Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
No baby zatial citim také pichanie v brušku máte to aj vy? beriem mesiac inofolic.
@moschino1986 mne sa zda, ze mozno aj ano...len si nie som ista, nakolko som zacala tento tyzden cvicit tak mi to prislo take zmiesane s miernou svalovicou...ale take trosku pobelievanie alebo ako to nazvat tam citim asi aj ja (ak si to teda nenahovaram)....dnes doberam prve balenie...
@fidela86 no ja zajtra. Pijem ešte akurát dnes alchemilkový čaj a robila som si ovu testy a 2čiarky. Tak, ale silnia tie čiarky-mám ich už celý týždeň. Ešte zajtra spravím ovu test. Skôr by som povedala, že pravý vaječník bolí. Mám Pco:(
@moschino1986 a ktory DC si?
@fidela86 No ak rátať to mám, že od poslednej mrchy dnes je 11deň.a mrcha príde asi za 17dní.-inofolic mi upravil mrchu.
@moschino1986 no to je super, to je podla mna prvy krok...ja si na vysledky Inofolicu vo vztahu k potencialnej uprave mojho cyklu este budem musiet tyzden pockat...uvidime teda, ci urobi zazraky 🙂 kazdopadne, drzim ti palce
@fidela86 dakujem. Ale jedna baba písala, že ked budem mať rovnako sfarbené paličky na ovu teste tak by mohla byť šanca, niekde som to čítala...tak by som tužila mať pozitívny testík.
@moschino1986 to som sa ta chcela prave opytat, lebo som si vsimla, ze niektore baby pre tehu testom robia aj ovulacny...
@fidela86 jj ved ovu testy si robim...ved o nom som písala.nie o tehu.
@moschino1986 aha, sorry 🙂 To som len svoje myslienky prepojila s tym, co pises 🙂
@fidela86 myslela si si, že o tehu teste píšem?
@moschino1986
na toto som reagovala "...lebo som si vsimla, ze niektore baby pre tehu testom robia aj ovulacny... "- preto som myslela, ze to myslis, co ja, ze su aj holky, co par dni pred tehu tesom robia aj ovulacny test a ta tvoja veta mi to nejako pripominala...
@fidela86 :D no ved mám kupené tehotenské testy...ale asi budem čakať kým mi bude meškať-no ak bude meškať, bolo by fajn...
@moschino1986 ako tak citam dievcence tuna, je lepsie pockat, pkial MS nemeska aspon 2 dni a potom testovat...ja mam mat svoju MS dalsi vikend...tak uvidime...aj ked radsej by som ju neocakavala...
@fidela86 no musím povedať, že predtým som mala strašné cykly od 32-až 50dnové...ale vieš čo ak nabudúci cyklus zase pohapruje a príde neskôr, budem znovu sklamaná...
@moschino1986 to poznam...ja mam svoje cykly tiez dlhsie : od 29min do 35 max....a tiez si vavim, ze ak to teda nevyslo nech MS pridem cim skor...
@fidela86 jj tak tak...no kazdopadne drzim palce aj tebe a napíš ako si dopadla.
@moschino1986 napodobne 🙂 sme v tom vsetky spolocne aj ked v konecnom v dosledku aj same...ale treba mysliet pozitivne, tak sa drz 🙂
@fidela86 oki aj ty sa drz...som zvedavá...lebo mám taký kalendárik v telefone a tam mi ukazuje kedy by mala byť ovu a vychádza presne tieto 2mes.
@moschino1986 ja som si tiez taky nahodila, ale na mail...tak so zvedava na novinky, pekny viknd este prajem 🙂
@fidela86 ok aj tebe pekný vikend..maj sa pa
Tak, môj prvý cyklus s Inofolicom mal 41 dní. Čo nie je také zlé, keďže moje cykly sú bežne aj 60 dňové. Užívam jeden sáčik denne, tak som zvedavá čo mi na to povie doktor. Či bude treba 2 sáčky.
@senselinka ja som uz inofolic po otehotneni nebrala, najskor som uzivala cistu kyselinu listovu a potom som presla na acidofolan. Obsahuje zelezo, kyselinu listovu a vitamin B12 🙂
@mauerka Ahoj ale nie asi som to zle napisala. Mavala som menzes dva krat za rok s velkymi bolestami. Doktorka mi predpisala hormonalnu antikoncepciu aby sa mi upravil. Aj sa mi upravil dokonca som od nej schudla aj par kil no po case neviem presne kedy mi povedala ze mam zle pecenove testy a ze mi ju musi vysadit. Tak mi ju vysadila no teraz mam menzes kazdy treti mesiac alebo kazdy druhy mesiac. Tak mi ponukla nech skusim inofolik aby sa mi upravil. A svinstvo je to ze moja doktorka berie peniaze za to ze predpisuje antikoncepciu, to sa platy raz za rok no uz neviem kolko presne.
@majanz123 Aha... ale aj tak, ak ma ist o upravu cyklu tak existuju lepsie doplnky vyzivy ako Inositol, napr. Wild Yam krasne upravuje hormonalne hladiny, cyklus. Ale ten momentalne nie je pretlacany farmaceutickymi firmamy, tak naco by ho odporucali? Drzim ti prsty, nech sa to napravi cele 🙂
Ahojte,potrebujem pocut vas nazor!druhy mesiac uzivam inofolic1sacok denne no tu som sa docitala,ze je lepsie uzivat dva ,tak som si vcera prvy krat dala dva sacky no a dnes som si na toalet papieri nasla ruzovy vytok myslite,ze to moze byt z tych dvoch sackov?
Ahojte kocky. Tiez beriem prvy mesiac inofolic, na odporucanie lekara 2 sacky denne. Nikdy som nemala ziadne problemy s cyklom, vzdy bol 27, prip. 28 dnovy. Tento mesiac sme zacali aj s folikulometriou, na 11 DC som mala dominantny folikul 19,5 mm. Dr. povedal, ze sa mame snazit asi na 14, 15 DC, co uz sa ale mne zdalo dost neskoro. Na 15 DC ma skontroloval a ze ovul. bola asi den predtym. Od 18 DC mam priserne bolesti prs, krizov a podbruska. Myslim, ze ide o PMS, co mavam kazdy mesiac (okrem krizov), ale nie takto skoro. Tiez som na ten 11 DC citila vajecniky, ale nemala som tento mesiac priesvitny hlien, co ja teda mavam. Mate aj vy s inofolicom vyraznejsie prejavy ovu a PMS?
@basulienka2 podla toho, ktory den cyklu si.. kludne to moze byt aj nejaky iny priznak 😉 😉

@mauerka Ahoj nie, ja som brala hormonalnu antikoncepciu a s tej som mala zle pecenove testy tak mi doktorka doporucila inofolik aby som ho vyskusala. Zatial zmeny nevnimam. Ale vybrala som len jednu krabicku.