icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

duda223
2. okt 2013

Zdravim vas snazilky,dnes je to rok co snazilkujeme a stale sme sa nedockali. ☹ Do inofolicu som vkladala velke nadeje,ale nepomohol. Nemam chut riesit folikulometriu,myslim, ze mojej psychike to nepomoze.

jana954
2. okt 2013

@kalista32 to veru neviem..... 🙂 veď uvidíme.... 😉

eva3107
3. okt 2013

@salo ďakujem hádam sa nám to uz čoskoro podarí uz čakáme veľmi dlho 🙂

obicamte1
3. okt 2013

ahojte baby, má niektorá skúsenosť s INOFOLICOM že by sa jej zlepšila pleť?

niki85
3. okt 2013

Vitajte baby ;;) Pijem inofolic uz 2 mesiac. Prvy menzes som dostala normalne. Teraz mam 14 den cyklu. Robim ovulacne testy. V 12d test ukazal 2 ciarky. Vcera ale uz len 1... Neviem preco, ci test mi spadne ukazal.. Teraz plodne dni mali by pokracovat na teste... Vie mi niektora z vas poradzit???

kvett
3. okt 2013

@niki85 pozitivny ovulacny test ti len ukaze, ze do dvoch dni bude ovulacia. Ak je teraz negativny, nic to neznamena...mozno ovu uz bola, mozno este nie...kazdopadne mas teraz plodne dni.

niki85
3. okt 2013

kvett. Dakujem ti. Viem ze ked test je pozytivny, treba skusat presne v ten den, ale cula som ze aj potom za ok.2 dni este je nadej.. Co na to povies ty?..

kvett
3. okt 2013

@niki85 urcite, najlepsie je skusat od troch dni pred ovu a vraj aj den po ovu ...ibaze nie je take lahke urcit, kedy je ovu, preto cele toto obdobie sa vola plodne dni.

ceresnicka1990
3. okt 2013

@gabika3991 to vdaka inofolicu?

niki85
3. okt 2013

kvett. Super tak este dnes mozem skusat.. A uvidime. Mam PCO, a snazime sa uz 2 roky. Dufam ze inofolic pomoze 🙂

moschino1986
3. okt 2013

Baby zajtra kupujem 3balenie inofolicu, tak som zvedava čo sa stane....zatiaľ mi prišla mrcha načas, čo sa nestáva u mňa vobec.

sanny228
3. okt 2013

ahojte baby ja užívam inofolic teraz prvý mesiac....práve som v strede cyklu a myslím že mám ovu. podla hnienu aj podla testu...dokonca ma dnes dosť pobolieva vaječník...čo sa mi ale nikdy nestalo...myslite ze to môže byt aj vdaka inofolicu? inak sa sebe nevidim ziadne zmeny...počkam ešte kedy dôjde mrcha či načas alebo bude zas meškať...

mamartinka
3. okt 2013

@moschino1986 mas spravu.

gabika3991
3. okt 2013

@ceresnicka1990 @mamartinka ano ceresnicka po mesiaci uzivania som nakoniec dnes mala tiez PCO a podarilo sa vdaka nemu zatial je to skore tehotenstvo tak to nechcem moc zakriknut , martinka dakujem🙂)

moschino1986
4. okt 2013

@mamartinka uz som odpisala

moschino1986
4. okt 2013

@moschino1986 v pohode ja to vidím...

mamartinka
4. okt 2013

@moschino1986 to si si neodpisala sebe?

moschino1986
4. okt 2013

Hej chcela som
tebe mamartinka.kupila si si,alebo zvazujes?

mamartinka
4. okt 2013

@moschino1986 kupim si az prideme na Slovensko.

moschino1986
5. okt 2013

@mamartinka ALEBO AJ CEZ NET SI TO OBJEDNAJ

mamartinka
5. okt 2013

@moschino1986 ja uz som to raz brala a nezabralo akosi.Ale mozno sa k tomu este vratim.Uvidim.

mimika1973
7. okt 2013

@nefertitka ahoj ako si dopadla? je to OK teda s infolicom? 😉

nefertitka
7. okt 2013

@mimika1973 dnes bol na utz 5mm vacok 🙂len sa obavam trosku, lebo som spinila a som nachladnuta, tak snad to bude ok🙂 a ty mas kedy ovulku?;)

sanny228
7. okt 2013

baby je tu niektorá ktorej bolo nasadené súčasne inofolic a aj clostil na ovuláciu súčasne ? v akej dávke ? 🙂

elje
8. okt 2013

Ahojte dievcata. Ak by mala niektora zaujem, ostali mi 4 cele balenia inofolicu + 6 sackov z piateho balenia. Predam za 45 Eur uz aj s postovnym. Dufam, ze posluzi zas niekomu inemu 🙂

obicamte1
8. okt 2013

Ahojte baby, dávate nejaké vitamíny aj svojím polovičkám?

ennynka
8. okt 2013

@obicamte1 co tu baby pisali tak odporucaju macu,kotvicnik zemny,zinok,vit.E,vit.C

ceresnicka1990
9. okt 2013

Ahojte snazilky 🙂 po mesiaci uzivania Inofolicu, som spokojna, verim tomuto lieku 🙂, lebo citim na sebe zmeny 🙂)

fidela86
9. okt 2013

@ceresnicka1990 ako dlho ho zatial beries?ja v nedellu zacinam druhe balenie a nejako zatial nepocitujem ziadne zmeny...

ceresnicka1990
9. okt 2013

@fidela86 ja beriem teraz tretie balenie, a beriem 2 sacky denne...ja pocitujem zmeny, aj ovu asi dorazila 🙂