Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@ceresnicka1990 ďakujem...... už len sa tam objednať a ísť.... ale nejako sa nevieme odhodlať.....
@inaasahan ak chces mozes napisat svoj pribeh aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/
ahojte nemate niekto zaujem o 14 sackov inofolicu zostal mi a uz ho nepotrebujem cena aj s postou obycajne je 7 eur ak chcete tak mi napiste do IP dakujem
Ahojte baby. Tak prvy mesiac s Inofolicom, dnes na 28dc prislo nieco ale ms to nieje. Moze to byt oneskorene uhniezdovanie? Zvycajne mavam 30dc.
simca2007 Ahoj.ohladne Inofolicu pis do tejto temy.tam kde si pisala sa pise iba ak si vdaka nemu uz otehotnela.tu je o nom diskusia...
ahojte, ja som brala Inofolic 3 mesiace ale len 1 sacok denne. Efekt to nemlo ziaden, asi treba 2 sacky...
ahojte, aj mne ostalo 14 sáčkov z Inofolicu...ak by Ste mali záujem cena s poštou 7e..v prípade záujmu .kontakt cez IP, dakujem 🙂
@bianka0111 a teda pomohlo...a brala si ho dáko speci?lebo ja 2x denne sice aj kavu som normálne pila...a najskor kávu a potom inofolic o hodinu....zatial nič nepomohol...
@moschino1986 ak mám byt uprimná, nemyslím, že mi pomohol inofolic, pretože sme zistili, že nemám ovuláciu a bez liekov od lekára mi sama nenabehne, a hned po prvej dávke som otehotnela...Čo sa týka kávy tej som sa nevzdala vobec, 3 kávy som pila aj počas užívania inofolicu.
@bianka0111 a čo si brala?
@bianka0111 pri inofolicu som zistila,že niečo nastalo nejaké zmeny ale tak zase už mi to prišlo finančne dosť
@moschino1986 no ja ked som brala inofolic, trochu sa mi zvýraznilo akne, čo som čítala, že pri užívaní, može najprv nabehnut, a potom pomaly ustupuje, či niečo v tele to istovne robí...brala som clostyl+pregnyl+duphaston...ale vlastne injekciu mi ani nedal, lebo mi pekne narastli folikuly, a len mi povedal, že cez víkend máme ist na to, lebo podla velkosti prasknu aj samé...a podarilo sa 🙂
@bianka0111 pekne...no ja som brala duphaston, ale nič...no čo už a načo je ten grepový dzus?
@bianka0111 ale nemala som akné veľmi skôr chut jesť...hmm...no uvidím čo tento cyklus ako príde.
@moschino1986 ja som najprv musela dosiahnut, aby mi vlastne folikuly vobec narastli do správnej velkosti, a už potom to išlo samo 🙂 len teraz rozmýšlam, lebo duphaston mi vymenil za ...no neviem, nenapadne ma ten názov...takže duphaston som ani nezačala..juuj ako sa volá ten liek, nenapadne ma to 😠
@moschino1986 aaa už som to našla 🙂 , čiže som brala miesto Duphastonu Utrogestan-brala som ho prvé tri mesiace...
ja beriem inofolic teraz druy mesiac...prvy som mala len od cca 10DC (vtedy som zacala...a brala som ho len do IUI - cize do 20DC) a mala som jeden krasny velky folik 18mm na 18DC...pre mna s PCO krasa.
Teraz zase bez liekov a bez vsetkeho len s inofolicom som mala na 16dc - folik 20-21mm, a na druhej strane 18mm a 16mm 🙂
Cize ja nedam dopustit. Na mna funguje...
Avsak my mame problem u mm...cize... len ak by motyka vystrelila :(
kolkokrat si vravim,ze preco sa to este nepodarilo,ved sme uz kadeco skusili.aj som kadeco papala.Inofolic som brala ako zachranu.Rada by som sa aj ja uz pochvalila,ze cakame...stale nic.
myslite,ze by som mala inofolic este brat,niektore beru dlhsi cas?ja som ho vysadila,lebo som mala na prsiach modre zilky
@moschino1986 a ako dlho si ho brala?no ak ho mas doma tak si ho nasad podla mna.a tie zilky to co znamena?to je ako nieco zle ze si to kvoli tomu prestala brat?
@ennynka 2mes.som brala..bala som sa tak som sa zlakla.Niekde som citala ze je to nejaka hormon.porucha...doktorke som volala a ze ak mam pocit,ze je to z toho tak vysadit

Baby ahojte, ja uz vdaka inofolicku pomaly koncim prvy trimester 😎 drzim vam hrozne moc palceky, aby sa aj vam vsetkym coskoro podarilo a samozrejme posielam tehotenske virusiky 🙂