Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@ceresnicka1990 no tak to držím palce nech to konečne vyjde...je to o nervy že každý mesiac stresovať
@inaasahan to je super 🙂duuufam,ze aj pre mna bude Inofolic uspesny 🙂
@huncut vies ja ani nestresujem, ja len som zdeptana ked vsade naokolo vidim male deturence a ja nic...inak ako nestresujem, kedze ja doteraz som ani nevedela ze aky mam dlhy cyklus... 🙂
@ceresnicka1990 ja ťa chápem, tiež akoby všade naokolo bolo plno detí, kočíkov či tehuliek 😉 ved aj nám sa zadarí, len treba veriť 😉
@huncut tak ano , ale mna najviac dostavaju kamosky, idu jedna za druhou...z jednej strany sa tesim ale z druhej je to pre mna fakt neprijemne...
@huncut a vies co je este smiesne? ze studujem ucitelstvo MS a vychovavatelstvo.. 🙂dobre som si dala
@ceresnicka1990 to máš pravdu, dokonca aj v skupine do ktorej tu už rok chodím nás ostalo asi 5 ktoré niesu tehu, ostatné bud porodili alebo su tehulky, tiež sa teším aj som smutná
@ceresnicka1990 hm tak to si si fakt dobre vybrala, neboj budeš aj ty mamina
@huncut myslim,ze to dame...pomali ale isto...verim inofolicu a ked bude bude a ked nie, tak sa s tym musim naucit zit...
@ennynka Ďakujem 🙂 snažili sme sa cca rok ale keďže sme sa začali snažiť ako celkom mladí (na dnešnú dobu) a napriek tomu sa nedarilo, tak moja gynekologička nás v júni vypísala do CAR (lebo vraj v takom veku, by sa nám malo do troch mesiacov podariť) Pred návštevou CAR sme sa rozhodli skúsiť ešte inofolik ako takú poslednú záchranu a bolo to skvelé rozhodnutie 🙂
@ceresnicka1990 skutočne držím palce, aby bol inofolik pre vás všetky úspešný
neviem ako sa vy dlho snažíte a viem, že ten rok nie je zas až tak moc ale pri rastúcom brušku mojej švagrinej to bolo pre mňa ešte ťažšie.
@inaasahan ja si myslim,ze vsetko bude fajn 🙂
@ennynka u nás k tomu dopomohlo okrem inofoliku aj to, že sme vypadli na týždeň na chatu a jednoducho sme si to tam užívali, na nič sme nemysleli a navyše som bola zmierená s tým, že ak sa to nepodarí tak pôjdeme do toho CAR. Tak si myslím, že jedno s druhým nejako zabralo a podarilo sa. A už si to riešila aj s lekárkou, že sa vám nedarí?
@ceresnicka1990 veľmi sa mi páči tvoj pozitívny prístup, ten je potrebný ako soľ 🙂
@ceresnicka1990 ja som si to tiež povedala, teraz sa budem venovať dcérke a manželpovi a verím že nám bude dopriate ešte jedno mimi 😉
@huncut zvladneme to neboj 🙂
@inaasahan ano snazim sa mysliet pozitivne, ale niekedy mi to nejde 🙂
@ceresnicka1990 to dúfam 🙂
Ahojte všetky, vyjednala som najnižšie ceny na Inofolic na www.mojalekaren.sk, dúfam, že Vás aspoň týmto poteším. Držím Vám všetkým moc palce!
Ahojte baby mne inofolic poradila doktorka lebo mam zle pecenove testy a antiku mi dat nechce. Tak som si ho kupila je v predaji v pohode som ho zohnala v zamkoch. Beriem ho len kratko zatial ziadne zmeny nevnimam a neviem o nom skoro nic. Vysiel ma na 15e.
baby, prosím vás, ktoré ste užívali Inofolic a ostali ste tehotné, užívate ďalej? Alebo ste prešli na niečo iné? Prípadne kombinujete? Ja som ho brala iba dva mesiace a beriem teraz Femibion, len ja potrebujem zvýšené dávky kyseliny listovej, tak neviem, či mi to bude stačiť, alebo si ešte dávať aj Inofolic. Poradíte?
Ahojte,aj ja som brala Inofolic,asi 3 mesiace ,na odporucanie mojho gynekologa,kedze sme sa tristvte roka snazili o babo a nakoniec sa podarilo!! 🙂 🙂 🙂 aj sestricka u zenskeho mi tvrdila,ze maju nato velmi dobre ohlasy a uz je pocatych vela Inofolicovych deticiek,tak mozem len odporucit,aj ked je tam vyssia cena. 🙂 😒
2 sáčky denne.
baby ak by ste mali na predaj Inofolic, ktory uz nevyuzijete..napiste mi pls 🙂 dakujem

@inaasahan blahozelam.ako dlho ste sa snazili vseho vsudy(dokopy)?