icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

judit1989
13. sep 2013

@mishelinda brala som mesiac a pol cca..dneska som robila test a uz tam bola ciarka viditelna normalne 🙂

judit1989
13. sep 2013

@jajka1980 vysiel mi pekne druha ciaarka ovela tmasie.. 🙂 🙂 🙂

mishelinda
14. sep 2013

@judit1989 super tesim sa s tebou! a brala si 1 ci 2 denne?! a ako dlho ste sa snazili o babo?

judit1989
14. sep 2013

2 som brala,a viac ako rok sme sa snazili. 🙂 u lekara este som nebola ale este zajtra spravim jeden test a ked aj to bude pozitivne tak pojdem 🙂

alchemilkazltozelena
14. sep 2013

babyyyy aj ja sa pridavam k tym, ktorym pomohol 🙂 vybrala som len jedno balenie a je to tu, mam // 🙂)))))))))))

ennynka
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena napis aj tu svoj pribeh ako dlho ste sa snazili,kolko a ako si ho brala,atd. https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/

nefertitka
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena
@judit1989 gratulujem🙂
snad aj u nas to bude mat takyto vysledok.... 😉 len tento mesiac sa nemozme snazit, mam nejake koky;( tak odkladame na dalsi

alchemilkazltozelena
14. sep 2013

@ennynka uz som tam raz prispievala a je to otazka tak len raz sa da ☹

ennynka
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena no to viem ze je to otazka,len som nevedela ze si tam uz pisala kedysi...tak nic 🙂

alchemilkazltozelena
14. sep 2013

@ennynka jj ☹

ennynka
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena a nechces tu napisat ten pribeh? 🙂 ja by som si ho rada precitala... 😉

alchemilkazltozelena
14. sep 2013

@ennynka okik, neskor, teraz si idem trochu oddychnut od pc a cakat priatela 🙂

ennynka
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena o.k.,jasne,aj ja teraz utekam.tak nezabudni niekedy... 😉

mishelinda
14. sep 2013

@judit1989 verim ze tam budu // opat..este jednu otazocku..brala si to aj pocas mrchy? 2 sacky?

suzanne2103
14. sep 2013

Ahojte baby tak u mna velky pokrok po mesiaci uzivania Inofolicu 🙂 Vcera som mala nenormaaaalne bolesti v podbrusku, raz pravy vajecnik, potom lavy a citlive prsia co je u mna po prvy krat!! Predtym som mala dva mesiace uplne hluche obdobie, ziadna mrcha ani ovulkaani bolesti proste nic a teraz taketo priznaky juchuuu 😀 Cize bud bude konecne mrcha alebo prebehla ovulka. Dnes som 70 DC a v pondelok idem k novej Dr. asi na vyvolavacku

suzanne2103
14. sep 2013

@judit1989 gratulujem velmi k // 🙂 chcem sa spytat...mala si aj nejaku diagnozu alebo problemy ci sa len jednoducho nedarilo? myslim problemy ako nepravidelna MS alebo anovulacne cykly...

suzanne2103
14. sep 2013

@alchemilkazltozelena aj ja by som si rada precitala tvoj pribeh 🙂 ako dlho ste sa snazili ake si mala problemy...

judit1989
15. sep 2013

@suzanne2103 nemala som problemy,nepravidelny menzes 🙂

judit1989
15. sep 2013

@mishelinda ano brala som 2sacky 🙂

taja27
15. sep 2013

@judit1989 tak mala si nepravidelný menzes?či ako?

mimika1973
15. sep 2013

Mate niektora take zvlastne pocity v podbrusku ci vajecnikoch a citlive prsia pocas brania Infolicu?
Myslim, ze ovulka bola okolo 14DC, lebo testik bol krasne viditelny! 🙂

nefertitka
16. sep 2013

@mimika1973 mam, presne ako opisujes

mimika1973
16. sep 2013

@nefertitka 🙂 a ako dlho ho uz beries?

nefertitka
16. sep 2013

@mimika1973 od 3.9....
nie dlho... a ty?

petulla28
16. sep 2013

@mimika1973 aj ja to mam, ja som vysadila antiku pred mesiacom a od vtedy to beriem. bradavky mam citlive na dotyk a podbrusko pobolieva okrem jedneho tyzdna skoro cely mesiac. My sa este nesnazime ( az od bud. januara), ja to beriem preventivne, nech mi nabehne cyklus, ale dnes 31 DC a prva riadna M po vysadení nikde....

mimika1973
16. sep 2013

@nefertitka ja tiez tak nejak, od konca augusta, takze len necely jeden mesiac 😉
No dufam, ze nam to pomoze sa dostat k pozitivnemu vysledku. 🙂

nefertitka
16. sep 2013

@mimika1973 aj ja dufam a uz sa aj snazite? 😉 my asi az od oktobra...

mimika1973
16. sep 2013

@petulla28 a antiku neberies, ale davate si akoze pozor? ked sa chcete snazit az od januara? 😉
Lebo to moc nie je spolahlive tato metoda, a kludne mozes byt tehula! 😵 Ak ti nepride mm, urob hadam tehu testik! 😉

mimika1973
16. sep 2013

@nefertitka hmmm...snazime, uz peknych 7 rokov! a to uz mame aj dake tie IVFka za Sebou! 😒
Moznoze s Infolicom, cakam na daky zazrak! 😀

petulla28
16. sep 2013

@mimika1973 neberiem uz mesiac a davame si pozor. myslim, ze v nasom pripade je to spolahlive, lebo sme tak fungovali viac ako tri roky ( lebo antiku som brala len kratucko) , ale ak by predsa len prisla do uvahy ta druha moznost, tak ja by som sa len potesila 🙂 a testovat sa mi moc nechce....uvidime, ci pride do konca tyzdna a ak nie, tak skusim testik....ale vsetky priznaky na mrchu su uz vyse tyzdna, len sa jej akosi nechce.....