Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@tinacho Mně dnes dorazilo dalších 6krabiček Inofolicu, tak to ještě využívám a pak už na všechno kašlu. Právě že přibírám taky. Užívám od konce října a + 4kg. Už jsem pomalu na stejné váze, jakou jsem měla, když jsem šla poprvé rodit ☹
Co bychom pro děti neudělaly, ale chtělo by to výýýýýsledek 😅
A to se opravdu v jídle hlídám, vše si odvažuju, no je to děs. 😠
@tinacho ahoj, ja užívam inofolic 2 mesiac + metformin a práve mám špinenie... ☹ ...všetky príznaky na mrchu... tiež sa už strašne dlho snažíme a nič.. rada by som ťa povzbudila..
@tinacho ahoj, ja užívam inofolic 2 mesiac + metformin a práve mám špinenie... ☹ ...všetky príznaky na mrchu... tiež sa už strašne dlho snažíme a nič..
@casperka1980 ahoj ja mam inofolic 3 mes a asi prejdem len na cistu kyselinu listovu...
Ahojte baby, zmenil sa vam uzivanim inofolicu hlien? Ja ho mam zrazu nejak vela, tak rozmyslam, ci to nie je inofolicom (beriem prvy cyklus).
@casperka1980 no veď toto, človek sa snaží, žerie všetko možné i nemožne, kto čo povie....a nič. Susedka mi dnes povedala tak opatrne, že nech skúsim brušné tance, že jej kámoške to pomohlo a že už čaká mimčo. No ja neviem máte niekto skúsenosť? Už si pripadám ako cvičená opica a to doslova 😒
@tinacho každému zaberá niečo iné..., len škode že nám nezaberá nič.. 😠
@empathia ja dám inofolicu ešte šancu 4 mesiace, aby bol ten pol roka a ak nič tak kašlem na neho... len keby nebol taký drahý..
@casperka1980 som sa dnes pytala lekara ci staci uz len 1x denne a povedal ze ano...
v podstate som zacala ovulovat takze to splnilo svoj ucel 🙂 a teraz si to udrzat 🙂
Baby ak by ste niektora mali nahodou infolic na predaj odkupim
Ahoj,asi rok
Dievčatá ruším čo som povedala, ten inofolic zabral. Robila som testík. Sú tam//. Asi to nerozchodím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviete mi prosím poradiť kedy sa vybrať k lekárke? Môžem byť cca v 5 tt.
@ennynka no brala som 1x denne inofolic , plus kys. listovú 2x denne. Ale pravdu poviem chcela som sa na to už vykašlať. Bola som rozhodnutá ísť k lekárke s rozhorčením, že nech so mnou niečo robí. Stále mi tvrdila že to príde, že som zdravá a nech tomu necháme voľný priebeh. Už som tomu neverila. 😉 A vy sa ako dlho snažíte
@tinacho ahoj, gratulujem 🙂, ak ti mozem poradit, chod k lekarke medzi ukoncenym 6tt a 7tt, ja som mala v septembri MA, prestalo sa vyvijat v 7tt, prisli na to v 11 a to sme sa pol roka snazili a potom prvy mesiac 2x denne inofolic a hned sa podarilo, zial so zlym koncom. Potom mesiac pauza, zase inofolic a na treti mesiac sa zadarilo a som v 5+0, no sla som k lekarovi uz v 3+4 🙂)) a tie stresy zbytocne, nic nevidno, nizske hcg, uz som bola tri krat, uz aj vidno GS, hcg stuplo a v utorok tento by chcel vidiet aj struktury embria konecne, snad sa podari a je vsetko v poriadku, to uz bude moja v stvta navsteva, takze mysli pozitivne, useri si stresy a vydrz 🙂))
@tinacho Už tomu přestávám věřit. Ovulka pořád nikde. Včera jsem to už nevydržela a i když ještě MS nepřišla, tak jsem i tak začala brát 2sáčky denně. Vaječníky prý mají charakter PCO, tak nebudu brát preventivní dávku, ale rovnou tu léčebnou, jen mám špatný pocit z toho, že MS neproběhla (dnes už 47.den - ale dřív nebylo 80dnů vyjímkou). Na druhou stranu, už jsi asi čtvrtá žena z Modrého koníka, se kterou jsem si prohodila pár bezradných vět, a která otěhotněla, to mi dává jakousi naději.
Pohlaď za mne bříško. 🙂 a hlavně žádné strachy, vše bude O.K.

@tinacho Tak to jsem na tom podobně - první měsíc po 20dnech, druhý po 37dnech a teď už 42.den a MS nikde. Čekám na MS jak na smilování - chcem začít brát 4.cyklus 2sáčky denně, protože ovulace pořád není.
Taky už jsem v koncích. 😨