Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@jajka1980 ahoj meriam si BT len sa v nej nejako nevyznam raz mam 36,5 druhy den 36,7 potom zase 36,5 a stale to skace ze z toho neviem nic vycitat, kolko ma byt BT ak dosko k ovu? 🙂
@gabika3991 Skús si ju zapisovať na web. stránke: www.womenzone.cz Tam ti hned ukáže, kedy to prebieha..
Ja takto viem, kedy prebieha ovulka a plodné dni.. 🙂
@jajka1980 dakujem pekne za radu skusim to 🙂 tebe sa uz podarilo snazilkovanie?
Dievčence som tak šťastná 🙂 jj včera 13 dc naše prvé iui v centre iscare Martin jj a mám prísť 24.9. o 7-8 h odber krvi či je hcg a urobia mi aj ultrazvuk 😉
A pijem stále inofolic 2 sáčky denne a od včera vkladám utrogestan 2-0-2
@gabika3991 žiaľ..zatiaľ nie, ale nevzdávame sa..
@michellevendero Držím palce, aby to vyšlo... 😉
@jajka1980 Zlatíčko Ďakujem 😉 dnes sme iui ešte dva krát poistili takže plavcov bude hodne 😀 a moje tri orgazmy nimi pekne pomrskali aby boli rýchlejšie a uvidíme či tá jedna jediná zdola stenu vajíčka a zavrta sa 😉
@michellevendero Tak to je super...a nemaj obavy..zahryznú sa viac plavci...
Strašne vám to prajem z celého srdiečka..
A ..držím palce, aby bolo HCG pekne vysoké..myslím na vás... 😉 + čakám dalšie info.. 😵
@jajka1980 Zlatíčko ďakujeme a určite podáme info čo uvidíme na ultrazvuku či veľká sliznica a žlté teliesko a krv pozitívna už musí byť 😉 teším sa
@michellevendero Aj ja sa teším...a samozrejme čakám...nielen pozitívne výsledky, ale aj tehu vírusy... 😀 😀
@jajka1980 zlatíčko moje to vieš 😉 akonáhle budú ihneď posielam
@michellevendero Júúúj..budem čakať s otvorenou náručou..teším sa..Takže plavci nech sa činia na 200%..Držím palce..
@jajka1980 odkaz som im odovzdala 😀
@michellevendero Vdaka...som rada..a tešíííím sa..moc moc moc. 😀 😀 😀
ak by ste mala niekora zaujem, tak mi ostalo 25 sackov Inofolicu na predaj za rozumnu cenu 🙂 viac v IP
judit, Mozem sa spytat ako dlho si brala inofolic..ja som cca 20 dni. potom prisla mrcha a tera zacnem znova..drzim palce vsetkym snazilkam a tym uspesnym srdecne gratulujem.
@jajka1980 ahoj chcela by som sa ťa spýtať, mala som pred 2 dňami BT 37,1 a na druhý deň 36,7 a dnes 36,6....myslíš že to mohla byť ovu?
Ahojte.. inofolic uzivam druhy mesiac, idem na stvrte balenie. O babo sa pokusame uz rok. Kamoska mi raz povedala, ze jej gynekolog povedal, ze baby do 20 rokov by mali otehnotiet do mesiaca, baby pod 30 rokov do troch mesiacov a baby nad 30 rokov do roka. Tak by som chcela poradit babam nech necakaju, ked sa nedari nech idu za gynekologom, lebo niekde je urcite nejaky problem. Mne v utorok zistili, ze mam PCO :(
@odri Ahoj aj ja inofolic uzivam jeden mesiac, babo skušame 5 mesiacov ale zatial nič, mam anovulacne cykly zatial tiez , merias si BT? ja to skusam ale nejako v tom nemam jasno
@gabika3991 ahoj..chcela som zacat merat,lebo som myslela,ze problem je v tom,ze nevystihneme ovulku. Teraz sa spolieham na folikulometriu. Preco mas anovulacne cykly, mas
taktiez PCO?
Poznate nejaku babu, ktora mala BMI menej ako 19, pco a otehotnela?
@odri ja si meriam ake hovorim je to take vseliake.... pco mi doktor nevedal ze mam ale ani preco mam anovulaky takze som z toho taka nijaka .... musime pevne verit ze inofolic pomoze 🙂)

@gabika3991 Ahoj...skús si merať aj bazálnu teplotu..aj tá ti napovie, kedy máš ovuláciu..držím palce, aby ti inofolic zabral hned.. 😵