icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

fidela86
9. okt 2013

@ceresnicka1990 tak to je super 🙂 zas to je tretie balenie, takze moze byt- ja beriem podla odporucania-1 denne...tak uvidime 🙂 kazdopadne, drzim prsty, nech to tento mesiac vyjde ;)

ceresnicka1990
9. okt 2013

@fidela86 tak najnovsie studie ukazali, ze lepsie ucinky su pri 2 sackoch denne, preto beriem 2sacky...najdes si to na stranke http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna,tamj sama gyn radi..ja som predtym brala len jedno balenie denne a nic...pri dvoch baleniach ale citim ze je to so mnou lepsie 🙂

ceresnicka1990
9. okt 2013

Baby a na co je ten grepovy dzus?

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 je dobry na ovulacny hlien(aspon co baby pisu)

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 pri jednom baleni denne si nemala ovulku?

ceresnicka1990
9. okt 2013

@ennynka a ide o dzus, alebo o domaco vyrobenu stavu?

ceresnicka1990
9. okt 2013

@ennynka no nie, mne jedno balenie nepomahalo, brala som ho vyse mesiaca a nic poriadne...a teraz beriem 2krat denne a citim rozdiel, meriam si bazalnu a robim testy a podla toho vsetkeho ovulka prebehla 🙂

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 ja som to nepila,iba co tu citam ale myslim ze aj nejaku kupenu tu niekto spominal ze je dobra ale neviem ktoru...jedine ze ti niekto iny este na toto odpise...

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 tak to ano potom ked ti nezaberal jeden,mne staci asi jeden lebo ovulka prebieha podla BT ale mavala som aj predtym kym som nebrala...ty mas PCO?

huncut
9. okt 2013

@ceresnicka1990 no bud môžeš kupovať grep a doma si odšťaviť alebo klasika džús,ale len 100% a z ružového grepu...piť tak 2-3 dcl ráno, tak 5 dní pred ovu

ceresnicka1990
9. okt 2013

@ennynka ano mam PCO, oba vajecniky...ja som mala problem s ovulaciou a taktiez aj s menzesom...od mala mam nepravidelnu MS ale odkedy som vysadila antikoncepciu som stratila MS, teraz sa pomaly konecne po roku a pol davam dohromady, nedzgam do seba ziadne lieky, len inofolic, skusam mojzisovej cviky(aj ked nepravidelne, neni na to cas) a celkom mi to ide...kuk moje foto, tam mam za tento mesiac ovu testy a vo fore spoznaj svoje telo najdes moj graf BT

ceresnicka1990
9. okt 2013

@huncut aha, takze len pred ovu sa to ma pit? nie cely mesiac?

ceresnicka1990
9. okt 2013

a este otazocka, na zlepsenie spermii mi viete nieco odporucit? docitala som sa ze maca je velmi dobra, mate s tym skusenosti? alebo selezin ace..

huncut
9. okt 2013

@ceresnicka1990 no pred ovu stačí, netreba s tým zasa preháňať, po ovu sa zasa odporúča búď 100% ananásova šťava, alebo kúpiť ananás a ten stred rozdeliť na 5 častí a každý deň od ovu zjesť jednu časť...to je zasa dobré na uhniezdenie

ceresnicka1990
9. okt 2013

no tak to je dobre vediet 🙂)) dnes si daaaam ananasovy dzuuus 🙂

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 macu tu chvalia,ja som ju tiez nasadila mm ale este ju berie len mesiac.a pisali tu baby ze aj zinok je dobry,vit.C,E,kotvicnik zemny,selen,profertil,selezine ace...

ceresnicka1990
9. okt 2013

@ennynka no tak asi vyskusam aj ja naordinovat tomu mojmu macu, ale nasla som na nete viac druhov...klasicka maca v lekarni za nejakych 6 eur a potom nejaka bio maca, kt. mam kupit?

ennynka
9. okt 2013

@ceresnicka1990 ja mam bio macu(prasok),bola akcia vtedy na zamenej.sk ale chuti a vonia to hnusne ☹

ceresnicka1990
9. okt 2013

@ennynka tak ja asi to mojmu kupim radsej tablety, lebo inak mi to nevypije 🙂)))

huncut
9. okt 2013

@ceresnicka1990 tu je taký prehľad vitamínov, ktoré by mali pomáhať mužom
Zlepšenie počtu spermií
2000 mg / deň vitamín C (zvyšuje počet spermií 129% za 2 mesiace)
5 mg kyseliny listovej + 66 mg zinku (zvyšuje počet spermií o 74%, ale navodí 4% zvýšenie abnormálnych spermií)
4 mg / deň lykopén (zvyšuje počet spermií o 22 miliónov / ml)
3 g / deň L-Carnitín (zvyšuje počet spermií 15%)

Zlepšenie pohyblivosti spermií
2 g / deň L-Carnitin + Vitamín E (zvyšuje pohyblivosť spermií 59%)
3 g / deň L-Carnitín (zvyšuje pohyblivosť spermií o 40%)
2000 mg / deň Vitamín C (zvyšuje pohyblivosť spermií 39% v priebehu 2 mesiacov)
4 mg / deň lykopén (zvyšuje pohyblivosť spermií o 25% do 3 mesiacov)
200 mg selén + 400 IU vitamínu E

Zlepšenie morfológie
2000 mg / deň Vitamín C (zlepšuje spermie morfológia 114% za 2 mesiace)
200 mg / deň Pycnogenol (zlepšuje spermií morfológiu o 38% za 90 dní)
200 mg selén + 400 IU vitamínu E

ceresnicka1990
9. okt 2013

@huncut dakujem velmi velmi pekneee 🙂

huncut
9. okt 2013

@ceresnicka1990 nieje začo 🙂 ak pomôže budem len rada, ako dlho snažilkujete?

ceresnicka1990
10. okt 2013

@huncut snazilkujeme 11 mesiac...tak uz by sa hadam mohlo aj zadarit 🙂

niki85
10. okt 2013

Ahojte. Ja uz koncim druhe balenie a zatial nepocitujem ziadne zmeny... beriem podla odporucania gina 1 denne.. Mozno je to malo... ☹

ceresnicka1990
10. okt 2013

@niki85 skus 2 krat denne, ja som tiez nemala zmeny ked som to brala jeden krat...

niki85
10. okt 2013

ceresnicka1990 dakujem moc. Asi skusim dva krat aj ja.. A teraz jake zmeny vidis ? Lebo baby pisu rozne veci.. Ze maju zlepsenu plet, vlasy atd.. Ako to vyzera u teba??? 🙂

ceresnicka1990
10. okt 2013

@niki85 u mna zmena...prebehla OVULACIA 🙂

niki85
10. okt 2013

ceresnicka1990 Ja sem si robila ovulacne testy.. V 12d test ukazal 2 ciarky. Tak super je ovulka, len ze uz potem nic,,, Tak neviem ci to bolo naozaj, alebo omyl 😒 Skusali sme aj pred s prijatelom aj v ten den presne. Teraz mam crevnu chripku, a nevim uz teraz ci neco s teho bude... lebo beriem imodium, smectu,,, dufam ze to nevadi.. 😕

ceresnicka1990
10. okt 2013

@niki85 no ved vyskusaj 2 krat denne a ked nepomoze a nebudes ani po 3 mesiacoch pocitovat zmeny, tak prejsi zas len na jeden sacok denne 🙂

inaasahan
10. okt 2013

ahojte baby, aj keď som sem nikdy neprispela, pravidelne som si čítala vaše príspevky. Teraz sem píšem preto, aby som vás všetky povzbudila 🙂
Inofolik som užívala tri cykly, z toho prvé dva po jednom sáčku a ten tretí po dvoch. A podarilo sa 🙂 S manželom sme tí najšťastnejší ľudia na svete, keďže už máme aj krásne bijúce srdiečko a dostali sme dnes aj tehotenskú knižku. Čiže inofolik bol jednou z vecí, ktorá nám pomohla.
Verím, že pomôže každej jednej z vás a silno držím palce, aby ste si čo najskôr našli dve čiarky, pretože viem aké ťažké je to čakanie.