Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@moschino1986 Ano ano aj ja som mala zilky len vecer... alebo som ich registrovala len vecer po kupani 🙂
@jana_il Ako doplnok vyzivy staci 1x denne, ako 'liek' 2x denne 🙂
@jana_il presne tak, ja som nemala žiaden problém ale na tom fore mi napísali že mám 2xdenne užívať, lenže to bolo na mňa dosť veľa, cítila som sa veľmi unavená, vyšťavená, stále sa mi chcelo spať tak som znížila na 1xdenne a bolo to v pohode...musíš sama na sebe skusiť čo ti vyhovuje
@elje ale kedy si ich začala mať???tie žilky?
ahojte baby, berieim inofolic uz 2 mesiac 2 sacky denne tak uvidime ci sa vydari...prvy mesiac mi skratil cyklus na 37 dni, tak dufam,ze teraz mi ho tiez nejak skrati...zatial som 15 DC, ale ovu este stale nebola...volala som gynekologicke ci mi mozu spravit folikulometriu a sestricka sa ma pyta, a to je co? 🙂 takze neviem teraz co mam robit🙂 inak ako ste na tom vy ostatne? 🙂
@ceresnicka1990 Ahoj mne sa tiež skrátil cyklus čo je u mna plus....na folik..som nebola, ale ako som zažila svojho gynekologa, ...a myslím, že to hovorí každej no nebola som spokojna..povedal,že mám pco...ale nič...a pýtam sa ho čo dalej...a on prídite o polroka ak neotehotniete budeme to riešiť...aj ked som mu povedala, že už mi to hovoril a ešte zmeniť životný štýl mám-teda menej stresu, schudnúť a nebrať si tak toho veľa na seba...no tak čo ti poviem??nasadila som si sama inofolic od kamarátky a myslím,že je to ok..aj ked tak rozmyslam bývam unavená...
@moschino1986 ja niekedy tym gynekologom nerozumiem...
@ceresnicka1990 tak tak...ale myslím,že ak do toho polroka neotehniem s inofolicom, tak aj gynčiaka mením.
@moschino1986 ja som gynek. vymenila asi pred 4 mesiacmi, bo tamta miesto pomoci mi len uskodila...moj nazor....a uvidime co dalej, ja inofolicu davam nadej 🙂 este chcem ist na folikulometriu a na laparku potom a uvidime 🙂
@ceresnicka1990 my to zase skúšame bez týchto vecí...síce určitý čas prešiel...ale ja stále verím, že to pôjde aj bez tých vyšetrení a zákrokov....takže tak...verím,že sa to konečne podarí...beriem inofolic...musím si ho dať, ešte od rána som ho nemala....
ahojte žienky, ostali mi nejaké krabičky inofolicu. Ak máte niektorá záujem predám. IP
Aha, no ja ho beriem momentalne 15 den a som 13 DC. Dnes ma zacal pichat pravy vajecnik, kedze som po laparke tak rozmyslam, ze asi pomohol a trosku to tam vo vnutri rozhybal. Ja zatial nespinim, a dufam ze ani nebudem.
baby, dr mi vravel, ze 2 z 10 jeho pacientiek sa po liecbe inofolicom urobili cysty na maternicii...zda sa mi to vela, tak zvazujem...ma niektora tuto skusenost?
aaa, izonitol, ucinna latka z inofolicu na iherb.com za takuto cenu, e to na 370 pouziti, postovne 4 dolare
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Inositol-P...
k tomu zadara vitamin D
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-D...
spolu ma to vyslo 8 e, dodacia doba max 2 tyzdne
ja ho beriem asi 5dni dokopy, tak dufam...doktor mi picchol vyvolavacku, a hned ako prisla ms tak som to zacala brat a uvidime ci pride o mesiac ms sama🙂
Baby ja zajtra doberiem 3bal.myslim.
Mrcha mala prist v Utorok zatial nic.Posledne 2cykly som mala 28dnove,co som nezvykla mat.tajne dufam,ze sa podarilo.Som zvedava.Pichanie v brusku som mala,svrbia ma prsia a aj bolia obcas.
ahojte ja som brala inofolic viac ako 4 mesiace a bohuzial nic kazdy mesiac som sa citila inak a tesila som sa ze to bude urcite tehotenstvom az do dna kym mi neprisla menstruacia takze neviem niekde som citala ze to mas brat az 6 mesiacov ale mne doktor povedal ze len tri
ahojte, aj ja som začala brať Inofolic v nádeji, že mi skráti cyklus. Že možno otehotniem bez clostylu a iný liekov. Beriem ho 5 mesiac a nestalo sa vôbec nič, mrcha dorazila raz a to mám pocit, že hlavne vďaka alchemilke (inak mávam úplne katastrofálne a nepredvídateľné cykly) takže pekne pôjdem opäť vyskúšať umelé hormóny.
Ja zatial som mrchu nedostala no ak sa to podarilo budeme najstastnejsi
@hrmiona Ahoj a máš pco?
Baby stalo sa vám pri bratí inofolicu, že ste nedostali mrchu?alebo chodí vam pri užívaní presne mrcha??
@moschino1986 doky mi robil hormonálny profil, nechápem moc tie doktorské výrazy, ale v tom zmysle sa vyjadril, že je to na úrovni PCO, ale že to nie je také zlé a že čo by odporúčil je stymulácia clostylom alebo potom vyskúšať insemináciu, on mi odporúči aj Inofolic. My to máme v rodine, ale žiadna žena nemala problém otehotnieť. Babka mala 9 detí, mama 5 a sestra otehotnela tiež dosť rýchlo to len ja sa s tým borím už 1 a pol roka. 😠
@hrmiona hm...lebo mne povedal,že mám, ale ja som si nasadila sama inofolic....len teraz tento mesiac zatial neprišla mrcha....ja som mu tiež nerozumela čo ako...tváril sa dôležito, ale aj tak žiadna pomoc z jeho strany a sám vie, že chceme baby a odbije ma vetou, prídite za 6mes.ak sa vám nič nepodarí...ale tuto frázu už používa a hovorí každej...
huncut ahoj. Zacinam uz 4 balenie takze uvidim ako to bude tento mesiac.. Mala som kratke cyklusy a teraz 40 dni... Zda sa mi to strasne vela ale mozno to tak je na zaciatku.. Urcite neprestanem brat lebo budem furt dufat ze ten liek pomaha... Ty beries inofolic???

@niki85 no niektorým ženám inofolic cyklus upraví hned iným neskor, prejavuje sa to bud predlžením cyklu a posunutím ovu alebo práve naopa že cyklsu skráti, ak máš otázky napíš tu http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna