Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@suzanne2103 aha takto no kazdopadne aj tak sa mi to zda extremne zbytocne predrazene,pretoze nemaju dostatocnu konkurenicu... este by som pohcopila,keby bolo mesacne balenie - t.j. 60 kusov za dajme tomu max 25 eur...toto ovsem je zarabanie na ukor zenskeho nestastia ...
@martina8306 ďakujem za povzbudivé slová.... gratulujem k chlapcovi... 🙂 no veď uvidíme, manželovi ešte zobrali krv na jeden rozbor a po výsledkoch pôjdeme ďalej.... a budeme riešiť čo a ako.... 😉
@zuzu1108 vieš keby si tú pani videla a aj jej zdravotnú sestru ,tak si povieš že majú dávno doma sedieť a užívať si dôchodok..... ako keď sme tam boli v pondelok tak taká mladá mamička vyšla z ordinácie a povedala manželovi, že niečo také ešte nezažila.... to len aby si si trochu urobila obraz .... ja poriadne ani neviem čo nás čaká, lebo môj doktor mi nepovie nič, trochu viac nám povedal urológ, pretože manžel mal varikokélu a bol v júli na operácii. Teraz v októbri pôjdeme na spermiogram a potom opäť k urológovi a uvidíme. Pani doktorka to jasne povedala, že dieťa nie a blá blá blá ale potom niečo naznačila že možno skúsiť umelé oplodnenie a tam nejaké testy by sa robili... je toho trochu veľa informácii na mňa ale postupne si niečo čítam a budem veľmi rada ak mi niečo napíšeš aj ty ak máš skúsenosť... rozmýšľam nad tým či sa nemám dať aj ja vyšetriť na štítnu žlazu....
Ahojte dievcata..nemusi sa brat max 6 mesiacov..ja ho beriem uz 9. mesiac a krasne mi upravil cyklus..dokonca posledny cyklus sme si prvy krat (po roku a 8 mes. snazenia) nasli //, len zial samovolny potrat hned o par dni na to..lekar mi poradil, ze ho kludne mozem brat aj dalej..takze my sa nevzdavame🙂..drzim palce Vam vsetkym!!
Ahojte, tak aj ja vám pridám moju skúsenosť s inofolicom. Snažili sme sa asi 3/4 roka, a keďže už nemám dvadsať tak som to začala riešiť. Najskôr som chcela skúsiť inofolic, lebo som počula veľa pozitívneho. Sebe som teda nasadila Inofolic 2x denne, vitamin C, plus večer ešte melatonin a mužovi Zinkosel plus vit.C a po mesiaci užívania krásne // 🙂
Tak sa len potichutičky tešíme a veríme že všetko bude OK.
Ahojte, tak ja neviem, ale asi to vyslo, mesiac som uzivala inofolic 😕 ... som 27DC a uz sa nieco na teste rysuje...len sa bojim, lebo som pred par dnami dobrala atb
mam brat inofolic dalej?ci vysadit?
ahote) pridavam sa k vam 🙂 na babatku pracujeme s manzelom 2 roky... Od 13.8. beriem inofolic, od arpila duphaston. teraz mi meskala mrcha 2 tyzdne..uz som tajne dufala...ale nevyslo to 😢 tak uvidim, co prinesie dalsi cyklus) netreba to vzdavat! 😉
Kocky 9 ty mesiac 2x1 a nič len už mávam ovulku. Aspoň niečo 🙂
ahojže žienky, chcem sa opýtať, kúpila som si inofolic, užívam ho teraz druhý mesiac, a vážim o 3 kg viac ☹ a mám neskutočnú chuť na sladké čo som nemávala
ahojte, zaujimal by ma vas nazor na GEN HEPAN. V zlozeni je aj Inozitol aj ine Bckove vitaminy. Stoji okolo 4€ - 60 tabliet, co sa mi zda s porovnanim Nosifolu alebo Inofolicom velmi vyhodna cena. Je ho tam len 50mg, ale odporucaju brat aj tak viac tabletiek denne....
Ahojte kočky. Mám problém s nadmerným ochlpením, kedysi mi pomohla Dianne35 ale to je riadne svinstvo... Kočky tu na fore mi poradili Inofolic prípadne čistý Inositol. nedá sa prelúskať celú tému tu o Inofolicu... chcem sa spýtať či je vás viac ktorým pomohol na nadmerné ochlpenie a približne za akú dobu. Ďakujem
@susanka84 jj aj aj by som rada vedela bo ja mám tak chlpatu bradu a kr, KRK že velmi zle...☹
@susanka84 kde máš ochlpenie? ja mám aj chrbát,,, 😕 😕
@alcahelca u mna je to to iste 🙂 pribrala som asi 2kg no ja som mala predtym podvahu co tiez nebolo na otehotnenie moc dobre, takze som aj rada
@zuzlicek44 mne všetky chlpky aj tie jemné čo normalne nevidieť, trochu viac stmavnú a vidieť sú. pomohla mi na to tá dianne ale tú už brať nechcem.
zda sa, ze uz nebudem potrebovat Inofolic kto by mal zaujem, mam 25 sackov ... cenu sa dozviete v IP ak by mal niekto zaujem
@alcahelca ja som na tom podobne ☹ Doslova od prvého vypitého sáčku som začala cítiť väčšiu chuť na sladké. Myslela som si, že si to namýšľam, ale asi fakt to má súvislosť s tým Inofolicom. Ale zdá sa mi to nelogické, pretože by to málo mať práve opačný účinok, skôr by sa malo chudnúť. Našťastie nemám nadváhu, ale takýmto tempom ju mať budem.
@xena007 mas spravu.
baby dnes som 21 DC ...a po 21 dnoch uzivana Inofolicu 2sacky denne...moje ovu testy pozitivne 🙂 kdze mam PCO pre mna velky uuuspech 🙂))
@ceresnicka1990 tak gratulujem a sup,sup suchu,ruchu 😀
@mamartinka no nakoniec ziadne suchu muchu, ale neskutocna migreeena 🙂 ale neva, dnes som spravila rano dalsi a co som zistila...kontrolna ciarka svetlejsia ako testovacia...takze este len teraz to priiide 🙂
@eva3107 ahoj, myslim, ze nie, lebo ja som ho brala len mes.potom 2 mes.som brala len kys.listovu a vitE., potom som bola na folikulometrii a dr.mi povedala, ze mam anovulacny cyklus, kazala mi kupit si inofolic a prist o mes., lenze ja som prave v ten,, anovulacny cyklus,, otehotnela😀 Nechapala som ani ja ani dr.🙂 Ale urcite to bolo psychikou, lebo ked mi povedala, ze v ten mes.urcite neotehotniem tak som sa na to vobec nesustredila a bum, bolo to😀 Drzim ti palce.
Ahojte INOFOLICKY 🙂 no co ako zabera inofolic? pomohol teraz nejakej z vas otehotniet? nejake nove poznatky? 🙂
ja mam zatial po mesiaci uzivania inofolicu na teste stale dve ciarky, zajtra som objednana k Dr. tak uvidime ci to potvrdi, nic ine si zo srdca nezelam len konecne mat babatko
@gabika3991 tak gratulujem a ver ze bude babetko.Potvrdi aj lekar uz ked mas na teste 2 ciarky to uz je vyhra podla mna.
Baby dnes som šla MHD a jedna baba akurát vedľa mňa čo sedela si študovala inofolic, pozerala sáčky a krabičku...tak som sa jej chcela opýtať či si to teraz len kúpila..asi sa tu stala z toho mánia a všetky frčíme na inofolicu:D

@katkaajurko ma sa to brat maximalne 6 mesiacov. Ked to dovtedy nezaberie, asi to bude treba riesit inak...