icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

miroslava2207
27. feb 2014

@andrejka2424 keby nepomohol, tak fajn, ale keď mi zbytočne dni meškali 6 dní 😒 ale ešte mi tam ostalo zopár sáčkov, tak to doužívam, čo už s nimi 🙂

erijan
27. feb 2014

@petra16 ahoj...tiez som si kupila Inofolic... davkovanie pisu ze sa nema prekracovat 1 sacok denne... urcite neposkodi pit 2x denne ? dakujem za odpoved 🙂

petra16
27. feb 2014

@erijan Ahoj. Ja beriem dva denne - rano a vecer. Urcite ti neposkodi 😉 Su to v podstate stale len vitaminy. Ak nepomozu tak ale urcite neuskodia. A pytala som sa aj svojho doktora a tiez odporucil dvakrat denne. Skor zaberie. Tak uz si fit?

erijan
27. feb 2014

@petra16 pisala som ti aj v druhej skupine ze ako sa mas 🙂 tak aj ja si budem davat 2x denne 😉 dakujem za opytanie,citim sa kazdym dnom lepsie...akurat ked mi treba ist na zachod tak mi tak trochu skruti creva ze to citim, a aj brucho je este citlive a velke,ale tak to viem,ze potrebuje cas...zajtra su to 2 tyzdne od dna operacie, takze sa to este potrebuje hojit vsetko... v pondelok pojdem pre vysledky z histologie a budem pokracovat v PNke...a cakam kedy pri pride prva MS po operacii,lebo v termine kedy mala prist (tyzden po operacii) neprisla...mam aj vychadzky co je super,ze mozem ist aj na vzduch trosku...a ty sa mas ako? co nove?

janedoe
2. mar 2014

Ahojte dievcata, chcela by som sa opytat, ci je realne, aby mi inofolic posunul ovulaciu o cca tyzden skor?

nely93
2. mar 2014

Ahojte baby 🙂 Mne zabral inofolic za 2 mesiace a to som mala velké problémy žiadna ovu, bez vyvolávačky žiadny menzes xy hormonálnych liekov 6 rokov do seba...Zrazu som všetky vyhodila kúpila inofolic 2 mesiace som brala a teraz mám v brušku náš 4mesačný pokladík..🙂 Ostalo mi cca 18 sáčkov ak máte záujem napíšte poštu predám 🙂

bambinkaa
2. mar 2014

@janedoe ano

bambinkaa
2. mar 2014

@erijan nie vsetky to piju 2x

ivana_medaprex
2. mar 2014

Ja som po 5 rokoch prestala brat antikoncepciu a vyse rok a pol som nemohla dostat spontanny menzes. Doktor mi chcel stale nanut antikoncepciu ale to som odmietala lebo viem ake je to svinstvo. Otehotniet som este nechcela ale chcela som mat normalny zdravy cyklus, a teda som potrebovala dostatok zenskych hormonov. Tak mi teda doktor odporucil inofolic (mal na stole letaciky, takze mi bolo jasne ze mu platia za propagaciu). Povedal ze je to novinka a malo by to fungovat a ze mam pit dva za den a nie len jeden a uzivat to mam az tri mesiace. Vysledok bohuzial ziadny, menzes sa nedostavil. Co mi podla mna pomohlo neskor viac bol gynex - prirodny vytazok. Tolko moja skusenost

erijan
3. mar 2014

@nely93 ahoj, ja by som mala zaujem, ak este mas zvysne sacky 😉

erijan
3. mar 2014

@bambinkaa tak uz aj ja 😀 dakujem za info

bronitka
3. mar 2014

tak moje skúsenosti..s drahým sa snažíme 5 mesiacov...po recenziách, ktoré som tu čítala som začala v polke januára 2014 užívať inofolic..po ms 31.1. som začala brať po dva sáčky za den.. 🙂 a dnes mi mala prísť mrcha..no namiesto nej som si našla na tehu teste dve čiaročky 😀 mne zjavne pomohol, aj ked je pravda ze dlho sme sa nesnažili...teraz už len dúfam, že ked prídem ku doktorke tak si na sone pozriem malý uzlíček šťastia 🙂)

julka82
3. mar 2014

Kočky za akú sumu ide teraz inofolic? Mám na predaj 3 krabičky. Má niekto záujem? 🙂

p0casie
3. mar 2014

moje skúsenosti s Inofolicom...od novembra beriem 2 sáčky denne. doteraz som mala MS 40-50 dnovú, robím si ovutesty každý mesiac a nejak nevychádzali pozitívne, a keď tak na 25DC a viac...dnes mám 14 DC a prikladám fotku 🙂 čiže tehotná vďaka nemu nie som, ale ovulujem 😅 pre mňa neskutočná radosť, nakoľko mi na začiatku bolo povedané, že prirodzene neotehotniem a zrazu je tu šanca 🙂

fikejzova
4. mar 2014

Ahojte.Kto mi vie poradiť?Začala som užívať Inofolic a po 4 dňoch som dostala menzes.Po 5 dňoch som volala so svojim lekárom a povedal mi,že ak to bude trvať dlhšie ako 7 dní mám si prísť dať pichnúť injekciu.Stalo sa to už niekomu?

seppi
4. mar 2014

Ahojte tak ja som inofolic nevybrala ani dve skatulky a uz som v 12tt. Ak mate niektora zaujem o to mam este doma zvysne jedno cele balenie a z druheho iba par sackou. Držim vám palceky .

ennynka
4. mar 2014

@seppi a kolko si denne brala?1 alebo 2 sacky?

seppi
4. mar 2014

ennynka 1 sacok denne

kikushha
4. mar 2014

ahojte🙂 ako dlho sa moze uzivat inofolic? Ja ho uzivam od polky oktobra je marec a nic:( uzivam len 1 sacok, lebo ovulaciu mam a zatial problemy som nemala, nemam ani PCO (teda dufam). Len nie je to uz nejako dlho? Citala som niekde, ze sa to dlho uzivat nema, neviete nahodou? A este ako suvisi kava s inofolicom? Znizuje jeho ucinnost? Ja pijem kavu, nie vela ale pijem🙂Diky

ennynka
4. mar 2014

@kikushha ja som pila polroka,tiez jeden sacok denne.tiez som mavala ovulku a co sa tyka kavy tak ja nepijem vobec ale parkrat sa tu uz niekto na to pytal a odpovede boli väcsinou ze vtedy ked sa pije Inofolic tak vtedy nepit tu hodinu okolo toho alebo tak nejak...

peggy1234
4. mar 2014

Já užívám od konce října1sáček a výsledek byl, že jsem konečně začala dostávat MS nepravidelně, ale přece, ale bez ovu. Teď v lednu jsem se naštvala a začala jsem 2sáčky denně a konečně mi připadalo, že snad ovu byla, ale na 100% to nevím. Takže jakousi změnu jsem pocítila. Tak teď nevím, jak dlouho můžu ještě ty 2sáčky denně užívat. Jestli už jen 2měsíce nebo můžu ještě 5měsíců? Nevíte některá? Já se s doktorkou neradila, takže nevím, příbalový leták žádný není......

seppi
4. mar 2014

Ja som sa liiecila na PCO od septembra 2013 a brala som tabletky Clostilbegyt a inofolik som zacala uzivat zaciatkom novembra a v decembry sa nam to podarilo. Takze som bola celkom rada ze ta liecba v mojom pripade netrvala dlho.

erijan
4. mar 2014

dievcata a mozem si rozrabat Inofolic do vody so sumivym vitaminom ??? alebo musi byt v cistej vode ?

ennynka
5. mar 2014

@erijan odporucam v cistej vode

erijan
5. mar 2014

@ennynka aha dobre dakujem... lebo som pocula, ze si to davali aj do dzusov tak preto mi napadlo ze si to mozem dat do sumiveho vit...

ennynka
5. mar 2014

@erijan ja som si to nedavala do nicoho,iba do vody a ani by ma to nenapadlo kedze v navode je napisane ze v malom mnozstve vody...

ennynka
5. mar 2014

@erijan ta chut nie je vobec zla,normalna...to keby si pila macu tak by si pocitila co je to hnusna chut 😀

erijan
5. mar 2014

@ennynka hehe, tak to som este nepila, ale budem ti verit 😀 ja viem, ze to nema zlu chut, ja som uz zacala pit, je to uz tyzden a pol, len kedze si robim aj vitaminy kazdy den, tak som si tak spojila 😀 ale asi budem radsej do cistej vody... to len tak mi napdalo sa spytat ci to tu niekto takto nerobi 🙂

bleee
5. mar 2014

ahojte, brala som Inofolic asi pol roka, ale neotehotnela som. Prvý mesiac ako som ho vysadila, reku, že kašlem na to, som otehotnela. Moja skúsenosť je teda taká, že je na úrovni všetkých iných vitamínov či doplnkov stravy. Môže sa vám vtedy podariť otehotnieť ale aj nemusí. Zázraky netreba čakať. Najlepšie čo existuje na otehotnenie je sex 🙂))))

ennynka
5. mar 2014

@bleee a celkovo ste sa ako dlho snazili?