icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

isabellaa
4. dec 2012

@kraskanz1 a beries to po jedle, alebo pred?

kraskanz1
4. dec 2012

@isabellaa rano ale to je jedno ci op jedle alebo pred jedlom nesmies predtym ani potom kavu pit,lebo to vrajs posobuje zle vstrebavanie ci co...

zuzka1606
4. dec 2012

@gerdusha Aj ja beriem dva sáčky denne...doktorka mi to tak poradila aj napriek tomu že na krabičke píšu jeden krát denne 🙂 tak uvidíme...len treba prestať brať iné vitamíny s kyselinou listovou 😉

zuzka1606
4. dec 2012

@kraskanz1 Tak toto som nevedela...ja si to veselo dávam hned ráno a v robote hned pijem kávu....tak to si dám pozor 🙂

kraskanz1
4. dec 2012

@zuzka1606 ved v pribalovom letaciku je napisane ze nesmies pit kavu a alkohol pred a po uzitii...ja osm sa raz pozabudla sme sli v sobotu von a dala som si inofolik a pol hodku na to uz vino a cela som sa vyhadzala tak do cervena ...takze asi je pravda co ta m pisu... 😀

zuzka1606
4. dec 2012

@kraskanz1 Ďakujem ti nejako mi to ušlo....som ja ale nepozorna koza ☹ takže v sobotu večer žiadne vínko...nevadí hlavne nech to pomôže 🙂

kraskanz1
4. dec 2012

@zuzka1606 skor to bolo tak ze velmi skoro po inofoliku co ja viem ked si das dve hodky pred tym ako ides pit kavu alebo alkohol tak to nevadi lebo j a aj kavu pijem...napr. ked si dam rano kavu tak si dam inofolik az dve hodky na to...a cez vikend ked ideme niekde tak tiez tak ze skorej si dam vecernu davku inofoliku...:D napr o 18stej a 20uz cuckaam vinecko 😀 😀 😀

gerdusha
4. dec 2012

ja beriem oba naraz vecer

zuzka1606
5. dec 2012

Ja som včera celý návod preštudovala a žiadne upozornenia som tam nenašla..... 😝 ani vedlajšie účinky....a tie by ma zaujímali lebo od večera ma bolí brucho a záchod je moj druhý domov....beriem ho od nedele a neviem či to mám pripisovať inofoliku alebo je nieco vo vzduchu. 😖

isabellaa
5. dec 2012

@zuzka1606 inak, ja som vcera zobrala prvy sacok a neskor som mala hnacku, tak asi to suvisi....ked som zacinala brat metformin mala som to iste a potom sa to ustalilo, uz ho neberiem

zuzka1606
5. dec 2012

@isabellaa tak dufam, že sa to ustáli, lebo by ma mrzelo keby som ho musela vysadiť.... 😒

gerdusha
5. dec 2012

Ani ja som v letaku nic o kave a alkohole nenasla. Berim dva sacky vecer a hnacku nemam

kraskanz1
5. dec 2012

Co ja teraz nemam tu slovensku verziu dom aale tu taliansku ale ked si kupit tak to kuknem lebo mala som jeden balik slovensky a tam som citala ze kofein a alkohol by sa nema pred a po.... 😕
@gerdusha

kitulka
10. dec 2012

Ahojte kocky! Tak ako sa Vam dari s Inofolicom alebo Nosifol-om? Som zvedava, piste Vase skusenosti. Je tu nejaka nova tehulka na povzbudenie? Ja som mala v auguste 2011 MA a od vtedy sa nam nejako nedari, chodila som ku gyndosovi ako na klavir, na HP, folikulometriu, brala som Clostil 2 mesiace a teraz to vyzera tak, ze asi mam PCOS a nepotvrdenu inzulinovu rezistenciu. Teraz mam 2 mesiace pauzu od liekov a ak sa nezadari, tak idem na Inofolic. Dal mi na vyber a mne sa to pozdava, tak idem do toho! Tak dajte nejake nove prispevky, ako sa citite a ci to ma na Vas nejake ucinky. Budem rada za kazdy prispevok. Vdaka

isabellaa
11. dec 2012

@kitulka ahoj a dalsie, tak ja beriem nosifol a rozhodla som sa brat 2 sacky denne, uvidime o 2 tyzdne...
tak sa mi zda, ze sa mi menej mastnia vlasy 😉
krasny den vsetkym

zuzka1606
11. dec 2012

Ahojte tak ja som práve dobrala prvé balenie a jediné čo som spozorovala je že sa musím častejšie holiť, vlasy sú nejaké lepšie a narástli mi mihálnice....a to si všimol aj môj manželík takže asi si to nenahováram....dúfam....už sama sebe neverím, lebo každý mesiac mám tehotenské príznaky 😀 bezdôvodne 🙂 začína mi ovulačné obdobie dak držkajte palčeky... 🙂 prajem pekný den

gerdusha
11. dec 2012

Ahojte,ja beriem tretie balenie a nic nepozorujem. A som rada,po tych rokoch ivf viem,ze pozorovanie sa a porovnavanie su zbytocne stresy a aj fyzicky zbytocne...

donna11
12. dec 2012

ahojte baby, prosim o nejake skusenosti s inofolicom..beriem este len prve balenie a netusim, co sa deje s mojim organizmom!!..poslednu ms som mala 1.12. a v podstate to bolo len spienie a trvalo 3 dni!!dovtedy som aj merala bt a bola cely mesiac 36,5-36,7 no a par dni po spineni vybehla na 36,9 a viac, to som zacala uzivat inofolic. stale mam husty biely vytok, dost vela a na ovu teste mi dnes rano vysla slaba ciarka, velmi dobre viditelna!! nechapem, tie teploty, ten hlien, proste zasnem!! obcas inak odmeram teplotu aj vecer a vzdy mi vychadzala 36,9 a tychto par dni nejde pod 37,4 a vcera dokonca 37,9!!! az som sa zlakla..spozorovali ste niektora nieco podobne?dakujem za kazdu skuenost.🙂

donna11
12. dec 2012

...zab udla som dodat, ze prsia mi neustale rastu, plnia sa...zatial nebolia, ale stale su plnsie a plnsie..🙂

isabellaa
13. dec 2012

@donna11 nie si tehotna?

donna11
13. dec 2012

@isabellaa ahooj, ved praveze vobec netusim, co sa deje..test som vcera skusala a nic, ovu druha ciarka bola, ale nie tak silna ako kontrolna..fakt uz neviem..neviem, ci to nesposobuje inofolic, mozno len upravuje hormony, co ja viem.. 😲 ..ale je to cele divne..dnes ma uz aj podbrusko zacina pobolievat a prsia stale "pucia"!! 🙂
..ty si na sebe co vsetko spozorovala?..mne este aj pomalsie rastu chlpky a vlasy o cosi menej padaju..

isabellaa
13. dec 2012

@donna11 takmer nic som nespozorovala.....

donna11
13. dec 2012

..mozno ani u mna nic nerobi, len mam este rozhadzane hormony..min mesiac mi dr robila HP a vsetko ok, len progesteron som mala nizky, cize mne sa mohla ovu kludne posunut a dost..mam doma duphaston, tak som si ho dala na par dni a potom vysadila, aby som cim skor dostala ms a mohli zacat nove kolo s inofolic a vidis, takto to dopadlo..takze mozno to spinenie ani nebola ms a stale mi to meska..ach jaj, no nechame sa prekvapit..
..tebe inofolic odporucil dr, alebo si sa len o tom docitala? ako dlho sa snazite, ak sa teda mozem spytat?

isabellaa
13. dec 2012

@donna11 sama som sa rozhodla, ze skusim a uvidime...
je to uz rok ☹

donna11
13. dec 2012

..podla mna na tom cosi moze byt..mne to odporucila lekarka..my sme zacali v maji..v sept som ostala tehu, ale neudrzalo sa male..:(..no a dr, ze mozem skusit inofolic a az potom ak nezaberie nasadi lieky..
..aj si brala hak?

isabellaa
13. dec 2012

@donna11 ano a dost dlho 8 rokov

donna11
13. dec 2012

@isabellaa ja som brala 10rokov!!..inak lekara si uz neziadala o nejake vysetrenia?..po roku sa uz normalne vsetko vysetruje..je zbytocne cakat 2 roky, preco sa vlastne nedari..ja by som to tiez radsej nechala na prirodu, ale ten potrat bol strasny a uz nikdy viac to nechcem zazit!!..cize radsej volim toto..

isabellaa
13. dec 2012

@donna11 ale ja mam za sebou uz kopu vysetreni a mam pco- polycisticke vajecniky, takze asi tak a moźem cakat na zazrak

isabellaa
13. dec 2012

ups polycysticke 😅

donna11
13. dec 2012

..a dr ti co povedal? ved kopec zien otehotnelo s tymto normalne!!..dokonca neviem, ci aj ja nemam, sice dr mi teraz nic take nepovedala, ale davnejsie ano..cize vidis, ze otehotniet sa da (ja som priklad)..mas aj hormony rozhadzane?