icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ennynka
19. nov 2013

@julka82 aha.a co si potratila teda?to mi je luto...ako dlho ste sa snazili?

julka82
19. nov 2013

@ennynka tehu som ostala po 10 mesiacoch snaženia. Pol roka som brala duphaston a potom 3 mesiace inofolic. Nakoniec som vysadila všetko a ostala tehu. Plodík sa však nevyvíjal a v 11 tt som spontánne potratila. Akurát mám prvý cyklus po potrate. Snažilkovať môžeme opäť. Ale už nebudem nič brať. Tak max. alchemilku a uvidíme čo bude 🙂

ennynka
19. nov 2013

@julka82 a za ten Inofolic ti co povedala doktorka ked ti vravela ze uz nemas brat?ze je to zle alebo co?

julka82
19. nov 2013

@ennynka keď som prišla, že som tehu a to keď som všetko vysadila tak mi povedala. škoda že ste to neurobili skôr. No a teraz po potrate len nejaké vitamíny odporúča, inofolic nie. Ona ho odporúča snažilkám, ale ak pôsobí ako na mňa tak to vhodné nie je.

ennynka
19. nov 2013

@julka82 a iba tie zilky ti sposoboval ci aj daco ine este?

julka82
19. nov 2013

@ennynka myslím, že len to špinenie, ktoré bolo z mesiaca na mesiac horšie pred ms a tie žilky po nohách.

ennynka
19. nov 2013

@julka82 a spinenie iba pred MS ci aj inokedy v cykle?

julka82
19. nov 2013

@ennynka pozri môj album s grafmi, je to tam vyznačené. 1., 2. a 3. graf. Myslím, že počas druhého cyklu, som mala 2 dni aj v priebehu.

sabinka1988
19. nov 2013

@fidela86 to som jej ja polozila tu otazku :DDD

fidela86
19. nov 2013
zuzka4444
19. nov 2013

@mima286 Ano, pomohlo, ale sucasne s inofolicom som uzivala pupalkovy olej, takze neviem, co zabralo viac, uz po dvoch tyzdnoch uzivania nabehla MS a pokracuje pravidelne (vypadok bol viac ako 3 mesiace). Pijem len rano nalacno 1 inofolic a 1 kavovu lyzicku pupalkoveho oleja.

mima286
19. nov 2013

@zuzka4444 ja som nemala ms ani nepamatam no začala som piť infolic 2x denne a každý večer popíjam alchemilkovy caj,aj teraz ho mam tu pri sebe 🙂
ja ked dostanem ms tak to bude ina oslava pretoze douzivala som duphaston a nic ☹ dal mi 2 injekcie naraz na vyvolanie a nic ☹ no kedze by sme chceli druhe tak bez ms to asi nepojde ☹

zuzka4444
19. nov 2013

@mima286 Mne poradili ten pupalkovy olej, ze ten dokaze obnovit MS aj u zien v prechode (co uz bude moj pripad) a zafungovalo to. Prvy tyzden som si davala skoro plnu polievkovu lyzicu, do trochu citronovej stavy (ten olej nema ziadnu chut, ale citron dobre stiahne pohariky, tak ani pachut neostane v ustach), potom som sa docitala, ze to mala byt cajova lyzicka. Tak davam tak pol napol polievkovej s citronovou stavou. Olej dostanes v kazdych bio-potravinach. Skus to, mal lepsie referencie na obnovenie MS, ako inofolic. Ten som pridala naviac pre stres, padanie vlasov, lamanie nechtov a pod - na to ma inofolic pomahat tiez.

zuzka4444
19. nov 2013

@mima286 Inofolic staci raz denne, pupalkovy olej dva krat - rano nalacno a vecer pred spanim.

mima286
19. nov 2013

@zuzka4444 ďakujem za radu 😉 skúsim ho ,keď ako sa vraví topiaci sa aj slamky chytá ,lebo už fakt neviem ako by som vyvolala tu ms

zuzka4444
19. nov 2013

@mima286 Ak zaberie, daj vediet 🙂

mima286
19. nov 2013

ok určite sa ozvem 🙂

simca2007
20. nov 2013

ahoj hej snazili sme sa ale vobec som nesledovala ci mam plodne alebo neplodne dni...nepovazovala som to za dolezite ale teraz po spontannom potrate....uz hej

simca2007
20. nov 2013

@lula1982 ahoj hej snazili sme sa ale vobec som nesledovala ci mam plodne alebo neplodne dni...nepovazovala som to za dolezite ale teraz po spontannom potrate....uz hej

simca2007
21. nov 2013

ahoj baby mate nieco nove? 🙂 😅

kvietok035
21. nov 2013

ja pridám skúsenosť: kamarátka sa začali s manželom snažiť o babatko, hned absolvovali vyšetrenia kde sa ukázalo že je všetko u nich ok, su zdravý , tak to nechali na náhodu, no nedarilo sa im dlho (skoro 2 roky)... ak jeden večer ked sme spolu sedeli na čaíjiku jej hovorím (lebo ja navštevujem stále modreho kona, ona vôbec vôbec!) že som sa dočítala že by jej mohol pomoct INOFOLIC. bola váhava no navela navela si ho teda kupila a bác!! po mesiaci užívania otehotnela 🙂

bambinkaa
21. nov 2013

@simca2007 ja tiez pijem inofolic a zatial teda nic, aj keby som velmi chcela

simca2007
21. nov 2013

@bambinkaa a kolko ho uz pijes?lebo ja som zacala iba tento tyzden....ale iba pred par dnami som vysadila antikoncepciu takze som skepticka a moc neverim ze sa to podari..... neviem bojim sa ze budem zas sklamana....

isabella22
21. nov 2013

@simca2007 aj ja pijem inofolic ale tak ja som bola rada ked mi tento mesiac prvy krat po styroch mesiacoch nabehla ovulka...

simca2007
21. nov 2013

@isabella22 tak si myslim ze aj ja budem tak.... ☹

isabella22
21. nov 2013

@simca2007 to je individualne....tiez som si myslela ze sup vysadim a otehotniem ....ale neni tak...teraz furt nahanam chlapa a uz zacina byt zo mna chory 🙂

simca2007
21. nov 2013

@isabella22 no ved ani moj chlap nie je stale doma....ale nechcem mat sex vtedy ked musime ako nejaka masina....to mi nejak moc nejde...ani si ten sex neuzijem ked viem ze ho musim mat prave vtedy... neviem nechcem to moc prehanat lebo viem ze psychika robi velmi vela....chcem aby to plynulo len tak...ak to vyjde tak budem stastna ak nie tak budeme skusat dalej.....kamoska chcela velmi otehotniet a nedarilo sa im rok velmi sa tomu venovali a zasla aj k liecitelovi a dal jej nejake kvapky a po miesiaci a pol ostala tehotna... 😉

bambinkaa
21. nov 2013

@simca2007 ja ked som vysadila hned to bolo 🙂 teraz druhe nejak neide :/ pijem to 2 mesiace

isabella22
21. nov 2013

@simca2007 presne tak ako hovoris ked sa nebude prave strojit tak to pride...vcera sme sa uz aj kvoli tomu s manzelom pohadlai ze som uz posadnuta ze babatko tam babatko sem...tka som povedala dost a milujeme sa preto lebo chceme 🙂

simca2007
21. nov 2013

@bambinkaa no vies ale mne sa netvori zensky hormon...a prave preto musim nieco uzivat aby som dostala menzes....a vysadila si HA? a vtedy to hned prislo ze si otehotnela?