Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@cichovicova Ahoj. Najlacnejsie kupis na nete, ja kupujem za 17,- eciek aj s postovnym a to mi vyjde 40 kusov. Mozes si objednat na kusy, kolko chces
@cichovicova Skús túto stránku.
Majú teraz na Inofolic akciovú cenu. http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/ 🙂
Ja som objednávala pred 2 týždňami a dostala som k 2 baleniam 2 vrecúška naviac.
@kitulka - nejaky odkaz na tu stranku ? dik
@andrejka2424 ahoj, v pondelok sme boli s iscare v MT... robili nám testy, tak uvidíme čo z toho.. Buď to IUI alebo priamo IVF.. a ovuláciu mám.. aspoň podľa výsledkov.. o týždeň budem vedieť prvé výsledky.. potom sa ozvem.. pa
@erijan No vidis. Konecne je to tu. Ja som v pohode. Mrška uz konci. No bolesti brucha v prvy den menzesu mam od svojich 12 rokov (ako som dostala menzes). A po laparo vobec ziadna zmena. Ale mam pocit, ze menzes mam kratsi (len 4-dnovy). Inokedy som mavala aj 6 dni. A aj je slabsi. A hlavne uz zo mna nejdu take kusiska zrazenej krvi ako pred laparo. Tak asi to malo vyznam. Uvidis aka bude tvoja mrska. Hadam sa ti polepsi
@cichovicova mas postuuu:o)
@cichovicova ahoj, este zhanas inofolic?
@erijan 😀 Nemyslim si, ze som tehu. Teda urcite nie. To zena citi. A hlavne normalne ma bolelo brusko, ked sami spustil menzes. Vlastne dnes uz nemam mrsku. Takze dokopy som mala 3-dnovy menzes. 🙂 Ale ja aj ten prvy menzes po laparo som mala len 3-4 dni. Mne sa to hned skratilo po laparo. A test som si nerobila. Ja nie som z tych zien, ktore si robia testiky uz pred ocakavanym menzesom. A kedze som ho zase dostala s presnostou na jeden den, tak som sa uz zbytocne netestovala. No tebe sa to asi este len rozbehne. Ja som take 2-3 dnove spinenie (kym sa to naplno spustilo) mavala pred laparo. A po nej uz pekny menzes. Kratky, slabsi a bez predchadzajuceho spinenia. Len to bolenie bruska v prvy den ostalo. Ale ja to nemavam nic strasne. Dam Paralen a je po bolesti
@petra16 tak potom ked si si ista, ze to bola normalna MS tak ok, ved uz sa poznas, to mi len tak napadlo, ci nahodou 😉 no ja som mavala tiez take pred operaciou,ze najprv spinenie a az potom sa to pustilo tak na taky 3 den a vtedy zacali aj strasne bolesti,kt.t rvali dva dni a potom to preslo uz som nemala bolesti... tak aj teraz to tak zacalo hnedym spinenim, tak som zvedava ako to pojde dalej ach jaj...
@petra16 presne ako pises 🙂 to by bolo super keby sme spolu otehu 😀 ja som dnes volala k dr,ze mi zacina MS tak ma objednala na 11. den ze mi pozrie ovulku ako to tam vyzera, tak som zvedava... aj na tento menzes,lebo ty si pisala ze sa ti normalne spustil bez spinenia tak som zvedava preco mne to ide inac 😠
Baby nahodou sa niektorej nepredlzilo ms krvacanie? Taham uz deviaty den :'( normalne mavam 4dni. Inofolic beriem mesiac. Bolesti ako pri ms nemam,a stale je to viac ako spinenie. Ak neprestane do pondelka ms,tak idem k dr. Nestalo sa to niektorej?
Ahojte, prepáčte, nechce sa mi čítať 176 strán, nemám na to čas, preto sa chcem spýtať (aj keď ste sa o tom vyššie už snáď bavili), pili ste kávu počas užívania Inofolicu? Ja ho totiž užívam druhý deň a pred dvoma dňami som vysadila kávu...včera som dostala príšernú migrénu a dnes to pokračuje, a práve som si bohužiaľ zaliala moju milovanú kávu...je to až také kontraidikované s Inofolicom, či len terba dodržať potrebný odstup???
@kendra odstup 1 hod 🙂
No ja beriem inofolic uz rok a este som neotehotnela tak uz moc tomu ani neverim aj napriek tomu co tu baby pisu ohladom inofolicu.
Tak u teba to zabralo... ja ho beriem teraz dva krat denne a verim ze zaberie aj u mna.
Ahojte baby, pridavam sa k Vam. Minuly rok v marci som tiez zacala brat Inofolic brala som ho 3,5 mesiaca a nezabral tak bol v tom case drahsi ako teraz a tak som sa na to vykaslala....v oktobri 2013 som otehotnela (co bol zazrak lebo mam problemy a aj muz nemal SPG moc vyborny) berie vitaminky...Potom som koncom roka potratila, a zacali sme znova sa snazit vo februari ale ovluku som uz nemala :( tento mesiac tiez ze uz som 19 dc dnes, a ovulka nebola ze vraj budem mat mozno ak praskne vajicko tento tyzden. A doktorka mi poradila aby som zacala brat znova inoflik 2x denne...tak uvidim co bude dalej snad sa konecne podari :(
no babulky,kupila som si z netu Inositol od firmy Swanso a krasne mi upravil kramy z bludnych 60/40 a viac dni..na krasnych 31 z ovulkou..čiže za mna ano určite..a to som ho nebrala vkuse par dni ku koncu som vynechala..brala som ho od 4 dna kramov..kedže až vtedy mi došiel.. 😉

@cichovicova Ahoj.
Neviem, či ho ešte má @nada.hope .Predáva ho za 10 eur .. Skús jej napísať.
Ponúka ho za super cenu. 😉