Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@niki85 Niki! Mám velkou radost!!! Jsi 100%těhotná, taky jsem měla takového ,,ducha"a málému už budou 4roky 🙂 😉
To je super!!!Moc, moc gratuluju - jak jsem včera psala - nejhezčí opožděný vánoční dárek 🙂
Já včera načala 4krabičku Infolicu, tak chci věřit, že už tento měsíc to vyjde. Bralas jeden nebo 2denně. A pila třeba ještě kontryhel nebo něco?
Užívej si to - začátek se vždycky vleče, ale od 3.měsíce to utíká jako voda.
Přeju krásné a hlavně pohodové těhotenství.
@peggy1234 teraz len posledni mesiac pila som po 2 sacky. Prve 3 cykluse po 1. Tak isto aj alchemilkovy caik pila som len posledni cyklus skorej ne. Inak nic ine. Dakujem ti velmi pekne. zajtra urobim este raz test a urcite dam vediet. A dufam ze ten duch aj u mna ma mozno nejake 2 tyzdne hi hi 😀
@lenushka058 je to tam dole , ale asi je to skor myslene, ze zapit to s tym nemozes, ale ja som radsej cca 2 hodky pred aj po...
@niki85 Já jsem se až teď dívala do kalendáře a zjistila jsem, že Inofolic užívám od 26.října (takže dnes přesně 2měsíce), tak jsem se celkem uklidnila, že to není ještě až tak dlouho. Ještě počkám. Já vidím velkou změnu. Dřív jsem měla MS po 80, 70dnech nebo jen po Agolutinu. A teď první měsíc po 20dnech, teď po 37dnech. Tak snad bude i ovulace a následné //, musím být trpělivá, ale našla jsem Infolic až po 2letech snažení, tak mi to příjde nekonečné.
Zítra ráno, ať je čárka pořádně zesílená!!!
@ennynka
@dorotea2
@moschino1986
@manucao Vysledok s neska:
Niky, to je náááááááádhera!!! Slavíš? Pozor - jen bez alkoholu 😉 🙂
@niki85 fakt myslis, ze mi inofolic pomoze?...Prajem ti to...viem, ze nams este dietatko a prajem vsetkym snazilkam kt. este nemali pod srdcom dietatko...Jeto velmi nespravodlive..ze su zeny kt. maju 3-4 deti a este stale je im malo a ostanu tehotne..a takeco nemaju ziadne sa im nedari...Smutne...Ja som si vcera kupila tretie balenieinofolicu..2.1 bude mesiac co ho beriem..ide mi ho vela, lebo pijem po 2 sacky na den...Tak snad..Vonku jetak krasne. Manzel sa vonku hraje s dcerou a so psikom a poobede ideme na prechadzaku do lesa..Navarene mame, tak pohoda. Drz sa.
@manucao ano moja verim a nabuduci tyzden idem doktorovi ked mi pove ze sem tehotna tak budem vediet ze je to vdaka temu 🙂 lebo 2,5 roka nic a zrazu tehotna.. Ja furt temu nemozem uverit ale neskutocnie mna boli brucho neviem ci je to dobre kamaratka brala tabletki ked mala takyto priznak aby nepotratila.. nevis ako to je? neska mas sa dobre 🙂 ja upratujem, varim, priatel je v praci.. pekny den ti prajem.
@maruska261 ahoj, ja by som mala zaujem 😀
Ahojte, chcem sa spytat na jednu vec. Začala som brat inofolic ked sa mi spustila MS pred 8 dnami, v noci som sa zobudila dvakrát na silné pichanie v lavom vaječníku, ale naozaj silne, som si tlacila do brucha rukou aby to povolilo. Od včera ma pobolievajú vaječníky. Je to normále? Som len 8 DC. Ovuláciu mam nepravidelnú, okolo 20 DC, alebo aj nemám. Ďakujem pekne
@niki85 Ahojky...tak to ze ta boli brusko si myslim ze je OK...roztahuje s ati maternica..ale ak ta boli priliz, ak zajtra chod k Dr. A nenamahaj sa...Radsej bud v klude...ak ta boli to brusko..Ja som pri dcere vracala..ale pre tri mesiace neskutocne..az som chudla..a potom to prestalo..bolelo ma tiez brucho na zaciatku ak ako keby mala púrist mrcha ale neprisla..My ideme do mesta. Dcera dnes spi u nasich a my sme s manzelom sami doma..Zajtra robime obaja..ale aj tak..vecer ticho..Dcera je strasne aktivna..Jre to take male zihadlo...Tak sa modlim aby aj mne inofolic zabral..A priatel to uz vie? alebo mu to povies nejak originalne?
@manucao ahojky moja.. ja pocula som ze ked boli brusko je to dobry priznak len ze ked boli velmi, a furt tak sa moze potratit. Neska bolelo mna menej ako vcera ale dnes mam migrenu.. od rana nespim uz od 6.. kazdy den sa tak budim mam problem ze neskoro zaspim a skoro vstavam. Zajtra aj pozajtra idem do praci. Potem zase mam volno. Pokusim sa zajtra zavolat lekarovi neviem ci je v ambulanci mozno az po novym roku.. Chcem tam ist co skoro lebo boim sa ze potratim, okrem PCO mam ..tiez maternicu otocenu do zadu a pri tym ochoreniu su problemy.. Neska som si robila digitalny tehotensky test ukazal ze som v 2-3 tyzdni takze podla lekara od menzesu maloby to byt 4-5 tyzden.. strasne chcem to pocut s ust doktora.. Drz sa krasne a uvidis ze pomoze aj tebe. Viac usmevu moja.
ako tak citam väcsina z vas hovori o inofolicu ako o zazraku, ja ho beriem od jula a nic.....ziadne zmeny, stale nepravidelna menstruacia, uz som aj po prefuku a stale nic........nevidim v tom zioaden zazrak. Zacinam pri najblizsom cykle s clostilom tak uvidme. Ale asi na IVF neminie ☹
hmmm ja mam potvrdene PCO a tento zazrka sice stale beriem,ale nepomohol mi v nicom! Ani cyklus neupravil, ani ovulacia nebola, ani nic.....

tak pco uz nemas..pomohol ti inofolic
..