Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ahojte baby, dnes som dostala vysledky HP od endokrinologicky...vsetko OK az na prolaktin, ktory je znizeny a este hormon DHEAS, ktory je zasa zvyseny. Mate s tym niektora skusenost? Ku gyn. idem az o tyzden a dufam, ze mi uz da vyvolavacku alebo zacne nieco konecne robit, lebo dnes uz to je 65 DC ☹ ani po mesacnom uzivani Inofolicu zatial ziaden zazrak
@taja27 Ahoj vies mi povedat na co pomaha ten grepovy dzus v kombinacii s Inofolicom?
Dievčence jupiiiii vďaka inofolic 2 sáčky denne 😉 som 12 dc o 20 hodine bola cik a na intímne úplne kopa ovu hlienu 😀 akoby cely bielok z vajíčka jupiiiii teším sa, keďže nás ráno v centre iscare Martin čaká prvé iui 😉
@suzanne2103 K ovulácii 😉
@michellevendero Držím moc moc palce...a čakám info...nezabudni... 😉 😵
@jajka1980 Zlatíčko Ďakujem a určite nezabudnem 😉 jj ináč dake bublinky mám v pipine čo to je hm mám to prvý krát a keď som šahla rukou úplne hodne hlienu hm žeby to bola silná ovulácia ? Úplne mi v nutri buble 😀
@michellevendero to fakt? Tak to si idem rovno kupit 🙂 ako vela by sa ho malo pit denne?
Viete mi niektora povedat co robit ked som zabudla uzit vcera vecer 1 vrecusko Inofolicu? Beriem ho 2 krat denne, tak neviem ci dnes si dat az tri krat alebo kaslat na to...
@suzanne2103 denne tri deci až pol litra 😉 celý mesiac som pomarančovú šťavu domácu tlačila a potom po ovu ananás ten stred tvrdý rozdeliť na tri diely a máš to na tri dni
Ahojte baby, vcera mi volali výsledky -som tehotná 🙂))). S priateľom sme sa snažili vyše roka. Niekedy vo februári mi zistili pcos a od maja som si začala merať BT a brat inofolic 2 saciky denne (i ked niektoré dni/týždne som to flakala). Podľa bt som ovu mavala okolo 20dna. V auguste som sa rozhodla ist do iscare. Keďže som bola na začiatku cyklu začala som chodiť na filikulometriu a folik rástol. Ked mal 17mm,kazali mi pichnut si ovitrelle a o dva dni iui alebo plánovaný sexik. Vybrali sme si iui a zadarilo sa 🙂)). Keďže som nebrala žiadne iné lieky,myslím ze za to vďačím práve inofolicu. Este stale ho mam brat,spolu s duphastonom a o 2 týždne máme prist na utz.
Chodila som si túto tému často čítať a vždy ma potešilo ked pribudla ďalšia tehulka,tak som sa rozhodla prispieť aj ja 🙂)
@suzanne2103 pokracuj normalne 2x denne ako predtym
@mimika1973 Ahoj ako si cítila ovuláciu? Ja mam tento mesiac pichanie pri vaječníkoch, tiež inofolic užívam mesiac a nemala som ovuláciu.
@michellevendero To je super...to je mega ovulka...tak šup s plavcami.... 😀 😀
@gabika3991 ahoj urobila si si ovulacny test? ;)
ja hej, bol krasne pozitivny na 14DC tak sup pod perinu sme sli! 🙂
bolelo podbrusko, aj pich vajecnikov, aj taky slabunky ruzovkasty vytok som mala vcera a hlieny. Myslim, ze toto su vsetko priznaky ovulacie, ale zas zavisi aj, ci dobrej ovulacie kvalitnej...Lebo sa snazime uz pekne dlho a nic! :/
Tento mesiac mam ten inofolic hadam preto taka reakcia aj, a pijem cervene vinko! 😀
Ty necitis vobec ovulaciu? 1x beries tiez inofolic?
nie nie nekontrolujem sa a nic,myslim pozitivne,ale ani nechcem na to mysliet intenzivne ze som tehotna lebo nechcem potom padnut... 🙂 a este by som chcela spytat ze napzaj mozem byt v tehu ked z troch testoch mi vysiel 2slabe ciarky? 🙂 dakujem ti vopred 🙂 a ty ako?tebe sa este nepodarilo?drzim aj tebe palce
@judit1989 Aby si sa nekontrolovala stále a nemyslela na to, niečím sa zamestnaj, čítaj knihu...proste rob to, čo máš rada, čo ťa baví..ak ti vyšiel test 3.x // hoci sú slabé, nemáš sa čoho obávať. HCG je nižšie, no neboj...bude vysoké...a // budú krásne.. 😵
Nám sa ešte nepodarilo, žiaľ...ale inofolic som užívala 3.mesiace, no teraz som vysadila, lebo máme zlé spermošky.
Takže musíme dať prv tie do poriadku a tak budem pokračovať s inofolicom. No tebe prajem krásne a bez problémové tehulkovanie...do úspešného konca..
Vdaka za palce.. 😉
@mimika1973 tak to je super ked to citis, no ja beriem teraz inofolic prvy cyklus a teraz mam v polovici cyklu a pocitujem take sem tam pichnutie pri vajecnikoch tak neviem ci by to mohla byt ovu. Ja som mala problem s anovluacnymi cyklami vajicok som mala dost ale nedozrievali pretk mi odporucil Dr. inofolic tak cakam, uz som z toho nestastna :-/ ovulacny test som si nerobila zatial 🙂

@babukla no ja chodim pravidelne na endokrinologiu, ale nie je to na lieky 😒 mam nejake vysledky.. zajtra idem ku gyndoske.. uvidim co povie.. ci to staci.. a ci je to ok.. ci netreba nejake lieky.. 😉 MA - missed abortion - zamlcany potrat.. znamena, ze sa plod dalej nevyvija ☹