Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
mne z 30 na 28 dní
Ahojte zienky. Ponukam 3 balenia inofolicu... Uz ho nebudem potrebovat ked ze pomohol mi otehotnet cca na 3 cyklus. Samozrajme lacnejsie, v pripade zaujmu piste spravu 🙂
Ahojte kocky, mne tiez gynekolog odporucil Inofolic na podporu otehotnenia. Cena je nechutne vysoka, ale co clovek nespravi pre babatko. No ak si pozriete zlozenie obsahuje to kyselinu listovu a inozitol. Tieto dve zlozky si mozte kupit aj v inych produktoch a za prijatelnejsiu cenu.
http://www.swanson.sk/p/249/inositol
http://www.swanson.sk/p/277/kyselina-listová
Kyselina listova je Folid acid, dokonca v jednej tobolke je 800 mcg.
Dufam ze som vam aspon trosku pomohla, a drzim palce aby z nas boli tehulky 🙂
Ahojte, mne doktorka predpísala infolic. Dnes som si dala druhý sacik a k tomu beriem este acidum folicum dva krát denne. Dúfam že mi to pomôže.
@liluska7 ahoj budem držať palce, ja ho užívam už druhý cyklus..Snad zaberie
@casperka1980 ďakujem, ja ešte musím dostať menstruaciu lebo mám nepravidelnú a dostala som spúšťajúcu injekciu A keď ich dostanem tak na 16stý deň začnem brať duphaston. Držím ti palce 🙂
@manucao dostala som potom so prestala brať...asi dva mesiace a tentoraz mi to mešká a test z viditeľnými dvoma čiarkami...snáď to nebude falošný poplach ....
@matulka235 ahoj, takze ako dlho si to brala? Ja beriem 4 krabicku dvakrat denne..presne od 4.12 to beriem akurat teraz som mala 5 dni pauzu, lebo mi dosiel a nemala som kupene nove balenie..no dnes som zacala po 5 doch..ale mam aj mrsku...
Ahojte, ja beriem inofolic uz druhy tyzden, skusam, ci mi pomoze 🙂, akurat mi po nom byva dost teplo a toci sa mi hlava, tak stale musim pit vodu 🙂, beriem ho 2-krat denne...
@marcovka1 ahojky, no ja zatial este neberem, v utorok som bola na gynekologii, takze este len teraz mi to lekar odporucil brat. Lenze sa mi nezdala ta cena, ved su to len vitaminy B8 a B9. Takze som sadla za net a hladala info. Ale s produktami od Swanson mam dobre skusenosti, manzel mi ich doniesol ked bol v USA.Tam su este lepsie cena ako u nas
Este viem dat do pozornosti produkt Female Care od firmy Avita. Je to specialne zlozenie pre zeny. Kyselina listova tam je 975 mg v jednej tablete. Pre snazilky a tehotne sa odporuca cca 1 gram kyseliny listovej.Okrem toho je tam zelezo a dalsie latky. A stoji 11 eur na 2 mesiace. Ved si pozrite zlozenie
http://www.avita.sk/stranka/female-care
K tomu si uz len dokupte Inositol napr. Swanson alebo od inej firmy
Drzim palceky.
Čaute babulky, už dlhšie tu sledujem Vaše príbehy, len som ešte neprispela tým svojím. Ja inofolic považujem za zázrak, viem že každá na neho reagujeme trochu inak niektoré vôbec ale na mňa zabral na 100 %. Teda dúfam, že nie je skoro to tvrdiť.
Snažíme sa o bábäťko už od apríla 2013, t.j. osem mesiacov. Vyskúšali sme všeličo, i keď snažila som sa to brať s nadhľadom aby sa z toho nestal závod s časom. Ale po novom roku som sa rozhodla zájsť k lekárovi na prehliadku, či niekde nie je nejaký problém... prezrela ma a doporučila inofolic a k tomu predpísala fluomizin preventívne /výtok sa jej zdal silnejší/.
Keď som pozrela cenu inofolicu tak som skoro odpadla. Ale na mk som si načítala veľa pozitívneho. Tak som sa rozhodla skúsiť ho. Brala som ho od 8.1. po dva sáčky, sama som si naordinovala. Zhruba po týždni som sala krvavé špinenie a neuveriteľne ma bolel chrbát v oblasti pravej obličky. Predpokladala som zápal močových ciest. ALE 20.1. mala prísť mrcha, neprišla doteraz a v pondelok vyšli 2 čiarky, aj v utorok aj v stredu. Chcem počkať a potom si zájsť k lekárovi aby som to mala na isto. Ale chcela som Vás zároveň poprosiť o radu kedy by bolo najvhodnejšie zájsť ku gyn. ???
Tak ja som sa.vykaslala na.inofolic...verila.som,že to.pôjde Ale nič.chodím cvičiť.mám pocit,že mávam ovulácii čo som nemala.takže asi V tom mi pomohol inofolic.lebo bolesti som nemavala.tento týždeň bolesti vaječníkov.áno predtým mesiac som mala bolesti.ale dávno predtým nie...uvidíme..ešte raz V tomto týždni boleli prsia A vaječníky.ale ja si myslím,že ovu býva len 1-2dní A nie dlhšie..
ahojte,ja beriem inofolic 2 sacky denne,dnes som uz 50 den v cyklu.moze mi tak posunit menzes inofolic?mam pco,tym mavam aj nepravidelnu menzes,ale vacsinou som dostavala na 35 den.minuly mesiac som dostala na 40 den,ale citala som ,ze inofo.moze posunut menzes.42den,bol test negat.stale mam pocit ,ze uz dostanem,a furt nic.
ahojte 🙂 od vcera som zacala uzivat Inofolic 2-krat denne, tiez mam milion problemov a preto sa trosku bojim sklamania, ale dufam, ze to prinesie pozitivny vysledok. Uz len vdaka tymto ohlasom, co som tu citala mam vacsiu nadej. Drzte mi palce 😉
Ahojte baby tak prispejem aj ja svojou skusenostou. O babo sme sa snazili cca 3/4 roka, ja ani mm sme ziadne problemy nemali. Tak som sa rozhodla skusit inofolic, kedze som na neho citala vacsinou len same pozitivne ohlasy. Zacala som ho brat pred Vianocami, ale pocas Vianoc sme boli taky rozlietani, chodili sme po navstevach tak som ho po cca 10 dnoch prestala brat - skratka som na to zabudla. Potom som si povedala, ze zacnem od dalsieho cyklu a v januari som zistila, ze ho uz nebudem potrebovat. Takze u mna zafungoval na 100% 🙂. Ak by ste mali niektora zaujem tak ponukam na predaj cca 2,5 balenia (samozrejme za nizsiu cenu). MUsim presne pozriet kolko baleni som z toho tretieho minula.
@manucao brala som ho iba mesiac a potom som prestala
ahojte, ja užívam inofolic 3 mesiace. Posunul mi cyklus na pravideľný cca 29. Preto som ostala úplne hotová keď som nedostala. Mešká mi už 5dní. Dlho sa snažíme o bábo a po jednom nevydarenom pokuse MA stále dúfam. Tak som sa odhodlala si urobiť test. a nič................. ☹ negatívny. Ach ja , tak to som zvedavá kedy dostanem a či vôbec a ja už som z toho kao ☹ ☹ ☹ ☹

mne posunul, ale len o pár dní.. z 28 na 33 - 35 dní.