icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

peggy1234
28. jan 2014

@tinacho Tak to jsem na tom podobně - první měsíc po 20dnech, druhý po 37dnech a teď už 42.den a MS nikde. Čekám na MS jak na smilování - chcem začít brát 4.cyklus 2sáčky denně, protože ovulace pořád není.
Taky už jsem v koncích. 😨

tinacho
28. jan 2014

@peggy1234 ja mám chuť sa na všetko vykašlať. Popri inofolicu beriem aj kyselinu listovú. Nepriberáš z nich. Mne sa zdá že kysnem ako buchta a aj tak to je všetko na dve veci 😒

emilly
28. jan 2014

@ennynka 2x denne

peggy1234
29. jan 2014

@tinacho Mně dnes dorazilo dalších 6krabiček Inofolicu, tak to ještě využívám a pak už na všechno kašlu. Právě že přibírám taky. Užívám od konce října a + 4kg. Už jsem pomalu na stejné váze, jakou jsem měla, když jsem šla poprvé rodit ☹
Co bychom pro děti neudělaly, ale chtělo by to výýýýýsledek 😅
A to se opravdu v jídle hlídám, vše si odvažuju, no je to děs. 😠

tinacho
30. jan 2014

@peggy1234 no tak aspoň že nie som sama. Naozaj chcelo by to výsledok. Ale ty spomínaš že si už rodila ale my sa snažíme o prvé. Mám z toho depku 😢

casperka1980
30. jan 2014

@tinacho ahoj, ja užívam inofolic 2 mesiac + metformin a práve mám špinenie... ☹ ...všetky príznaky na mrchu... tiež sa už strašne dlho snažíme a nič.. rada by som ťa povzbudila..

casperka1980
30. jan 2014

@tinacho ahoj, ja užívam inofolic 2 mesiac + metformin a práve mám špinenie... ☹ ...všetky príznaky na mrchu... tiež sa už strašne dlho snažíme a nič..

empathia
30. jan 2014

@casperka1980 ahoj ja mam inofolic 3 mes a asi prejdem len na cistu kyselinu listovu...

jaya47
30. jan 2014

Ahojte baby, zmenil sa vam uzivanim inofolicu hlien? Ja ho mam zrazu nejak vela, tak rozmyslam, ci to nie je inofolicom (beriem prvy cyklus).

tinacho
30. jan 2014

@casperka1980 no veď toto, človek sa snaží, žerie všetko možné i nemožne, kto čo povie....a nič. Susedka mi dnes povedala tak opatrne, že nech skúsim brušné tance, že jej kámoške to pomohlo a že už čaká mimčo. No ja neviem máte niekto skúsenosť? Už si pripadám ako cvičená opica a to doslova 😒

casperka1980
31. jan 2014

@tinacho každému zaberá niečo iné..., len škode že nám nezaberá nič.. 😠

casperka1980
31. jan 2014

@empathia ja dám inofolicu ešte šancu 4 mesiace, aby bol ten pol roka a ak nič tak kašlem na neho... len keby nebol taký drahý..

empathia
31. jan 2014

@casperka1980 som sa dnes pytala lekara ci staci uz len 1x denne a povedal ze ano...
v podstate som zacala ovulovat takze to splnilo svoj ucel 🙂 a teraz si to udrzat 🙂

simnika
31. jan 2014

Baby ak by ste niektora mali nahodou infolic na predaj odkupim

ennynka
1. feb 2014

@sarusik ahoj.ako dlho ste sa snazili o babo predtym ako si zacala brat Inofolic?

sarusik
1. feb 2014

Ahoj,asi rok

tinacho
2. feb 2014

Dievčatá ruším čo som povedala, ten inofolic zabral. Robila som testík. Sú tam//. Asi to nerozchodím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ennynka
2. feb 2014

@tinacho super,blahozelam.ako dlho ste sa snazili?

tinacho
2. feb 2014

@ennynka no bola to dlhá cesta, cca 2 roky, medzitým 1 MA, prišli sme o bábo cca 8-9tt. aj teraz mám obavy a neviem kedy sa vyberiem na gyndu. Inofolic som užívala 3 mesiace a tiež kyselinu listovu, ale tú jem už rok.

ennynka
2. feb 2014

@tinacho a brala si 1 denne alebo 2?

tinacho
2. feb 2014

neviete mi prosím poradiť kedy sa vybrať k lekárke? Môžem byť cca v 5 tt.

tinacho
2. feb 2014

@ennynka no brala som 1x denne inofolic , plus kys. listovú 2x denne. Ale pravdu poviem chcela som sa na to už vykašlať. Bola som rozhodnutá ísť k lekárke s rozhorčením, že nech so mnou niečo robí. Stále mi tvrdila že to príde, že som zdravá a nech tomu necháme voľný priebeh. Už som tomu neverila. 😉 A vy sa ako dlho snažíte

ennynka
2. feb 2014

@tinacho a od toho MA ste sa ako dlho doteraz snazili?no na gyndu chod asi co najskor kedze si uz o jedno babo prisla...my uz rok a pol...

tinacho
2. feb 2014

@ennynka Teraz 25 februára bude rok čo sme o bábo prišli. Teraz by som o takom čase mala byť cca v rovnakom týždni. Je toto normálne? 🙂

ennynka
2. feb 2014

@tinacho 🙂

peggy1234
2. feb 2014

@tinacho Tééééééééda, to moc, moc, moc gratuluju!!! A to jsme si minulý týden psaly, že je to beznadějné. Kéž by se štěstí usmálo i na mne. Tak se opatruj a užívej si to 🙂

sevilia
2. feb 2014

@tinacho ahoj, gratulujem 🙂, ak ti mozem poradit, chod k lekarke medzi ukoncenym 6tt a 7tt, ja som mala v septembri MA, prestalo sa vyvijat v 7tt, prisli na to v 11 a to sme sa pol roka snazili a potom prvy mesiac 2x denne inofolic a hned sa podarilo, zial so zlym koncom. Potom mesiac pauza, zase inofolic a na treti mesiac sa zadarilo a som v 5+0, no sla som k lekarovi uz v 3+4 🙂)) a tie stresy zbytocne, nic nevidno, nizske hcg, uz som bola tri krat, uz aj vidno GS, hcg stuplo a v utorok tento by chcel vidiet aj struktury embria konecne, snad sa podari a je vsetko v poriadku, to uz bude moja v stvta navsteva, takze mysli pozitivne, useri si stresy a vydrz 🙂))

tinacho
2. feb 2014

@peggy1234 ďakujem. Neboj aj tebe to vyjde, ani sa nenazdáš tak ako ja a budeš v tom. Keby mi nebolo tak zle pri varení obedu, ja si ten druhý test neurobím. No len aby bolo všetko O.K.

tinacho
2. feb 2014

@sevilia gratuľujem aj ja tebe. Dík za radu, radšej si tu krásnu chvíľku užijem sama s manželom, naozaj stresovať sa je čas. Dúfam, že takto pokecáme aj neskôr a budeme si to poriadne užívať 🙂

peggy1234
3. feb 2014

@tinacho Už tomu přestávám věřit. Ovulka pořád nikde. Včera jsem to už nevydržela a i když ještě MS nepřišla, tak jsem i tak začala brát 2sáčky denně. Vaječníky prý mají charakter PCO, tak nebudu brát preventivní dávku, ale rovnou tu léčebnou, jen mám špatný pocit z toho, že MS neproběhla (dnes už 47.den - ale dřív nebylo 80dnů vyjímkou). Na druhou stranu, už jsi asi čtvrtá žena z Modrého koníka, se kterou jsem si prohodila pár bezradných vět, a která otěhotněla, to mi dává jakousi naději.
Pohlaď za mne bříško. 🙂 a hlavně žádné strachy, vše bude O.K.