho to bolo?
Inac gratulka k miminku 🙂 ako hovoris, taky maly zazrak vas! 😵

mimika1973
1. sep 2013

@zuziklc29 ahoj tak ako ja, tiez 7 rokov uz, a bezuspesne, zatial! Boli ste na IVF ci nie? ten Inofolic ti pomaha, vidis dake zmeny aj?

elje
1. sep 2013

@mimika1973 Dakujem, ano krvacala, ale len v ten den ako som to zistila. Hned som nasadila duphaston na odporucanie gyn, potom som par dni spinila, a teraz uz nastastie ani to 🙂 Aspon vidime, ze vsetko je mozne...

judit1989
1. sep 2013

baby,ja som vcera nahmatala krcok, a mala som dost nizko,ale citila som ten otvor ci co to je,ale nie uplne..to ake ma byt? 🙂

mimika1973
1. sep 2013

@elje aha, tak normalne krvacanie ako menzes, ze? a ten duphaston je naco potom? na zastavenie krvacania ci ine?

elje
1. sep 2013

@mimika1973 Duphaston je hormonalny liek - obsahuje progesteron a predpisuju ho lekari na udrzanie plodu. Ja ho musim uzivat az kym neukoncim 12tt, potom uz budeme za vodou 🙂

judit1989
1. sep 2013

baby,ja som vcera nahmatala krcok, a mala som dost nizko,ale citila som ten otvor ci co to je,ale nie uplne..to ake ma byt? 🙂

mimika1973
1. sep 2013

@elje ja som myslela, ze je to prave ten utrogestan, ten neberies? to je tiez progesteron akoze

elje
1. sep 2013

@mimika1973 Nie nie neberiem, len duphaston a kyselinu listovu. V 5tt na sone bolo vsetko ok, maternica aj gestacny vak bez deformacii takze mi to nechal takto... Vy sa ako dlho snazite? A kolko beries inofolic?

zuziklc29
1. sep 2013

@mimika1973 pomohol skratil mi cakanie na ovulku . . . . .konecne ju mavam . . . . . .nic sme neskusali zatial . . . . .

lendis005
1. sep 2013

ja som stále nedostala. posledná mrcha bola 31.7. a to len dva dni. :(

suzanne2103
2. sep 2013

@lendis005 hmmm podobne ako ja. Moja posledna mrcha bola 7.7. a odvtedy nic. Doberam druhu krabicku Inofolicu tak uvidim ako a kedy zaberie

suzanne2103
2. sep 2013

Inak baby aj vy mate pri Inofolicu zvysenu chut na sladke? Ja som na sladke nikdy moc nebola no odkedy ho beriem stale by som len nieco sladke jedla. Uz som pribrala asi 2 kila co mi az tak nevadi kedze teraz mam 48 😀 a podla doktora problemy s cyklom mozem mat aj pre nizsiu vahu