icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ennynka
18. okt 2013

@dada281185 na tvorbu vajicok

dorotea2
18. okt 2013

@basulienka2 ako je to s kŕčkom maternice moc neviem, ja som to tiež skúšala, ale nevyznala som sa v tom. Ale ja by som určite počkala či príde MS. A až po očakávanom termíne by som si spravila test. Tak budem držať palce aby neprišla a aby boli na teste // 😉

dada281185
18. okt 2013

aha tak už chapemale jaberiem calibrum babypna pred otehotnenimn už druhe balenie, tak uvidim, lebo som minuel potratila ale otehotnela bez problemov, dufam,že po kyrete sa mi podari otehotniet normalne, bez problemov

nell77
18. okt 2013

Ahojte dievcata, mozem potvrdit, skusali sme pol roka, a nic,
pred tym spontanny potrat a znama mi dala vediet o INOFOLIC-u
a skutocne som do mesiaca otehotnela, neviem ci len tym ale mne pomohlo...
DOPORUCUJEM , zatial 8.tzyden,
pa, nelka 🙂 🙂 🙂

lula1982
18. okt 2013

Ahojte, pridavam sa k vam, snazilkam s Inofolicom. ja som uz absolvovala vsetky vysetrenia, vsetko ok, aktualne po laparke a zacinam s inofolicom. Drzim palce vsetkym

moschino1986
19. okt 2013

@dorotea2 Ahoj ja tiež špiním pred mrchou...ale zaujímalo by ma, že po "plodných" dní asi týždeň teraz mám žilnaté prsia...strašne mi to vidno. Až som sa zľakla čo to je?!Má to aj niekto iný??? Inofolic beriem, no už vlastne tento týždeň som ho dobrala. Takže som zvedavá či príde mrcha!!!

dorotea2
19. okt 2013

@moschino1986 Ahoj 🙂 Nie, žilnaté prsia som ja ešte nemala. Ale vždy skúmam, či ich nemám žilnaté (čo Ti poviem, už je zo mňa asi blázon 😀 ) Lebo som čítala, že je to jeden z príznakov. Takže držím palce, aby mrcha nedorazila 😉 Ja som momentálne vo fáze čakania, či ovulácia vôbec príde.... 😖

moschino1986
19. okt 2013

@dorotea2 Ako mysliš, z príznakov??? ovulky??lebo ovulku mám potom 2týždne:D jeden týždeň mi ukazuje na testoch a druhý týždeň na to na prsiach.

gabika827910
19. okt 2013

Ahote aj ja sa k vám pridávam,snazilkam,tiez zacinam uzivat inofolic

gabika827910
19. okt 2013

@moschino1986 ahoj ten inofolic sa neuziva cely mesiac,ma tam byt nejaka prestavka,ci pit ho bez prestavky?

suzanne2103
19. okt 2013

@gabika827910 ma sa to pit bez prestavky vkuse az do otehotnenia 2 sacky denne 🙂

dorotea2
19. okt 2013

@moschino1986 nie príznakov ovulácie, ale príznakov tehu. No ale to som iba čítala, nemám s tým skúsenosť... Takže nechcem Ťa zavádzať 🙂

dorotea2
19. okt 2013

@gabika827910 Ahoj 🙂 Ako dlho sa zatiaľ snažíte? A aj ty máš PCO? Áno, Inofolic sa má užívať bez prestávky 🙂 A držím palce nech Ti pomôže čím skôr. Ja ho užívam 3 mesiace a pomohol mi - jeden vaječník už nemá charakter PCO. Zatiaľ mi pomohol aspoň takto a dúfam, že čoskoro aj "ináč" 🙂

gabika827910
19. okt 2013

@dorotea2 Ahoj podla dr.nemam ziadny problem,teraz po menstruacii idem na nejake vysetrenia,doporucila mi zatial inofolic a este zvlast kyselinu listovu tak to idem skusit a este pijem alchemilkovy caj.Uzivas este nico okrem inofolicu?

dorotea2
19. okt 2013

@gabika827910 Fakt ešte zvlášť kyselinu listovú? A Inofolic máš užívať jeden či dva sáčiky denne? Ja som okrem Inofolicu nič iné neužívala a preto viem, že k náprave jedného vaječníku mi dopomohol on a to hneď prvý mesiac užívania 🙂 A teraz na dva cykly mi doktorka dala Lutenyl od 16-25 DC. Tak som zvedavá.

gabika827910
19. okt 2013

@dorotea2 Super,ze hned prvy mesiac je vidiet nejaky pozitivny vysledok,ze to pomaha 🙂 Dufam,ze coskoro uvidime aj tie pozitivne vysledky tam kde si ich prajeme vidiet 🙂 ten inofolic mi kazala uzivat 2 sacky denne a este tu kyselinu listovu tiez 2 x denne,ze ta mi neuskodi,ani mne sa o nejako nezdalo ale budis,idem tam za 10 dni tak sa radsej este opytam.A ten Lutenyl je naco?

sanny228
19. okt 2013

takže baby prvý mesiac s inofolicom neúspečný mrcha došla vcera ☹ takže kupená aj nová krabička s novým dávkovaním podla dr. vraj mám ho brať 2x denne...k tomu od zajtra aj clostilbegyt...tak hádam tento mesiac už bude náš 🙂

moschino1986
20. okt 2013

@gabika827910 Ahoj ja som ho pila celý mesiac...teraz som si nekupila tak ho neberiem...

moschino1986
20. okt 2013

@dorotea2 hmmm..lenže už minulý mesiac som mala také žilnaté prsia a nič...test som si síce nerobila....tento týždeň ma pichá v brušku a vaječníky cítim...hmm neviem. Akurát v Báječnej žene bol článok o pichaní v brušku a nebolo to vôbec nič dobré:( dúfam, že to nemám.. uvidíme tento mesiac mám kupený tehu test, ale počkám či príde mrcha a potom si urobím test.

dorotea2
20. okt 2013

@gabika827910 Aj ja dúfam, že čoskoro uvidíme výsledky Inofolicu tam, kde si ich prajeme vidieť najviac 🙂 Lutenyl mi dala na to, že keď sa podarí otehotnieť, že on pomáha uhniezdeniu. Moja doktorka je optimistka 😀

slavomira6
20. okt 2013

Ahojte prosim o radu !!!! Uzivam inofolic Asi 2 balik a akuratne som dostala prvu menstruaciu a to 22 den , normalne mavam 24, 25, 26. Myslite si ze je to stoho Ze uzivam Inofolic.???? Prosim surne o odpoved.je to normalne ??? Nemam doktora na SR zijem v zahranici a zajtra mam ist na sono bo my nasiel nejake cysty....dakujem za vsetky odpovede 😉

klaudia84
20. okt 2013

kedy treba zacat brat infolic?.teraz niekedy by som mala dostat menzes.

ada83
20. okt 2013

@klaudia84 ahoj citala som ze hnet ako pride meprcha je to najlepsie mne vcera prisla a zacala som brat 😉

bordulka
20. okt 2013

@slavomira6 ahoj, vôbec sa nemusíš báť, to znamená, že si mala ovuláciu skôr a inofolic dopomohol k rýchlejšiemu rastu vajíčka 🙂 takže žiaden stres 😉

bordulka
20. okt 2013

@klaudia84 ahoj, je jedno, kedy začneš, vôbec nemusíš čakať na mrchu... ja som ho začala užívať 12dc a ovu som mala na 17dc, čo som obvykle mávala 21dc, takže účinok mal okamžitý 🙂

bordulka
20. okt 2013

Ahojte baby, chcem sa aj ja pridať medzi vás, ktoré ste začali s Inofolicom... mám PCO, mrchu som nemala dovtedy, kým som neužívala lieky.. po zmene doktora a následnej liečby sa stalo niečo, o čom som mohla iba snívať... začala som ovulovať a moje cykly sú cca 30 dňové 🙂 myslím si, že veľkú rolu v tom zahral Euthyrox na štítnu žľazu, alebo laparka (2012). Síce ovu bola neskôr, vždy okolo 21dc, nevadilo mi to... na poslednej prehliadke mi dr hovorila o Inofolicu,tak som si ho hneď aj kupila a nasadila... a ten istý cyklus mi prišla ovu o 4 dni skôr, najprv som neverila, že by tak rýchlo Inofolic zaúčinkoval, ale keď ovu prišla tak isto aj ďalší cyklus, tak verím,že Inofolic robí zázraky 🙂 najbližšie ma čaká laparka, verím, že to už bude posledný krok k môjmu vytúženému cieľu - mať bábatko... po šiestich rokoch by sa už veru patrilo 🙂 všetkým nám držím palce 😎

slavomira6
20. okt 2013

@bordulka Ahoj. Dakujem a je pravda mala som ovulaciu skor. 5.10. Som bola na sone a dr mi to povedal ,ale nevedel preco. 6.10. Som zacala s inf. Zajtra by som mala ist na sono zase tak uvidime .... No my sa snazime uz vyse roka a nic uz som stoho zufala....6rokov Fuhaaa mne sa to az zle cita.... Bo viem Co je to, to cakanie, dufanie ze uz konecne nepride mrcha....atd drziiiiiim palceky!!!!!! 🙂

bordulka
20. okt 2013

@slavomira6 tie prvé roky som to veru moc prezivala, ale teraz uz som "nad vecou" 🙂 ale urcite to neprajem nikomu... zajtra ta cakaju urcite same dobre spravicky, urcite sa potom pochval 🙂 inak merias aj bt?

chorucka
Odpoveď bola odstránená
obicamte1
21. okt 2013

@chorucka ahoj, ja by som mala záujem....ak to este máš