icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

marttina333
17. máj 2014

@tinamatka to dufam ze sa nam to podari 🙂

elissa17
18. máj 2014

@tinamatka ahoj,jedine inofolic to moze byt kedze stravujem sa stale rovnako a nic ine neberiem.stale som nafuknuta akoby si jedla kazdy den kapustu..tak mi to pripada.roky cvicim a beham a stale som mala rovnaku vahu mam velmi rychli metabolizmus nikdy som praveze nevedela pribrat co mi vyhovovalo 🙂) samozrejme.a od januara odkedy beriem inofolic som pribrala 4 kg.teraz ho beriem len 1x denne a musim povedat ze sa citim trocha lepsie a niesom az taka naliata akoby vodou..

karlake
Odpoveď bola odstránená
marverka
19. máj 2014

ahojte.
dievcata ostal vam niektorej inofolic??? ak ano mam zaujem.dik

dhabaida
Odpoveď bola odstránená
laura86
20. máj 2014

@franzziska cauko ja mam podobnu skusenost, zastavil mi ms, najskor budem musiet ist dokymu na vyvolavacku, mala som od neho ukrutny hlad, stale som jedla, a bolesti v podbrusku a vajecnikoch a s tym spojene stavy typu zavrate, bolo mi zle, oblievalo ma horko, jak v prechode,,,,mne tento pripravok vobec nesadol,,,,,,,,hned som ho prestala brat.

mentolka12
20. máj 2014

No ja som ho dokazala brat 2 mesiace v pohode a treti mesiac bol hrozny zastavil mi mrxhu (malo ro vyhodu mohla som pit cervene vinko kolko som chcela 🙂 lebo mala som spinenie v obdobi ked som mala mat mrxhu ale ta nie a nie prist az vinko pomohlo a pritom ja vobec alkohol nemusim) no a potom este bolesti v podbrusku na lavej strane no proste hruza a doktor mi povedal ze ho mam brat 4 mesiace no nedalo sa :(( aj ked za 2 mesiace uzivania bolo super mrxha ako hodiny bolesti minimalizovane takze v kojecnom dosledku mne nepomohol tak ako mal :( mal docielit ovulaciu co sa nepodarilo :(

marttina333
20. máj 2014

Začali ste niektorá ho užívať v polovici cyklu ? kedy vám potom prišiel menzes ? nepredlži sa potom ten cyklus ? Diky 🙂

janderka
20. máj 2014

@marttina333 ja som zacala uzivat od 12. DC a tento tyzden cakam mrchu, tak uvidim kedy pride

marttina333
20. máj 2014

@janderka a kolko dnove cykly mavas ?

janderka
20. máj 2014

@marttina333 cyklus mam od 30 - 35 dni. Tento mesiac mi Dr predpisala aj Duphaston na skratenie a upravu cyklu. Tak preto som velmi zvedava kedy sa mrcha dostavi.

marttina333
20. máj 2014

@janderka aj ja som uzivala duphaston hoci som mala upravenu menzes ale ovulku som nemavala nakolko ked som ho zacala uzivat tak mi ovulka este neprebehla takze mi ju potom duphaston zabrzdil

mirkaan
21. máj 2014

@marverka práve som si objednala Isonitol kapsule, inofolic je prášok, ktorý sa mieša vo vode a ja neviem takéto prípravky vypiť. KOmbinujem to s kyselinou listovou v tabletkách. Dám vedieť výsledok (mám tesne po štyridsiatke)

alique
21. máj 2014

Ahojte, s užívaním Inofolicu som začala tento cyklus (dnes 17DC).
Cítim sa zvláštne - inak, stále som myslela, že príde pozitívna zmena, posunie sa mi OVU dopredu a tak.
Ale trochu sa bojím, či som si nerozhádzala aj tak nestabilný cyklus - OVU som posledné mesiace mávala 16-18 DC a teraz 17DC a zatiaľ testy nič.
Teda... Dúfam, že dnes bude konečne test pozitívny - posledné dni paličky boli riadne, ale do pozitív testu ešte kúsok chýbalo, včera bol slabší... 😕 Tak sa trochu bojím, či som si nespôsobila anovulák a či som nemala radšej ostať len čisto pri kyseline listovej... 😖
Ach jo... Celá veda...

janderka
21. máj 2014

@alique ja som na tom podobne... tiez som tento mesiac nepostrehla ovulaciu. Testy si nerobim, ale podla hlienu viem kedy priblizne nastane a tento mesiac nic...

alique
21. máj 2014

@janderka ja tak pocitovo myslim, ze zajtra bude uz teplota vyssie... teda, ze OVU bude teraz... Ale test spred dvoch dni nebol uplne pozitivny... je mozne, ze som len nepostrehla vrchol? Vrrr... 🙄

viwy
21. máj 2014

Čaute baby, od zajtra chcem brať Inofolic. Možno trápna otázka, ale bola by som rada keby mi niektorá poradila. Na krabičke sa píše, že sa má brať jeden sáčok a rozpustiť v malom množstve vody, ale to malé množstvo je koľko a hlavne keď čítam tak väčšina báb berie a brala dva sáčky.Prosím o stručný popis (po lopate) ako najsprávnejšie si "naordinovať " 😅 Inofolic... Možno to tu už niektorá písala, ale nedá sa prečítať cela diskusia.. Začala som popíjať aj alchemilku a brať kys.listovú, takže vôbec neviem kde mám ešte vopchať Inofolic a ešte k tomu dva sáčky 😀
Ďakujem

alique
22. máj 2014

18DC a OVU nikde... Začínam sa báť, že patrím do tej skupiny báb, čo im Inofolic napomohol k anovuláku...
Teraz neviem, či mám stále ešte brať a dúfať, alebo to stopnúť a skúsiť niečo iné.. A už vôbec nemám predstavu, že čo... ☹ ☹ ☹
@viwy ahoj, ja som si Inofolic dávala do cca deci vody - keď to bolo v menšom množstve, napínalo ma z neho (ja však mám celkovo problém piť a jesť, čo mi nechutí)... A dávala som si po jedle, ako ma napadlo. AK som mala silnejšie raňajky, tak po raňajkách, niekedy až po obede a druhé balenie vždy po večeri.

janderka
22. máj 2014

@viwy ak sa snazis otehotniet uz dlhsie davaj si 2 sacky denne (1xrano, 1x vecer), normalne do pahara cca1-2 dcl. Kyselinu listovu uz brat nemusis, lebo inofolic ju obsahuje

mentolka12
22. máj 2014

@viwy ahoj, medzi jedlom a inofolicom uzivanim mala by byt aspon 30 minutova pauza a kyselinu listovu uz neber lebo ta je obsiahnuta v inofolicu 🙂 drzim palce aby pomohol 🙂

viwy
22. máj 2014

@mentolka12
@janderka
@alique
Ďakujem, ste super 😵 Pustím sa do toho a budem si dávať 2 sáčky 😅 Snažíme sa už od januára a stále nič 😢 ale som rada, že som sa k Inof. dostala aj v DE, síce ma iný obal a v balení je 30 sáčkov, ale hlavne nech pomôže 🙂

alique
22. máj 2014

@viwy Držím palce... 😉
My sa snažíme od októbra a zatiaľ nič... Dúfam, že sa čoskoro podarí... 🙂

lubka1983
22. máj 2014

ahojte chcem sa opytat inof aj upraví cyklus???

viwy
22. máj 2014

@alique Ďakujem a tiež držím päste, raz to predsa musí vyjsť 😉 Určite to príde v tu právu chvíľu, len keby to čakanie bolo o čosi viac príjemnejšie... Hurá do snaženia 😀

janderka
22. máj 2014

@viwy ako sa vola v Nemecku?

mentolka12
22. máj 2014

@lubka1983 mne rozhaszal cyklis a nie upravil :(

viwy
22. máj 2014

@janderka má rovnaký názov len iný obal a v balení je 30 sáčkov. Posielam foto 😉

lubka1983
22. máj 2014

@mentolka12 fuha.....to teda ja nepotrebujem ja ho mam dost poblazneny.dnes som si dala prvy krat

janderka
22. máj 2014

@viwy hej, presne ten som nasla na ebay-i. Ja zijem vo Svajciarsku, 3 krabicky som si kupila na SVK ked sme boli na dovolenke, ale uz mi dachadzaju, tak skocim pozriet tu v lekarni. Ak nezozeniem, tak skusim cez ebay. Kolko ta vysla jedna krabicka? Dakujem

viwy
22. máj 2014

@janderka Krabička ma vyšla na rovných 20€. V lekárni som pýtala Inofolic a vôbec nevedeli čo to je 🙄 Ukázala som náš letáčik zo Slovenska, niečo naťukala do počítala, preložila si to a na druhý deň som si ho šla vyzdvihnúť lebo bol na objednávku...Nechápem, že nevedela čo to je keď ma rovnaký názov 😨 Ak ho nebudu mať v lekárni, kľudne objednaj cez ebay 😉 ja by som sa nebála