Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
nemate na predaj inofolic?
Ahojte baby,čitam Vas uuplne od začiatku a som stastna,ze som nasla tuto temu,tiez beriem inofolic sice,este len 7 dni 🙂 Vsetkym snazilkam ktorým sa to podarilo blahozelam a tie ktore sa snazíme dalej a verim,ze sa to podarí veeelku trpezlivost 🙂 Bolo aj spomenute,ze inofolic je len velky biznis,ale mne je to jedno,ked mi to (nam) pomoze,aj ked len psychicky,tak nech 🙂 Ale budeme mat to po čom velmi tuzime 😀 Viem,ze je to drahe,ale...Mne zatial nezistili PCO,len mam dlhy cyklus a ovulka je dost neskoro,tak dr mi odporučil inofolic 2krat denne 🙂 tak dufam,ze mi pomoze a budem sa tesit ako nikdy pred tým 🙂 Určite dam vediet čo a ako.:_) Držte sa a bojujte 🙂 🙂
@amanda265 Blahozelam a tesim sa s tebou,drzte sa a hlavne veela zdravíčka 🙂 🙂
@franzziska Tu na MK je tema KDE LACNO KUPIM INOFOLIC,tam baby ponukaju na predaj,dobre ceny maju!! 🙂 🙂
Dakujem Vam velmi pekne, chcem Vam este napisat, ze pred tym ako som zacala brat inofolic som mala anovulacne cykly, po par mesiacoch uzivania som mala prvu riadnu ovulaciu, preto viem ze inofolic urcite pomaha.
Ahoj aj si nieco ine brala s inofolikom?
@amanda265 Tak to je super,ze to tak zabralo,tesim sa 🙂 Dufam,ze aj nam ktore sa snazime pomoze,či teraz,alebo neskor,ale pomoze,drzte sa 😎
@jankato30 Skúšala som viac vecí posledné tri mesiace som brala k inofolicu aj vitex , omega 3, vitamin E 2 mg a zelený jačmeň. Vo februári keď som otehotnela som mala presne na 14. deň ovuláciu, čo sa mi stalo len druhýkrát v živote, mala som dlhšie cykly, od 32 do 40 dní, v októbri som dostala na 28. deň menštruáciu a vo februári podľa ovulácie som vedela, že mala som dostať meštruáciu na 28. alebo na 29. deň, ale tá už neprišla. Keď mi meškala 4 dni, spravila som testík, našla som druhú čiarku. Avšak ani doteraz neviem tomu uveriť, lebo som si myslela, že prirodzene to u mňa asi nepôjde.
@katulienka34 Určite pomôže, každej snažilke to pomôže, niekomu len chvílku trvá kým zaberie , niekomu dlhšie tak a ako aj mne, ja som inofolic musela brať presne rok. Napriek tomu, že mám silné PCO podľa hormonálneho profilu, mala som zvýšený testosterón a hodnota AHM ( kapacita vaječníkov) až 17,8 , pričom u zdravej ženy je tá hodnota medzi 1 až 3. Baby netreba zabudnúť, že sa zázraky dejú.
Baby @11miuska11 @pa_mi hadam uz ste aj porodili alebo to mate uz len za par?co mate nove?ako sa vam tehulkuje?vsetko o.k.? 😉
ahojte zablúdila som do tejty témy,lebo dneska mi prišiel inofolic tak možno sa stane zázrak,ale ....... ☹ máme toho dosť za sebou 4 IVF neúspešne mávam málo vajok takže ledvaj je na vklad ☹ manžel zlý spermigoram atd je veľa diagnoz,ale kolegynka v robote mi do ruky dala letáčik,že nech skúsim a možno ...........sme manželia 9 rokov a prestávam dúfať,že budeme mať vlastné detičky nechcem sa lutovať len by ma potešila nejaká babenka ktorá je v podobnej situácií a jej INOFOLIC pomohol 🙂
@ivka3901 Ahoj Ivka, za pokus nic nedas..ja som ho brala 8 mesiacov a pomohol mi nastartovat poriadne ovulaciu (dokonca som si raz nasla //, ale vo velmi skorom stadiu doslo k mikropotratu)..ale kedze mate toho uz dost za sebou, ja by som odporucala aj bylinky, konkretne pani Annu Kopacovu. Pomohla uz vela zenam. Drzim palce!
Ahojte baby,zajtra idem na folikulometriu som veeelmi zvedava ako to dopadne dufam,ze ok 🙂 🙂
@jankato30 Prosim ta čo ten vitex? 😕
ahoj uzivala ho amanda 265 kukni si na nete...aj ty sa pokusas otehotniet?
@katulienka34 kolky den cyklu ides na folikumetriu?
@jankato30 Ano snazime sa s priatelom o babatko,ale nejak sa nedarí,ale dufam,ze uz čoskoro.Mam za sebou jeden mikro potrat ☹
@katulienka34 uz sa dlho snazite aj nieco beries?
@jankato30 bola som na 12 den,teraz idem na 19 den cyklu,ale myslim ze ovulku by som mala mat okolo 22-24 den DC,pred mesiacom som to takto mala,tak som zvedava,lebo sa mi nejak predlzuje menstruačny cyklus a aj ovulka ☹
@jankato30brala som famibion,dr mi povedal,ze mam skusit inofolic,tak ho beriem a este pijem stavu z č.repy ,jedno jabko a jedna mrkva-toto do obedu a po obede pijem stavu z grepu a jablka a rano na lačno pohar vody s vytlačeným citronom,tak sa snazím nejake to ovocie a zeleninu 🙂 😉 Snažime sa 4 roky,ale s veľkými prestavkami,tak neviem ti presne povedat kolko intenzivne 🙂 🙂 A ty? Uz sa dlho snazíte?
@ennynka moje drobatko uz ma 4 mesiace 😀 😀 dakujem za opytanie, vsetko ide super a moc drzim palce, nech sa coskoro podari aj tebe 🙂
Ahojte babule, neviete či sa tento liek môže užívať aj keď mam štítnu žľazu?
Ahojte baby,chcem sa opytat,niekde som citala,ze inofolic by mohol aj vahu upravit,totiz zevraj pri pco je velmi cassto aj problem s vahou a tazsie sa aj chudne,to je j moj pripad:(dakujem za kazde info 😉
@11miuska11 to vazne?no ty koky 😀 a ja ze si este nerodila...a ako sa vola?aky bol porod?ak nechces tu tak mi pisni do IP
@lienka3031 ahoj dakujem pekne za infošku potešila ma to.no čo sa týka tých byliniek tak pijem alchemilku a ešte som s objednala čaj ludmily mojžišovej a tá spomínaná A.K je dosť daleko od nás a mojho muža by som k nej určite nedostala má nato svoj názor,ale aj tak díky si milá 🙂 inak to je super aj mne by to mohlo aspom ovuláciu naštartovať tak uvidíme
Baby ak by mala niektora zaujem o tri balenia inofolicu za lepsiu cenu tak mi napiste spravu. Len Ba osobny odber. Nemozem ho dalej brat.
@brunetkam Hmm, mat stitnu zlazu je podla mna uplne normalne. Horsie, keby si ju nemala, alebo keby nefungovala spravne 😉
Inofolic nie je liek. Obsahuje len kyselinu listovu a inozitol, co je vitamin skupiny B. Takze aj ked mas nejake problemy so stitnou zlazou, inofolic to nijako neovplyvnuje.

Ahojte, dnes som bola u lekara, som 6. tyzdni tehotenstva. Velmi sa tesim, snazili sme sa rok a konecne sa to podarilo. Ako som uz pisala rok som brala inofolic.