Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@moschino1986 ahoj sa ho vobec neuzivala, som si ho kupila a chcela som pockat kym pride menzes a potom ho zacat uzivat, ale uz nebolo treba Uzivala som len femibion 800
Ahojte dievcata, poradte mi prosim, cyklus mam 26-28 dnovy, ms chodi pravidelne o den-dva skor a trva 3-4 dni. Předminulý mesiac sme sa snazili o babo, aj som mala priznaky, no ms dorazila v termine, ale trvala skoro 14 dni! Zacala som teda brat inofolic, aby ma dal do poriadku, tiež sme sa snazili, no a ms uz 5 dni meska. Dnes som si spravila test z DM-ky, ale bol negativny.. teraz neviem, ci mam ist k dr, alebo si kupit dalsi test.. je mozne, ze meska kvoli inofolicu, ma niekto taku skusenosti? Dakujem.
@emma_932 ahoj ja mám pri inofolicu dosť dlhé cykly. každým mesiacom dlhšie a dlhšie....30,32,34,37. Neviem, či je to inofolicom, nakoľko som si ho nasadila hneď po vysadení HAK. ale este sa nesnazime, takze nech to niekoho neodradza, že ho beriem dlho a bez vysledku🙂.Ovu mam kazdy mesiac....len stale neskorsie, neviem preco....Možno sa Ti len posunula ovulka a test bude nakoniec pozitivny🙂
@emma_932
@petulla28
@peggy1234 Ja zacinam akurat dnes 6.cyklus s Inofolicom...uplne prvy cyklus s nim mi posunul ovulku na pozdejsie a tym padom aj MS prisla neskor...no ostatne mesiace mi posunul ovulku na o par dni skor ako som mavala bez Inofolicu takze mavam MS 28-31 dni a predtym som mavala aj 33,34dnove cykly
@niki85 no presne hlavne vecer ma chyta vlci hlad...a cipsy, klobasky...snazim sa odolavat..Idu sivatky bojim sa ze priberiem. Za rok som pribrala 6 kil a citim sa dost na prd...Ja mam dostat 24.12 ale citim sa cely cas od poslednej mrchy tak divne..vlastne od prefuku...dnes su dva tyzdne co beriem inofolic..a strasne som unavena..manzel ma nespoznava ze vecer zaspavam..
Baby, na stránke Bejbyklubu na Facebooku rozdávajú vzorky Inofolicu zadarmo. Stačí dať like a zodpovedať jednu otázku. 😎 https://www.facebook.com/BejbyKlub?hc_location=...
@bibisko pozerala som sa a dá sa to vyzdvihnúť len u gynekológa- škoda 😉
je tu niekto, kto vdaka inofolicu schudol? absolutne neviem schudut, mam PCO a chytam sa uz poslednej slamky. ale....inofolic ma aj neg.ucinky, moc prekrvuje maternicu, vyskytuje sa mimomestruacne krvacanie a aj cysty ojedinele. takze preto zvazujem...
@bambulka814 ja ťa musím asi sklamať, ale ja som práve Inofolic vysadila preto, lebo som mala po ňom neskutočné chute a práve som aj pribrala.... Ale podľa mňa je to určite individuálne, takže skús a uvidíš... 😉 Ale ja musím povedať, že mne pri mojom poslednom tehotenstve pomohla maca v prášku. No faktom je, že má ozaj nechutnú chuť, ale brala som ju necelé dva mesiace 1lyžičku ráno a jednu večer a tak isto aj mm. A to mm mal pol roka pred tým zníženú pohyblivosť spermií. No ja som to brala ako zázrak, že som po 10 rokoch otehotnela...A teraz sa zase chystám na Macu....Bo chceli by sme súrodenca.... 🙂
@misula4660 no ja mam 3 deticky, takze toto neriesim, jedine to schudnutie. takze sa nepodarilo, skoda 😒
@bambulka814 hmm, veru nie, ja som mala strašné chute a to akonáhle som zjedla niečo mäsité, musela som si dať aspoň kúsok čokolády...No ale na druhú stranu, na teba to môže mať iný efekt...Ono je to fakt asi individuálne... 😉
Ahojte žienky, máte skúsenosť s užívaním duphastonu a zároveň aj inofolicu? duphaston mám na pravidelný cyklus ale už ho beriem 5 cyklus s priateľom si nedávame pozor a stále nič, tak som rozmýšlala, že od januára by som brala inofolic 1x denne, len neviem, či sa tieto dva lieky znesú, máte nejaké skúsenosti?
@bambulka814 ahoj, ja beriem inofolic 4. mesiac, a schudla som skoro 6 kg, ale urcite nie z inofolicu🙂 Je to skor upravou stravy a pohybom 🙂
@petulla28 aha, fiiha, super, gratulujem 🙂 ono, jasne, len inofolicom to nie je, ale ten by mal zlepsit inzulin.rezistenciu, pri pco castu a tym zlepsit metabolizmus.
@bambulka814 Ďakujem🙂 ťažko povedať, možné to je🙂 Držím palce🙂
Ahojte, berieim inofolic uz 4 mesiac...1 cyklus ovu na 27 dc (37dnovy cyklus) 2 cyklus ovu na 22 DC ( 33 dnovy cyklus) a teraz uz som 35 DC a ovu nikde, podbrusko boli, ale prsia nic...neviem ako si to mam vysvetlit... :( mala niektora z vas taky problem?
@ceresnicka1990 hmm ja som tak stale..pobolievajú ma vaječníky...tiež mi skrátil cyklus...no občas sice aj prsia bolia......hmmm
@moschino1986 ako mne to spravil prvy kra odkedy ho berieim a neviem co si mam o tom mysliet
@ceresnicka1990 no napisem ti,ze ani ja neviem..obcas si spravim test ale ani raz pozitivny.nerobila si si?myslim tehu.test..ovulacny mi vychadza..aj podla grafov mi dava,ze ovulujem;ale zatial nic...

Ahoj holky, tak už tady od září nakukuju a chodím si sem pro odvahu. S každým novým těhotenstvím moje naděje stoupá. V říjnu jsem začala brát Inofolic a poprvé v životě dostala MS po 20dnech!!! (dříve po 80, 70, 60 dnech nebo jen po Agolutinu)Byla jsem nadšená a řekla si, že to funguje a miminka se za přispění tohoto zázraku dočkáme. Mé zklamání je ale veliké, dnes už jsem 35.DC a MS nikde. Před týdnem jsem si byla jistá, že dorazí – všechny příznaky – bolest v bederní oblasti, chutě, akné, bolest v podbřišku a nic. Stalo se některé, že MS jeden cyklus dorazila a pak už zase ve starých kolejích – takže nic?
Díky moc, jsem celkem zoufalá, že zase nefunguje.