icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

tinacho
4. feb 2014

@peggy1234 si zlatá 😉 Koľko máš rokov ? Lebo mne kedysi takto meškala mrcha cca aj 2 mesiace som nedostala, ale to som bola mladá 15-20rokov. Z toho dôvodu som šla aj na gyndu a keďže som už mala chalana tak som začala brať antiku. Po nej to šlo ako hodinky. Po 10 rokoch som ju vysadila a myslela som si že ako my to rozhádže cyklus ale nie, trochu sa to natiahlo aj na 35 ale bolo to v norme. Takže v tvojom prípade by bolo možno skúsiť niečo silnejšie. Nepýtala si sa lekárky? Vieš ono sa človek musí asi stále sťažovať, aby ho lekári začali riešiť. Nečakaj a skús niečo iné. Môžeš aj popri inofolicu, veď to je len vit. a uvidíš že za chvíľu mi napíšeš že ti je divne 😉 😉 Veď víťazstvo patrí tým najvytrvalejším, hlavu hore 🙂

peggy1234
4. feb 2014

@tinacho Tak já s tímto problémem bojuju od 15let, zkusila jsem úplně vše a vím, že u mne se chemií věci jen zhoršují. Už mám 2děti, ale co fungovala u prvního, u druhého ne, co u druhého, u třetího se nedaří, takže zkouším, snažím se, ale vím, že s doktory to nejde. Před 2roky jsem právě přistoupila na Duphaston a myslím, že ten to rozhodil úplně. Potřebuju na ovulku dlouhý čas. U dětí jsem otěhotněla vždy 65.DC a protože jsem teď brala ten Duphaston, tak cykly byly ukázkově přesné 28dní, ale 8měsíců bez ovulace a teď už je to rok, co jsem ho zahodila a ovulace totálně zablokovaná. Rozhodla jsem se věřit v sílu 2sáčků Inofolicu denně - vyzkouším ještě 3měsíce a pak ještě Gynex - četla jsem pozitivní ohlasy a pak děj se vůle Boží. Tak Ty si ten velký dar užívej a k lékařům nespěchej - jejich hlavním posláním je lekat 😉
Hodně štěstí

tinacho
5. feb 2014

@peggy1234 jej ta to mi je ľúto. To je tvrdý boj. Ale presne ako si povedala všetko je vôľa Božia. Ja som mu to tiež vložila na Vianoce do rúk, že ak je to moja cesta života s krížikom bez detí tak ju príjmam. A zdá sa že sa rozhodol inak. Ja však deti ešte nemám, ale ty nebuď tak smutná, veď máš 2 detičky. Vieš všetko v živote asi má nejaký význam a človek nikdy nevie. Drž sa.

obicamte1
6. feb 2014

ahojte predám inofolic mne pomohol a zostalo mi 26 ks. Píšte na IP.

a_lienka
6. feb 2014

ahojte!
mam na predaj 14 vrecusok Inofolicu. Predavam z dovodu uzivania inych liekov a teda Inofolic uz nepotrebujem. Lacno 🙂 ak mate zaujem piste spravu, dakujem.

casperka1980
6. feb 2014

@obicamte1 ahoj a ako dlho si ho užívala? ja som začala 3. cyklus..

obicamte1
6. feb 2014

@casperka1980
Ahoj 3mesiace

casperka1980
7. feb 2014

@obicamte1 a predtým ako dlho ste sa snažili? a aby som nezabudla: "Gratulujem"... 🙂

janezz
10. feb 2014

@sally2401
Liek sa dá už bežne dostať kúpiť v lekárni, majú ho aj u nás v PB 🙂 Cena sa pohybuje cca 13 eur ako v ktorej lekárni 😉

klaudia84
10. feb 2014

@obicamte1 ahoj,ja by som mala zaujem.zakolko predavas?

obicamte1
10. feb 2014

ahoj, žial už ho nemám, je predaný

ennynka
10. feb 2014

@janaplt ak sa chces viac dozvediet o Inofolicu tak pis do tejto temy,tam kde si pisala sa moze pisat iba raz a pise sa tam ak uz si otehotnela vdaka Inofolicu...co sa tyka tvojich otazok...ma sa brat cely cyklus,kazdy den 1 alebo 2x denne,na sacku pisu 1x denne ale viac bab tu hlavne na odporucenie doktora a ak maju PCO beru 2x denne...

janaplt
10. feb 2014

@ennynka ahaaaa, tak dakujem velmi pekne 🙂

reni113
11. feb 2014

Ahojte, predám Inofolic 22ks.

benny11
11. feb 2014

baby, ja končím s inofolicom, mne nijako nepomohol, som odhodlaná ísť na vyšetrenia a potom sa uvidí, dnes som volala do car, dúfam, že mi tam pomôžu.... držím Vám palčeky

erinka12345
11. feb 2014

Ahojte, mám na predaj 15 ks Inofolicu exp. 06/2015, píšte IP

malatamara
12. feb 2014

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či niekto nemá podobnú skúsenosť - 22.januára som začala užívať na odporúčanie lekára inofolic - 2 vrecúška denne.
Posledný menzes bol 11.januára
Nechránený styk 24. a 30. januára
Dnes je 12. februára, som 33 DC a menzes stále nikde, predtým som mala úplne presný ako hodinky, cykus vždy max. 28 dní. Robila som si aj tehotenský test Rapiclear Strip (ten zelený), v nedeľu, negatívny... už fakt neviem, mám pocit že mi z toho asi začne prehrabávať, to namiesto toho aby mi to k niečomu pomohlo mi to akurát tak rozhádže cyklus? ☹

valika1210
12. feb 2014

Ahojte, snazime sa s mm uz 5mesiac...tento cyklus chceme skusit inofolic.....citam ze niektore z vas mate len dobre skusenosti....dr mi zistil pco, chcem vas poprosit o radu ako sa uziva....a on vlastne zabezpeci ovulku ?

malatamara
12. feb 2014

@valika1210 Ja som to pochopila tak, že on vlastne má zabezpečiť, aby ti praskol folikul a uvoľnilo sa vajíčko. Ak máš PCO na jednom vaječníku, tak to znamená, že ovulácia neprebehla každý mesiac. Neviem, či sa to presne tak strieda u každého, že každý mesiac sa vajíčko uvoľňuje z iného vaječníka, ale ak áno, tak potom nemáš ovu každý mesiac, ale napr. len každý druhý.
Inofolic mne kázal užívať 2 vrecúška denne - ráno a večer, nasypeš prášok do vody, zamiešaš a vypiješ. Prvý mesiac sa majú užívať tie 2 vrecká a mne povedal, že potom už len po jednom. V návode je napísané, že sa má užívať len jedno vrecúško a nemá sa prekročiť odporúčaná dávka, ale tak v podstate je to len doplnok, nemôže škodiť a viacerým tak lekár odporučil, že 2 vrecká. Rýchlejšie sa to potom "aktivuje"

valika1210
12. feb 2014

@malatamara dakujem 🙂 a vies mi prosim ta povedat ktory den by sa to malo zacat uzivat?

malatamara
12. feb 2014

@valika1210 Na tom nezáleží, ublížiť ti to nemôže. Ja som bola u dr. 22.januára, povedal mi, že mám veľa nepopraskaných folikulov na ľavom vaječníku, predpísal mi to, hneď som si to išla kúpiť a hneď od toho dňa som si dávala.

valika1210
12. feb 2014

@malatamara 🙂 dakujem

malatamara
12. feb 2014

@valika1210 Nemáš začo, dúfam, že ti pomôže a že ťa menej domýli ako mňa, dnes už som bola z toho fakt na palicu. A neviem, či je to od nervov alebo od toho inofolicu, ale akosi sa mi kazí pleť :(

valika1210
12. feb 2014

@malatamara a testik si nerobila? no dufam ze pomoze...neni to strasne dlha doba co sa snazime ale ked uz ocakavas ze mozno,nakoniec to aj tak nevide.....tak snaaad tento cyklus 🙂
kolko ti meska ms?

zabka88
12. feb 2014

@malatamara ahoj, a neberieš k tomu aj duphaston? lebo mne sa kazila pleť z dufíku, inofolic je v pohode...zatial... klop klop klop 🙂

malatamara
12. feb 2014

@valika1210 No presne, aj ja to tak mám, že nesnažíme sa až tak dlho, ale človek je taký sklamaný keď dúfa a nič... zatiaľ 5 dní ,mi mešká

malatamara
12. feb 2014

@zabka88 ahoj, neberiem ani som nič nebrala

malatamara
12. feb 2014

@valika1210 aha a robila som test, aj v nedeľu aj dnes, rapiclear strip a nič :(

mima286
12. feb 2014

Babule ak by ste mali záujem o infolic mám na predaj celé balenie + 13 sáčkov 😉

maraja88
12. feb 2014

ahojte dievčatá, ja som tiež začala prvy cyklus uzivat inofolic, snazime sa 4 roky, mam problem s menstruaciou, v podstate bez liekov ziadnu nemám 😒 je to dosledkom vysokej hladiny prolaktinu a nizkeho progesteronu, vacsinou beriem duphaston, no chcela by som sa s nim rozlucit...lekár mi povedal ze inofolic mi moze pomoct navodit cyklus bez hormonov, tak som zvedavá.inak na tejto stránke somsi objednala 3 balenia za vybornu cenu a navyse postovne bolo zadarmo a prislo to na druhý den od objednania, tak sa pozrite na to,ak plnujete začat s inofolicom 🙂 http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecuso...