icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ceresnicka1990
22. dec 2013

@moschino1986 tak ja som tento mesiac neovulovala podla grafu, tesy som si tento mesiac nrobila ale po minule mesiace vychadzali normaln pozitivne

moschino1986
22. dec 2013

@ceresnicka1990 no ja si uz nerobievam testy
vzdy mi ukazovalo ze ovulujem a nic...tak si nerobim beriem inofolic a dufam a mam nadej,ze raz sa to podari.chceme babo velmi s priatelom sme sa dohodli ze v januari to riesime

bambinkaa
22. dec 2013

@sherny a kolkokrat Ti uz robili laparku? mne povedal pred 2 dnami doktor, ze asi endometrioza 😒

sherny
23. dec 2013

@bambinkaa laparku som mala iba raz..a tam mi zistili endimetriozu ☹

ceresnicka1990
23. dec 2013

@moschino1986 tak aj mi uz velmi chceme a som niekedy z toho dost smutna, al tak nic sa zatial neda robit :(

niki85
23. dec 2013

@manucao ahoj predstav si ze este som nedostala uz je to 2 dni.. ale nenormalne mna bola prsia uz par dni.. Asi zase to mam nejake cudne. Neska sa citim uplne zle. chripka na mna ide alebo ja neviem co to je.. uvidime este pockam mozno 2,3 dni a potom urobim test. Ako to byva urcite do vtedy dojde mrcha!

peggy1234
23. dec 2013

@ceresnicka1990 Ano, ano, stačí udělat těhotenský test a pokud je negativní, MS je druhý den tam.
Držím palce, až je pozitivní

peggy1234
23. dec 2013

@emma_932 Tak to jsme na tom úplně stejně. Já se z toho 3dny nemohla vzpamatovat, pořád jsem brečela. Teď jsem už ve stádiu, že si taky říkám - září - to by mohla být malá panenka 😉
Snad nám to výjde - je fajn vědět, že v tom nejsem sama 🙂

peggy1234
23. dec 2013

@niki85 Tak to bych řekla, že jsou jasné příznaky těhotenství - moc držím palce, ať je pod stromečkem krásný těhotenský test s //

virihe
24. dec 2013

ahojte, inofolic mozem len odporucit🙂 nedobrala som ani 5te balenie a vcera som si nasla // 🙂 brala som ho rano a vecer .. a davala som si pozor aby som nejake dve hodiny pred aj po nepila kavu alebo colu.. a to sme sa snazili pol roka.. co nie je dlho, ale ked nevies kedy to pride tak je to dost;) tak vam zelam vela stastia a kratku cestu k // pekne sviatky🙂))

niki85
25. dec 2013

@peggy1234 velmi pekne ti dakujem. Dnes je 4 den co mi meska mrcha. Okrem bolesti prs, Vcera mna este k temu strasne boleli vajecniky ale nenormalnie uz to bolo pre mna iste ze ide menzes a neska zase nic.. zajtra rano urcite urobim test.. 😝

peggy1234
25. dec 2013

@niki85 Tfuj, tfhuj, tfuj 🙂 hodně štěstí !!! Ať je to ten nejkrásnější opožděný vánoční dárek. 😉

manucao
25. dec 2013

@niki85 Ahojky..ja som dostala mrchu dokonca o den skor..cize uz 23.12 spom ju dostala..Takze tri dni po prefuku dorazila a doktor mi povedal ze dobre zep risla, lebo po prefuku sa nema snazit..pockaj teden cyklus ap otom skusat..takze asi aj dobre..takze tak...uz mi mrcha konci a tak sa tesim na ....pri stromceku..pekne sviatky prajem

jalucija
26. dec 2013

@virihe 2 hodky pred aj po by sa nemala pit kava?

maruska261
26. dec 2013

ma niektora z vas zaujem o infolic ?piste IP

jalucija
26. dec 2013

@niki85 niki aj mne meskal menzes, velke bolesti vajecnikov som mala az ma to prkvapovalo a nakoniec menzes prisiel na 36 den .(

necitala som vsetkych 300 stran diskusie, ale aj vas boli cele podbrusko akosi viac pocas brania inofolicu?

lenushka058
26. dec 2013

@virihe to ma zaujalo, že 2 hodiny pred aj po nepiť kávu ani colu, teda kofeín, to prečo? našla si to niekde v pokynoch? ja som začala brať inofolic len včera tak ma to zaujalo 🙂

niki85
26. dec 2013

@jalucija ahoj. Menzes meska uz 5 dni. Boli mna strasne podbrusko aj prsia. Ten test som robila neska rano tak uvidime.. lebo aj minule sem mala take bolesti ale test som nerobila..

niki85
26. dec 2013

@jalucija pozri na rorum duch na teste tam su moje testy 😉

niki85
26. dec 2013

@manucao ahoj pozri prosim na forum duch na teste - som tehotna. Pridala som tam moj test napis nazor ci myslis ze som tehu?

dorotea2
26. dec 2013

@niki85 ahoj. Kukala som tvoje testiky.... A gratulujem. To nie je duch, to je normalne viditeľná čiarka 😉 krásne, dufam ze bude este silniet. Ako dlho si užívala Inofolic? Mala si aj PCO alebo prečo sa nedarilo?

moschino1986
26. dec 2013

@dorotea2 aj ja si myslim;ze to nie je duch..ja mam tiez diag.pco tak dufam,ze budem mat zachvilku //ciarky.drzim palce niky.

niki85
26. dec 2013

@dorotea2 ano mam PCO, a inofolic beriem uz 4 cyklus. Zajtra zopakujem test lebo neverim temu ze tam su // ciarky..

moschino1986
26. dec 2013

@niki85 parada..ja som 2ciarky videla len na ovu teste..ale este sa mi nepodarilo na tehu.teste.tiez ma bolia prsia aspon zvyknu a aj vajeciky a mam ich tak cilive ze ked si dam napr.vino tak citim ako zabolia ale nemavam bolesti pred mrchou..ale hocikedy..aj na zimu mam citlive vajeciky..raz lavy raz pravy vajecnik boli..

moschino1986
26. dec 2013

@niki85 priatel alebo manzel uz vie??

niki85
26. dec 2013

@moschino1986 neverim aj tak 🙂 rano sem mu volala lebo je v praci ale opisala sem to presne ako vam tady ze ja tu druhu ciarku slabo vidim a nezda sa mi to.. teraz vsetke pisete ze to bude tehot. a ja nemozem uverit.. ☹

dorotea2
26. dec 2013

@niki85 zopakuj si, aj ked ta druha čiarka podľa mna hovorí jasnou rečou "si tehotnaaa" 😉 ja presne ako @moschino1986 som dve čiarky videla len na ovu teste 😀 a teda raz falošného ducha na pepino teste. Ale to som vedela, ze to je blbosť... Joooj, tak to je pozitívne. Ten Inofolic je fakt dobrý. Mne síce zatiaľ k tehu nepomohol, ale upravil mi vajecniky, uz vraj nie su polycysticke. Tak dufam, ze aj ja si čoskoro nájdem take krásne // ako ty 😉

ennynka
26. dec 2013

@niki85 ako dlho ste sa snazili?

niki85
26. dec 2013

@dorotea2 neboj nic je uz tady strasne vela zen co inofolic pomohol. Zajtra urcite sa ozvem ako dopadol dalsi testik. Dakujem ti velmi pekne.

niki85
26. dec 2013

@ennynka 2,5 roka. a inofolic beriem 4 cyklus, mam PCO.