icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

moschino1986
10. nov 2013

@jana954 Ahoj, no mne duphaston vobec nepomohol....

obicamte1
10. nov 2013

@jana954 ahoj ja by som mala zaujem.....za kolko predavas?

huncut
10. nov 2013

@jana954 ahojky a za koľko predávaš inofolic?

jana954
11. nov 2013

@moschino1986 no uvidím čo to urobí somnou, mám 20 tabletiet vybrať a potom na sono.... čo sa vlastne deje.... ☹

lienka3031
11. nov 2013

@jana954 Ahoj Jani, tak to sme dve..brala som ho od januara a az do nedavna krasne cykly..a zrazu rozhadzane..tak uz len doberam posledne sacky a potom uvidim co bude..drzim palce nech Ti ten duphaston pomoze🙂 ako dlho sa snazite?

jana954
11. nov 2013

@lienka3031 ahoj tak to nie som sama, no my sa snažíme už dávno ale tak oficiálne sme to začali riešiť asi 1,5r dozadu. No nás už čaká len to rozhodnutie zavolať do Heliosu v MT a objednať sa na konzultáciu a uvidíme či vôbec môžeme mať bábo..... ☹

lienka3031
11. nov 2013

@jana954 Jani a mas aj spraveny HP a manzel spg? alebo Vas to len caka? zdielam s Tebou tieto pocity:(..ale musime verit!🙂

petulla28
11. nov 2013

ahojte, co sa tyka inofolicu, tiez som mala dva cykly relativne ukazkove, hned po vysadení HAK a tretí bude pravdepodobne 35 dňový, tzn. 5 dňové oneskorenie. Ale ci je to inofolicom neviem, lebo pijem aj alchemylku a pila som ju bez prestavky tri krát denne. az potom som sa volakde docitala, vraj sa má pit len do ovulacie...mozno aj to sposobilo oneskorenie, neviem......ale my sa zaciname snazit az od januara, beriem ho preventivne na upravu cyklu......no zacinam pochybovat, ci to bol dobry napad.......

jana954
11. nov 2013

@lienka3031 máme spravené vyšetrenia, ale hlavne manžel nemal dobré výsledky, tak chceme ešte skúsiť MT a čo nám tam povedia....

lienka3031
11. nov 2013

@jana954 tak Vam drzim palce! ani moj manzel nemal idealne vysledky spg, ale uz baby otehotneli aj s horsim spg:(..tak nam nezostava nic ine len verit..a ked nic, tak asi po novom roku centrum..

jana954
11. nov 2013

@lienka3031 ďakujeme.... a držíme Vám palce...... nech Vám to vyjde 🙂

lula1982
11. nov 2013

Baby stava sa aj Vam pri Inofolicu, ze cca tyzden pred prichodom ms ste boli nafuknute ako balony. Ja som 22dc a mam 30dnove cykly. Citim sa akoby som zjedla balon a pritom skoro nic nejem a mierne ma boli podbrusko. Som z toho zufala...

scare54
11. nov 2013

ahojte, podelim sa s vami o moju skusenost s inofolicom. mám PCO na oboch vaječníkoch, bola som na IUI stimulovaná s clostibegytom, žiaľ neúspešne a ešte sa mi vytvorila aj cysta. tak som sa rozhodla, že začnem brať inofolic. Za 1,5 mesiaca užívania, vidím sa sebe zmeny - upravila sa mi pleť, ms prišla bez hormónov a tabletiek, dnes som bola na ultrazvuku a cysta sa stratila, pijem popri tom aj alchemilku. takže niečo na tom bude, od ďalšieho cyklu pôjdeme na druhé IUI, ale nie s clostilbegytom. tak uvidíme, ako to dopadne. Tento cyklus to bude pre istotu s duphastonom, aby ms prišla na istotu.
Takže v skratke, neľutujem, že som začala s inofolicom. 🙂

ennynka
11. nov 2013

@scare54 beries 1 alebo 2 denne?

ennynka
11. nov 2013

@lula1982 mne sa to nestava 😕 no ja beriem iba 1denne

scare54
11. nov 2013

@ennynka ja beriem 2x denne, od začiatku...

misicka2207
11. nov 2013

babullky potrebujem poradit dnes mi Dr povedala ze mam tiez slabsie vajecniky a ze len bratie kyseliny listovej obycajnej mi nepomoze ze mam zacat uzovat femibion 800 alebo nosifol ale ze ten nosifol je kopia inofolicu ci co som citala chcela by som to brat naraz jedno rano jedno vecer a popritom alchemylku ... co si o tom myslite :D :D

deinad
11. nov 2013

@misicka2207 Ahoj, na kvalitu vajicok je dobra materska kasicka, zase na delenie buniek vitamin D3 🙂, ja uzivam inofolic, je to balene po 20 sackoch a rozpusta sa to vo vode - obsahuje to kyselinu listovu, takze bud to alebo femibion, obe naraz nie je treba 🙂. Aby to malo nejaky vyznam, treba to uzivat aspon 3 mesiace.

misicka2207
11. nov 2013

@deinad a materska kasicka v akej forme :D :D ten inofolic je podobny ako ten nosifol ale v nosifole je viac vitaminov a zloziek

deinad
11. nov 2013

@misicka2207 u nas sa nosifol nepredava 🙂, ale snad z CR by sa to dalo...a materska kasicka normalne v tabletkach, ak mas ale tu pravu prirodnu od vcelara, je urcite lepsia 🙂

misicka2207
11. nov 2013

@deinad to uz som si zistila je o nejake 3 € drahsi ako inofolic ale obsahuje viac zloziek ... tak uz neviem co by som skusila ja som bola dnes taka sklamana ked mi to povedala

deinad
11. nov 2013

@misicka2207 netrap sa, nezufaj, da sa to napravit, ked vies ako 🙂, vyber toho spravneho lieku musis ale spravit sama. My zeny sme silne, zvladneme toho vela 😉 drzim palce.

misicka2207
11. nov 2013

@deinad vidim ze aj vy sa snazite ja som mala dr a nikdy mi toto nepovedala az tento rok sla do dochodku a mam novu a ta to zacala riesit mali sme dlhu konzultaciu no uvidim mne tie peniaze zato stoja

mary_r
11. nov 2013

Ahojte kocky, dnes som zakupila Nosifol riadne v lekarni v KE. Skuste pozriet odkaz, kde vsade sa da kupit:
http://www.axonia.cz/sk/produkty/d/nosifol-vrecka

moschino1986
11. nov 2013

@jana954 no kupila som si test neg.:( takže nič

junovciatko
11. nov 2013

ak by ste nieto mali zaujem, tak mam na predaj tri balenia Nosifolu...mam aj inzerat

jana954
12. nov 2013

@moschino1986 to ma mrzí, ale netreba sa vzdávať...... hlavu hore a hlavne pozitívne myslieť..... 🙂

lula1982
12. nov 2013

@ennynka no ja beriem 2 sacky. Som po laparke tak dr naordinovala 2 sacky. Asi sa s tym budem musiet zmierit a cakat do ms ci pride alebo nie 🙂. Najhorsie je zapinanie nohavic 🙂

michellevendero
12. nov 2013

Dievčatá hlásim, že od 1 dc inofolic ráno večer a k tomu od 1 dc 100 % červený grep a bobula kyseliny listovej a dnes 11 dc ultrazvuk v centre iscare Martin a sliznica má krásnych 9 mm a fóliky v pravom majú 13 mm a 17 mm a v ľavom až 20 mm takže dnes o 21-22 h pichnúť ovitrelle a štvrtok 13 dc o 8:30 h drahý plavcov odovzdá aj prídem na radu o 10:15 h na tretie a zároveň posledné iui

obicamte1
12. nov 2013

@michellevendero ahoj, prosím Ťa ten červený grep je dobrý na čo?