Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Baby, aby som vám dodala nádej, tak pridávam moju skúsenosť 🙂 Inofolic som brala jedno balenie, z druhého balenia som stihla užiť len dva sáčky, a tehot. test bol pozitívny. Pila som jeden sáčok denne. Roky som sa predtým liečila na PCO a teraz som v 20týždni a čakáme dievčatko. Dúfam, že to dotiahnem do úspešného konca a vám všetkým držím päste.
@basulienka2 Ahoj 🙂 Áno, môžeš to mať z Inofolicu. Ja keď som prvý cyklus užívala Inofolic 2 sáčky denne, tak som tiež špinila. Tak ďalší cyklus som brala iba jeden sáčok denné (to som už nešpinila) a v tom cykle na začiatku mi dr. povedala, že jeden vaječník sa mi pekne upravil a že už nemá polycystický charakter. A tak teraz zas užívam 2x denne, nech sa upraví aj ten druhý 🙂 No tak som zvedavá, či zas bude špinenie. No, ale presne.... Môže to byť aj niečo iné - uhniezďovanie 😉
@dorotea2 aj som si myslela,ze to bude skor z inofolicu bo uz sa snazime dva roky a stale nic.....vcera to bolo kemn troska ruzove no dnes to je uz silnejsie a je tam aj troska krvi,mam aj strach aby to neblo nieco ine....dakujem ti ze si zareagovala bo nemam sa s kym o tom poroxpravat
@basulienka2 tiez sa snazime dva roky, som uz niekedy na nervy z toho, preto sa neustale pozorujem a tiez badam vsetky mozne priznaky. 😀 tak ale asi vsetky budu len z inofolicu 😠
@rory presne aj ja som taka no tento mesiac som si povedala kaslem na to a teraz prislo toto tak to sa neda nevsimnut si.ale verim aj ja inofolicu,ze nam pomoze
@basulienka2 aj ja verim, teda chcem verit, hoci nemam ani PCO, ani ziadne problemy s cyklom.. dufajme 😉
Rory ani ja nemam ziadny problem tak stake len dufam dr mi uz povedala,ze asi pojdeme uz do centra asist reprodukcie a to nechcem bojim sa toho
@basulienka2 ved to ani ja nechcem, ale to mi dr. este ani nenavrhoval. zatial budem chodit este na folikulometriu, manzel pojde na spermiogram a ak vsetko ok, potom laparka.. ale ja verim, ze sa nejako zadari, aby som uz ani na tu laparku nemusela ist 🙂
@rorymoj mm bol spg a mak troska pomslsie spsrmie ale uz 3mesiac uziva profertil a mne nenavrhla ani folikulometriu lenmi urobila hormonalny profil vyslo vse ok a hned navrhla centrum
@basulienka2 no uvidime, co bude. zatial toto berieme len kratko, kazdopadne drzim nam vsetkym palce 😉
Baby, máte niektorá skúsenosti s MACOU?
no mi už tak 4 roky určite, boli sme na umelom, to nevyšlo, tak sme chceli isť na ďalší pokus a hups otehotnela som prirodzene, no žial som aj v 7 týždni potratila a tomu su 2 roky tak teraz opäť skúšame. a vy?
@obicamte1 ja som skusala macu koli menstruacii a upravil sa mi cyklus presne na 28 dni, dokonca som dostala menzes presne v tom istom case pocas dna. Moja kamaratka mala v tom case uz dlhsiu dobu problem s otehotnenim, dokonca prekonali aj umele oplodnenia, ale vobec sa nedarilo. Tak som jej o tom povedala, ja teda neodporucam nijake lieky ani nic podobne, lebo vacsinou to clovek nezisti, ale v tomto pripade som si bola ista, lebo to nic ine nemohlo byt. Uzivala to ona aj jej muz, ale objednala si to z Ameriky, nejaku vysoko kvalitnu a bio a podobne.... a podarilo sa otehotniet prirodzenou cestou. To otehotnenie ale na 100% potvrdit nejde. To s mojim cyklom urcite, lebo som nikdy dovtedy nemala pravidelnu menstruaciu a to som mala vtedy 25 rokov. Ja som si to kupila normalne v cajovni, ten pomlety prasok a uzivala som caj. lyzicku denne.
@basulienka2 Ja tiež keď som začala špiniť, tak som sa zľakla že čo to je. Tak som aj tu ma MK pátrala a bolo tu viac báb, ktoré po Inofolicu špinili. Ja som to síce povedala aj doktorke, no tá mi povedala, že s neho to nebude, že Inofolic to nespôsobuje. No ale podľa mňa to aj tak bolo z neho. Lebo nikdy som podobné problémy nemala. Ale aspoň som vedela, že sa niečo deje, že telo reaguje 😉 Ale dúfala som, že to špinenie je preto, lebo sa tam "niekto" hniezdi 😅 Ale nie, snáď nabudúce 🙂 A inač aj my sa snažíme cca 2 roky. Ale až teraz pred necelými 3 mesiacmi aj s pomocou lekárky. A Inofolicu 🙂
@dorotea2 ahoj tiez si myslim,ze to je z inofolicu no neviem ale ci si namyslam alebo mi sibde len zacali boliet prsia na dotyk a taky tlak v podbrusku.nedavam tomu nadej tak pockam do ms a uvidi sa. Ato uz si tehu?
@basulienka2 joooj nie, tehu som ešte neni ☹ daj potom vedieť, že či MS došla alebo či nie 🙂
@ennynka ja som špinila prvý cyklus keď som užívala 2 sáčky denne a to od 16-23 DC a o cca týždeň som dostala. Ďalší cyklus som teda brala iba 1x denne a to bolo bez špinenia. Ale počas toho prvého cyklu sa mi jeden polycystický vaječník upravil, tak som si povedala, že tento cyklus budem užívať zase 2 sáčky denne. Že sa možno upraví aj ten druhý vaječník 🙂 Zatiaľ som len 11 DC, tak som zvedavá či aj teraz budem špiniť...
Prave som sa docitala ze aj moderatorka markizy Miriam Smahel Kalisova otehotnela vdaka Inofolicu,vraj ho brala 2x denne.viac tu: Viete čo sa skrýva za úspešným tehotenstvom Miriam Šmahel Kalisovej?
Výživový doplnok Inofolic. Ako nám povedala: „ Ja som sa k nemu dostala tento rok vo februári, keď už lekár nevedel, aké prenatálne vitamíny mi má odporučiť, lebo zo všetkého ma bolel žalúdok. A keďže patrím medzi ľudí, čo k tak dôležitým veciam, ako je materstvo, pristupujú zodpovedne, chcela som pred otehotnením doplniť telu vitamíny, ktoré moje telo potrebovalo. A tak mi lekár podal krabičku, že ak chcem, môžem vyskúšať. Je tam aj kyselina listová a tá je pre bábätko v tele maminky potrebná. Možno mi to žalúdok tak nezaťaží. Stal sa z toho taký môj každodenný rituál, zarábať si sladkú vodičku dva krát denne. Ešte to je aj zdravé a nebolo mi z neho zle. Takže verím, že som nášmu bábätku dala dobrý základ.“
čaute baby, toto som teraz našla na stránke zdravie : nozitol je látka vlastná telu, telo si ju tvorí samo. Sú však situácie, keď ho produkuje nedostatok, a práve to je prípad žien s polycystickými vaječníkmi. Užívanie inozitolu u nich naozaj zabraňuje neplodnosti.
Takže, či pomáha či nie, gynekologovia odporúčajú ho pre tie čo majú ako ja PCO brať spolu s kyselinou listovou 🙂
@dorotea2 jasne dam vediet a dnes som si prvy krst v zivote nahmatala krcok je tvrdy a uzavrety a som 24dc tak co myslis?test este nechcem robit pockam ci pfide ms
ahojte na čo je dobrý ten infolic?
ja bereim calibrum babyplan auž druhe balenie, som sice po kyret mesiac ale už sme sa aj snažili...

@rory som tyzden pred ms preto ma to zaskocilo.